| MOQ: | 1KG |
| Τυπική συσκευασία: | 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο |
| Προθεσμία παράδοσης: | 3-5 ΗΜΕΡΕΣ |
| Τρόπος πληρωμής: | T/T, alibaba, paypal |
Εκχύλισμα L Εργοθειόνης είναι ένα φυσικό αμινοξύ και αντιοξειδωτικό που προέρχεται από μανιτάρια, φασόλια και άλλες φυσικές πηγές. Αναγνωρισμένο για τις ανώτερες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, καθιστώντας το ιδιαίτερα περιζήτητο στις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμακευτικών προϊόντων, τροφίμων και περιποίησης δέρματος. Το εκχύλισμά μας επεξεργάζεται με προηγμένη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας υψηλή καθαρότητα, βιοδιαθεσιμότητα και διατήρηση των φυσικών του οφελών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εργοθειόνη έχει ισχυρή αντιοξειδωτική λειτουργία και είναι γνωστή ως ο βασιλιάς των αντιοξειδωτικών. Αυτό συμβαίνει επειδή ως φυσικό παράγωγο αμινοξέων, η εργοθειόνη δεν καταναλώνεται εύκολα κατά τη διάρκεια της αντιοξειδωτικής της δράσης, και μπορεί επίσης να διατηρήσει τα επίπεδα άλλων αντιοξειδωτικών, όπως η VC και η γλουταθειόνη. Τα μιτοχόνδρια παράγουν ενέργεια και καταναλώνουν οξυγόνο καθημερινά, και η εργοθειόνη μπορεί να διεισδύσει βαθιά στα μιτοχόνδρια για να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες
![]()
1.Ενυδάτωση: η εργοθειόνη μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να κλειδώσει την υγρασία, να μειώσει την απώλεια υγρασίας στο χόριο του δέρματος, να διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, να αποφύγει την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα, την ερυθρότητα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα του δέρματος, και να μειώσει το σχηματισμό λεπτών γραμμών.
2.Αντιοξειδωτικό: η εργοθειόνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να αντισταθεί και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, να μειώσει τη ζημιά και την αποσύνθεσή τους στο κολλαγόνο του δέρματος, και να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.
3.Ανακούφιση φλεγμονής: η εργοθειόνη μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα να ανακουφίσει τη φλεγμονή, να αποφύγει την ευαισθησία του δέρματος, το ερύθημα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα, να μειώσει τη ζημιά της φλεγμονής στο δέρμα και να προστατεύσει την υγεία του δέρματος.
4.Αντιγήρανση: η εργοθειόνη μπορεί να αποτρέψει τη γήρανση του δέρματος και να μειώσει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών μειώνοντας την παραγωγή και τον αντίκτυπο των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, μπορεί να προωθήσει τη σύνθεση κολλαγόνου και να ενισχύσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
5.Λεύκανση και αφαίρεση κηλίδων: η εργοθειόνη μπορεί να αναστείλει τη δραστηριότητα των μελανοκυττάρων, να μειώσει την παραγωγή μελανίνης και έχει συνεργιστικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται με εκχύλισμα πλακούντα ανθρώπου.
6.Έλεγχος έκκρισης: Η εργοθειόνη έχει ισχυρή βακτηριοκτόνο δράση, η οποία μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια από την επιφάνεια του δέρματος και να βοηθήσει στην εξάλειψη της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. Επιπλέον, η εργοθειόνη μπορεί επίσης να μειώσει τις κηλίδες και τη μελάγχρωση, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και απαλό.
7.Προώθηση του μεταβολισμού του δέρματος: Η εργοθειόνη μπορεί να προωθήσει το μεταβολισμό του δέρματος, να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να κάνει το δέρμα πιο λείο και λεπτό. Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, να προωθήσει τη σύνθεση κολλαγόνου και να βοηθήσει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.
8.Αντιγήρανση: Η εργοθειόνη έχει ιδιότητες συνενζύμου και συμμετέχει σε διάφορες βιοχημικές δραστηριότητες του ανθρώπινου σώματος. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, μπορεί να αυξήσει τη δραστηριότητα των κυττάρων του φλοιού και έχει αντιγηραντική δράση.
1.Αντιοξειδωτικό
Η εργοθειόνη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό με εξαιρετικά προστατευτικές ιδιότητες και είναι μη τοξική. Μεταξύ πολλών αντιοξειδωτικών, η εργοθειόνη είναι ιδιαίτερα μοναδική επειδή μπορεί να χηλικοποιήσει ιόντα βαρέων μετάλλων, προστατεύοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια από τη ζημιά των ελεύθερων ριζών.
