logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
Κατασκευαστής Χύμα Καθαρό Καλλυντικό Βαθμού CAS 501-30-4 99% Σκόνη Κοζικού Οξέος Για Λεύκανση Δέρματος

Κατασκευαστής Χύμα Καθαρό Καλλυντικό Βαθμού CAS 501-30-4 99% Σκόνη Κοζικού Οξέος Για Λεύκανση Δέρματος

MOQ: 1KG
Τιμή: consultation
Τυπική συσκευασία: 1 kg/σακούλα/κατάλογος ή 25 kg/μπαρέλι ή κατάλογος ή κατά την απαίτηση του πελάτη
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: paypal
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 1000kg/μήνα
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25080701
Όνομα προϊόντος:
Kojic όξινη σκόνη
CAS NO:
501-30-4
Μοριακός Τύπος:
C6H6O4
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
99%
Πακέτο:
1kg/τσάντα/χαρτοκιβώτιο ή 25 kg/drum ή χαρτοκιβώτιο ή απαίτηση πελατών
Δείγμα:
Δωρεάν παρεχόμενη
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Αποθήκευση:
Αποθηκεύστε σε σφιχτά, ανθεκτικά στο φως δοχεία, αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως, υγρασία κ
Επισημαίνω:

Κωτζικό οξύ σε σκόνη για λεύκανση του δέρματος

,

καθαρή κοζική οξύ ποιότητας καλλυντικών

,

μαζική σκόνη κοζικού οξέος 99%

Περιγραφή προϊόντος

Τι είναι η σκόνη κοτζικού οξέος;

Κοτζικό οξύ είναι ένα φυσικά απαντώμενο οργανικό οξύ που παράγεται μέσω της ζύμωσης ορισμένων μυκήτων, ιδιαίτερα Aspergillus oryzae. Αναγνωρίζεται χημικά ως C6H6O4 με αριθμό CAS 501-30-4, και συνήθως εμφανίζεται ως λευκή κρυσταλλική σκόνη. Το κοτζικό οξύ είναι καλύτερα γνωστό για τη λειτουργία του ως αναστολέας της σύνθεσης μελανίνης, καθιστώντας το ευρέως χρησιμοποιούμενο σε τοπικές συνθέσεις λεύκανσης και φωτεινότητας του δέρματος.

Ως αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής κοτζικού οξέος, προσφέρουμε υψηλής καθαρότητας βαθμό 99%, παραγόμενο υπό συνθήκες GMP καλλυντικής ποιότητας. Το συστατικό είναι δημοφιλές στη σύνθεση κρεμών, ορών, μασκών και σαπουνιών που στοχεύουν στη μείωση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων, κηλίδων ηλικίας και ανομοιόμορφου τόνου δέρματος.

Κατασκευαστής Χύμα Καθαρό Καλλυντικό Βαθμού CAS 501-30-4 99% Σκόνη Κοζικού Οξέος Για Λεύκανση Δέρματος

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αναστολή Μελανίνης: Αναστέλλει το ένζυμο τυροσινάση, μειώνοντας αποτελεσματικά την παραγωγή μελανίνης
  • Φωτεινότητα Δέρματος: Συνήθως χρησιμοποιείται σε προϊόντα για υπερμελάγχρωση και διόρθωση σκούρων κηλίδων
  • Υψηλή Καθαρότητα: Διαθέσιμο ως λευκή σκόνη βαθμού 99% με αξιόπιστη σταθερότητα σε συνθέσεις
  • Διαλυτό στο Νερό: Συμβατό με υδατικά συστήματα καλλυντικών· ιδανικό για ορούς, λοσιόν και μάσκες
  • Εναλλακτική λύση χωρίς Υδροκινόνη: Προτιμάται σε φυσικές και συμβατές με κανονισμούς λύσεις λεύκανσης

