logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
Προμήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw Palmetto

Προμήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw Palmetto

MOQ: 1KG
Τιμή: consultation
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, Paypal
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 1000kg/μήνα
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25082101
Ονομα:
Απόσπασμα Palmetto πριονιών
Δραστικό Συστατικό:
λιπαρό οξύ
Προσδιορισμός:
25%-45%
Εμφάνιση:
Λευκή λεπτή σκόνη
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
MOQ:
1KG
Διάρκεια ζωής:
24 μηνών
Πακέτο:
1kg/τσάντα/χαρτοκιβώτιο ή 25 kg/drum ή χαρτοκιβώτιο ή απαίτηση πελατών
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Επισημαίνω:

Saw Palmetto Extract Powder

,

σκόνη φοίνικα σαμπάλ 25%

,

συμπλήρωμα λιπαρών οξέων φοίνικα σαμπάλ

Περιγραφή προϊόντος

Τι είναι το Saw Palmetto;

Μία από τις πιο σημαντικές χρήσεις του saw palmetto είναι ως φυτικό φάρμακο. Ο καρπός του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή λιπαρού ελαίου, το οποίο όχι μόνο έχει τις επιδράσεις της σύσφιξης των αιμοφόρων αγγείων, της ενίσχυσης των μυών, της αντιφλεγμονώδους δράσης, της αντιφλεγμονής του βλεννογόνου, της αντικαρκινικής δράσης και της καταστολής, αλλά έχει επίσης αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ένας καλός μαλακτικός παράγοντας για το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό λάδι για καλλυντικά.

Προμήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw PalmettoΠρομήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw Palmetto

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Το εκχύλισμα καρπού Saw Palmetto βοηθά στη διατήρηση της υγείας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος
  • Σκόνη Saw Palmetto χύμα βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών και στην πυκνότητά τους
  • Προσφέρει φυσική άμυνα κατά των ελεύθερων ριζών
  • Φυσικό εκχύλισμα Saw Palmetto βοηθά στη διατήρηση των ορμονώνσε ισορροπία
  • Χωρίς χημικά ή τεχνητά συστατικά


Εφαρμογή

1. Συμπληρώματα για την Ανδρική Υγεία:

  • Φόρμουλες υποστήριξης προστάτη
  • Μείγματα για την υγεία του ουροποιητικού
  • Συχνά συνδυάζεται με σπόρους κολοκύθας και ψευδάργυρο

2. Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών:

  • Συμπληρώματα ανάπτυξης μαλλιών
  • Θεραπείες τριχωτού
  • Οροί πυκνότητας

3. Μορφές Παράδοσης:

  • Κάψουλες/ταμπλέτες
  • Υγρά εκχυλίσματα
  • Μαλακές κάψουλες

4. Συνδυαστικές Φόρμουλες:

  • Συνεργάζεται καλά με τη ρίζα τσουκνίδας
  • Συνδυάζεται με το πυγέο
  • Ενσωματώνεται σε λειτουργικά ροφήματα

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Προμήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw Palmetto
MOQ: 1KG
Τιμή: consultation
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, Paypal
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 1000kg/μήνα
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25082101
Ονομα:
Απόσπασμα Palmetto πριονιών
Δραστικό Συστατικό:
λιπαρό οξύ
Προσδιορισμός:
25%-45%
Εμφάνιση:
Λευκή λεπτή σκόνη
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
MOQ:
1KG
Διάρκεια ζωής:
24 μηνών
Πακέτο:
1kg/τσάντα/χαρτοκιβώτιο ή 25 kg/drum ή χαρτοκιβώτιο ή απαίτηση πελατών
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Τιμή:
consultation
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
T/T, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς:
1000kg/μήνα
Επισημαίνω

Saw Palmetto Extract Powder

,

σκόνη φοίνικα σαμπάλ 25%

,

συμπλήρωμα λιπαρών οξέων φοίνικα σαμπάλ

Περιγραφή προϊόντος

Τι είναι το Saw Palmetto;

Μία από τις πιο σημαντικές χρήσεις του saw palmetto είναι ως φυτικό φάρμακο. Ο καρπός του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή λιπαρού ελαίου, το οποίο όχι μόνο έχει τις επιδράσεις της σύσφιξης των αιμοφόρων αγγείων, της ενίσχυσης των μυών, της αντιφλεγμονώδους δράσης, της αντιφλεγμονής του βλεννογόνου, της αντικαρκινικής δράσης και της καταστολής, αλλά έχει επίσης αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ένας καλός μαλακτικός παράγοντας για το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό λάδι για καλλυντικά.

Προμήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw PalmettoΠρομήθεια Λιπαρών Οξέων Σκόνη 25% 45% Εκχύλισμα Saw Palmetto Χύμα Σκόνη Saw Palmetto

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Το εκχύλισμα καρπού Saw Palmetto βοηθά στη διατήρηση της υγείας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος
  • Σκόνη Saw Palmetto χύμα βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών και στην πυκνότητά τους
  • Προσφέρει φυσική άμυνα κατά των ελεύθερων ριζών
  • Φυσικό εκχύλισμα Saw Palmetto βοηθά στη διατήρηση των ορμονώνσε ισορροπία
  • Χωρίς χημικά ή τεχνητά συστατικά


Εφαρμογή

1. Συμπληρώματα για την Ανδρική Υγεία:

  • Φόρμουλες υποστήριξης προστάτη
  • Μείγματα για την υγεία του ουροποιητικού
  • Συχνά συνδυάζεται με σπόρους κολοκύθας και ψευδάργυρο

2. Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών:

  • Συμπληρώματα ανάπτυξης μαλλιών
  • Θεραπείες τριχωτού
  • Οροί πυκνότητας

3. Μορφές Παράδοσης:

  • Κάψουλες/ταμπλέτες
  • Υγρά εκχυλίσματα
  • Μαλακές κάψουλες

4. Συνδυαστικές Φόρμουλες:

  • Συνεργάζεται καλά με τη ρίζα τσουκνίδας
  • Συνδυάζεται με το πυγέο
  • Ενσωματώνεται σε λειτουργικά ροφήματα