2.Εφαρμογές στη Μεταμόσχευση Οργάνων
Στην προστασία οργάνων, μπορεί να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο γλουταθειόνης, προστατεύοντας καλύτερα τα μεταμοσχευμένα όργανα.
3.Εφαρμογές ως Προστατευτικό Δέρματος
Η εργοθειόνη μπορεί να προστεθεί σε ορισμένα καλλυντικά ως προστατευτικό δέρματος για εξωτερική περιποίηση δέρματος και προστατευτικά καλλυντικά.
4.Οφθαλμικές Εφαρμογές
Έρευνες έχουν δείξει ότι η εργοθειόνη παίζει βασικό ρόλο στην προστασία των ματιών. Ως εκ τούτου, πολλοί ερευνητές ελπίζουν να αναπτύξουν ένα οφθαλμικό προϊόν για την προώθηση της ανάπτυξης οφθαλμικών χειρουργικών επεμβάσεων. Η οφθαλμική χειρουργική επέμβαση εκτελείται γενικά τοπικά, και η υδατοδιαλυτότητα και η σταθερότητα της εργοθειόνης καθιστούν αυτή τη διαδικασία εφικτή, καθιστώντας την μεγάλης εφαρμογής αξίας.
5.Άλλες Εφαρμογές
Λόγω των εξαιρετικών της ιδιοτήτων, η εργοθειόνη έχει εφαρμογές σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τομείς της ιατρικής, των τροφίμων, των προϊόντων υγείας και των καλλυντικών. Στον ιατρικό τομέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία φλεγμονών και μπορεί να παρασκευαστεί σε δισκία, κάψουλες και από του στόματος σκευάσματα. Στον τομέα των προϊόντων υγείας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της εμφάνισης καρκίνου και μπορεί να παρασκευαστεί σε λειτουργικά τρόφιμα και λειτουργικά ποτά. Στον τομέα των καλλυντικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντιγήρανση και μπορεί να παρασκευαστεί σε αντηλιακά.
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Αλουμινένιες σακούλες, 25kg/τύμπανο
Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά· η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη
| MOQ: | 1KG |
| Τυπική συσκευασία: | 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο |
| Προθεσμία παράδοσης: | 3-5 ΗΜΕΡΕΣ |
| Τρόπος πληρωμής: | T/T, alibaba, paypal |
Εκχύλισμα L Εργοθειόνης είναι ένα φυσικό αμινοξύ και αντιοξειδωτικό που προέρχεται από μανιτάρια, φασόλια και άλλες φυσικές πηγές. Αναγνωρισμένο για τις ανώτερες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, καθιστώντας το ιδιαίτερα περιζήτητο στις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμακευτικών προϊόντων, τροφίμων και περιποίησης δέρματος. Το εκχύλισμά μας επεξεργάζεται με προηγμένη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας υψηλή καθαρότητα, βιοδιαθεσιμότητα και διατήρηση των φυσικών του οφελών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εργοθειόνη έχει ισχυρή αντιοξειδωτική λειτουργία και είναι γνωστή ως ο βασιλιάς των αντιοξειδωτικών. Αυτό συμβαίνει επειδή ως φυσικό παράγωγο αμινοξέων, η εργοθειόνη δεν καταναλώνεται εύκολα κατά τη διάρκεια της αντιοξειδωτικής της δράσης, και μπορεί επίσης να διατηρήσει τα επίπεδα άλλων αντιοξειδωτικών, όπως η VC και η γλουταθειόνη. Τα μιτοχόνδρια παράγουν ενέργεια και καταναλώνουν οξυγόνο καθημερινά, και η εργοθειόνη μπορεί να διεισδύσει βαθιά στα μιτοχόνδρια για να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες
![]()
1.Ενυδάτωση: η εργοθειόνη μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να κλειδώσει την υγρασία, να μειώσει την απώλεια υγρασίας στο χόριο του δέρματος, να διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, να αποφύγει την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα, την ερυθρότητα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα του δέρματος, και να μειώσει το σχηματισμό λεπτών γραμμών.
2.Αντιοξειδωτικό: η εργοθειόνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να αντισταθεί και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, να μειώσει τη ζημιά και την αποσύνθεσή τους στο κολλαγόνο του δέρματος, και να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.