Πεδία Εφαρμογής

  • Κρέμες Φωτεινότητας Δέρματος: Μειώνει τη μελανίνη για να προάγει πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα
  • Οροί Προσώπου: Χρησιμοποιείται σε διαλύματα χαμηλής συγκέντρωσης για στοχευμένη θεραπεία σκούρων κηλίδων
  • Σαπούνια & Μάσκες Λεύκανσης: Αναμιγνύεται σε βάσεις σαπουνιού ή μάσκες για ορατή βελτίωση τόνου
  • Συνθέσεις Προσωπικής Φροντίδας: Ενσωματώνεται σε λοσιόν, γαλακτώματα ή προϊόντα περιποίησης σώματος

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το κοτζικό οξύ ασφαλές για καλλυντική χρήση;
Ναι, όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλες συγκεντρώσεις (<5%), το κοτζικό οξύ αναγνωρίζεται ευρέως ως ασφαλές και αποτελεσματικό για τοπικές εφαρμογές στο δέρμα.

Με τι τύπους συνθέσεων είναι συμβατό;
Είναι υδατοδιαλυτό και λειτουργεί καλά σε κρέμες, τζελ, ορούς, μάσκες και γαλακτώματα. Το pH πρέπει να ρυθμιστεί για βέλτιστη σταθερότητα.

Τι κάνει το κοτζικό οξύ διαφορετικό από την υδροκινόνη;
Σε αντίθεση με την υδροκινόνη, το κοτζικό οξύ είναι ένα φυσικό παράγωγο ζύμωσης και προτιμάται σε φυσικά προϊόντα λεύκανσης λόγω της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και των λιγότερων παρενεργειών.

Μπορείτε να προμηθεύσετε όγκους χύμα;
Ναι. Ως επαγγελματίας προμηθευτής κοτζικού οξέος, υποστηρίζουμε τόσο μικρής κλίμακας Ε&Α όσο και πλήρεις παρτίδες εμπορικής παραγωγής.

Παρέχετε COA και έγγραφα ποιότητας;
Ναι. Πλήρης τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένων COA, MSDS, TDS και αποτελεσμάτων δοκιμών τρίτων, είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Κατασκευαστής Χύμα Καθαρό Καλλυντικό Βαθμού CAS 501-30-4 99% Σκόνη Κοζικού Οξέος Για Λεύκανση Δέρματος
MOQ: 1KG
Τιμή: consultation
Τυπική συσκευασία: 1 kg/σακούλα/κατάλογος ή 25 kg/μπαρέλι ή κατάλογος ή κατά την απαίτηση του πελάτη
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: paypal
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 1000kg/μήνα
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25080701
Όνομα προϊόντος:
Kojic όξινη σκόνη
CAS NO:
501-30-4
Μοριακός Τύπος:
C6H6O4
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
99%
Πακέτο:
1kg/τσάντα/χαρτοκιβώτιο ή 25 kg/drum ή χαρτοκιβώτιο ή απαίτηση πελατών
Δείγμα:
Δωρεάν παρεχόμενη
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Αποθήκευση:
Αποθηκεύστε σε σφιχτά, ανθεκτικά στο φως δοχεία, αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως, υγρασία κ
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Τιμή:
consultation
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1 kg/σακούλα/κατάλογος ή 25 kg/μπαρέλι ή κατάλογος ή κατά την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
paypal
Δυνατότητα προσφοράς:
1000kg/μήνα
Επισημαίνω

Κωτζικό οξύ σε σκόνη για λεύκανση του δέρματος

,

καθαρή κοζική οξύ ποιότητας καλλυντικών

,

μαζική σκόνη κοζικού οξέος 99%

Περιγραφή προϊόντος

Τι είναι η σκόνη κοτζικού οξέος;

Κοτζικό οξύ είναι ένα φυσικά απαντώμενο οργανικό οξύ που παράγεται μέσω της ζύμωσης ορισμένων μυκήτων, ιδιαίτερα Aspergillus oryzae. Αναγνωρίζεται χημικά ως C6H6O4 με αριθμό CAS 501-30-4, και συνήθως εμφανίζεται ως λευκή κρυσταλλική σκόνη. Το κοτζικό οξύ είναι καλύτερα γνωστό για τη λειτουργία του ως αναστολέας της σύνθεσης μελανίνης, καθιστώντας το ευρέως χρησιμοποιούμενο σε τοπικές συνθέσεις λεύκανσης και φωτεινότητας του δέρματος.

Ως αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής κοτζικού οξέος, προσφέρουμε υψηλής καθαρότητας βαθμό 99%, παραγόμενο υπό συνθήκες GMP καλλυντικής ποιότητας. Το συστατικό είναι δημοφιλές στη σύνθεση κρεμών, ορών, μασκών και σαπουνιών που στοχεύουν στη μείωση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων, κηλίδων ηλικίας και ανομοιόμορφου τόνου δέρματος.

Κατασκευαστής Χύμα Καθαρό Καλλυντικό Βαθμού CAS 501-30-4 99% Σκόνη Κοζικού Οξέος Για Λεύκανση Δέρματος

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αναστολή Μελανίνης: Αναστέλλει το ένζυμο τυροσινάση, μειώνοντας αποτελεσματικά την παραγωγή μελανίνης
  • Φωτεινότητα Δέρματος: Συνήθως χρησιμοποιείται σε προϊόντα για υπερμελάγχρωση και διόρθωση σκούρων κηλίδων
  • Υψηλή Καθαρότητα: Διαθέσιμο ως λευκή σκόνη βαθμού 99% με αξιόπιστη σταθερότητα σε συνθέσεις
  • Διαλυτό στο Νερό: Συμβατό με υδατικά συστήματα καλλυντικών· ιδανικό για ορούς, λοσιόν και μάσκες
  • Εναλλακτική λύση χωρίς Υδροκινόνη: Προτιμάται σε φυσικές και συμβατές με κανονισμούς λύσεις λεύκανσης

Πεδία Εφαρμογής

  • Κρέμες Φωτεινότητας Δέρματος: Μειώνει τη μελανίνη για να προάγει πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα
  • Οροί Προσώπου: Χρησιμοποιείται σε διαλύματα χαμηλής συγκέντρωσης για στοχευμένη θεραπεία σκούρων κηλίδων
  • Σαπούνια & Μάσκες Λεύκανσης: Αναμιγνύεται σε βάσεις σαπουνιού ή μάσκες για ορατή βελτίωση τόνου
  • Συνθέσεις Προσωπικής Φροντίδας: Ενσωματώνεται σε λοσιόν, γαλακτώματα ή προϊόντα περιποίησης σώματος

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το κοτζικό οξύ ασφαλές για καλλυντική χρήση;
Ναι, όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλες συγκεντρώσεις (<5%), το κοτζικό οξύ αναγνωρίζεται ευρέως ως ασφαλές και αποτελεσματικό για τοπικές εφαρμογές στο δέρμα.

Με τι τύπους συνθέσεων είναι συμβατό;
Είναι υδατοδιαλυτό και λειτουργεί καλά σε κρέμες, τζελ, ορούς, μάσκες και γαλακτώματα. Το pH πρέπει να ρυθμιστεί για βέλτιστη σταθερότητα.

Τι κάνει το κοτζικό οξύ διαφορετικό από την υδροκινόνη;
Σε αντίθεση με την υδροκινόνη, το κοτζικό οξύ είναι ένα φυσικό παράγωγο ζύμωσης και προτιμάται σε φυσικά προϊόντα λεύκανσης λόγω της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και των λιγότερων παρενεργειών.

Μπορείτε να προμηθεύσετε όγκους χύμα;
Ναι. Ως επαγγελματίας προμηθευτής κοτζικού οξέος, υποστηρίζουμε τόσο μικρής κλίμακας Ε&Α όσο και πλήρεις παρτίδες εμπορικής παραγωγής.

Παρέχετε COA και έγγραφα ποιότητας;
Ναι. Πλήρης τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένων COA, MSDS, TDS και αποτελεσμάτων δοκιμών τρίτων, είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.