3.Ανακούφιση φλεγμονής: η εργοθειόνη μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα να ανακουφίσει τη φλεγμονή, να αποφύγει την ευαισθησία του δέρματος, το ερύθημα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα, να μειώσει τη ζημιά της φλεγμονής στο δέρμα και να προστατεύσει την υγεία του δέρματος.
4.Αντιγήρανση: η εργοθειόνη μπορεί να αποτρέψει τη γήρανση του δέρματος και να μειώσει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών μειώνοντας την παραγωγή και τον αντίκτυπο των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, μπορεί να προωθήσει τη σύνθεση κολλαγόνου και να ενισχύσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
5.Λεύκανση και αφαίρεση κηλίδων: η εργοθειόνη μπορεί να αναστείλει τη δραστηριότητα των μελανοκυττάρων, να μειώσει την παραγωγή μελανίνης και έχει συνεργιστικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται με εκχύλισμα πλακούντα ανθρώπου.
6.Έλεγχος έκκρισης: Η εργοθειόνη έχει ισχυρή βακτηριοκτόνο δράση, η οποία μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια από την επιφάνεια του δέρματος και να βοηθήσει στην εξάλειψη της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. Επιπλέον, η εργοθειόνη μπορεί επίσης να μειώσει τις κηλίδες και τη μελάγχρωση, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και απαλό.
7.Προώθηση του μεταβολισμού του δέρματος: Η εργοθειόνη μπορεί να προωθήσει το μεταβολισμό του δέρματος, να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να κάνει το δέρμα πιο λείο και λεπτό. Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, να προωθήσει τη σύνθεση κολλαγόνου και να βοηθήσει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.
8.Αντιγήρανση: Η εργοθειόνη έχει ιδιότητες συνενζύμου και συμμετέχει σε διάφορες βιοχημικές δραστηριότητες του ανθρώπινου σώματος. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, μπορεί να αυξήσει τη δραστηριότητα των κυττάρων του φλοιού και έχει αντιγηραντική δράση.
1.Αντιοξειδωτικό
Η εργοθειόνη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό με εξαιρετικά προστατευτικές ιδιότητες και είναι μη τοξική. Μεταξύ πολλών αντιοξειδωτικών, η εργοθειόνη είναι ιδιαίτερα μοναδική επειδή μπορεί να χηλικοποιήσει ιόντα βαρέων μετάλλων, προστατεύοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια από τη ζημιά των ελεύθερων ριζών.
2.Εφαρμογές στη Μεταμόσχευση Οργάνων
Στην προστασία οργάνων, μπορεί να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο γλουταθειόνης, προστατεύοντας καλύτερα τα μεταμοσχευμένα όργανα.
3.Εφαρμογές ως Προστατευτικό Δέρματος
Η εργοθειόνη μπορεί να προστεθεί σε ορισμένα καλλυντικά ως προστατευτικό δέρματος για εξωτερική περιποίηση δέρματος και προστατευτικά καλλυντικά.
4.Οφθαλμικές Εφαρμογές
Έρευνες έχουν δείξει ότι η εργοθειόνη παίζει βασικό ρόλο στην προστασία των ματιών. Ως εκ τούτου, πολλοί ερευνητές ελπίζουν να αναπτύξουν ένα οφθαλμικό προϊόν για την προώθηση της ανάπτυξης οφθαλμικών χειρουργικών επεμβάσεων. Η οφθαλμική χειρουργική επέμβαση εκτελείται γενικά τοπικά, και η υδατοδιαλυτότητα και η σταθερότητα της εργοθειόνης καθιστούν αυτή τη διαδικασία εφικτή, καθιστώντας την μεγάλης εφαρμογής αξίας.
5.Άλλες Εφαρμογές
Λόγω των εξαιρετικών της ιδιοτήτων, η εργοθειόνη έχει εφαρμογές σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τομείς της ιατρικής, των τροφίμων, των προϊόντων υγείας και των καλλυντικών. Στον ιατρικό τομέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία φλεγμονών και μπορεί να παρασκευαστεί σε δισκία, κάψουλες και από του στόματος σκευάσματα. Στον τομέα των προϊόντων υγείας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της εμφάνισης καρκίνου και μπορεί να παρασκευαστεί σε λειτουργικά τρόφιμα και λειτουργικά ποτά. Στον τομέα των καλλυντικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντιγήρανση και μπορεί να παρασκευαστεί σε αντηλιακά.
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Αλουμινένιες σακούλες, 25kg/τύμπανο
Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά· η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη