logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
Βιταμίνη Β5 Καλλυντικής Ποιότητας D-πανθενόλη Βιταμίνη Β5 Cas NO 81-13-0 Υγρό D-Πανθενόλη Υγρό

Βιταμίνη Β5 Καλλυντικής Ποιότητας D-πανθενόλη Βιταμίνη Β5 Cas NO 81-13-0 Υγρό D-Πανθενόλη Υγρό

MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25103001
Ονομα:
Δ-PANTHENOL
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Χημική δοκιμή:
≥98%
MOQ:
1KG
Μάρκα:
SLBIO
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Περιγραφή προϊόντος

Υγρό D-Πανθενόλης

Τι είναι η Υγρή D-Πανθενόλη;   

D-Πανθενόλη, με χημικό τύπο C9H19NO4 και μοριακό βάρος 205.25, είναι ένα άχρωμο, παχύρρευστο, λιπαρό υγρό ή ένα άχρωμο, διαυγές υγρό με ελαφρώς χαρακτηριστική οσμή. Έχει πυκνότητα 1.20 g/cm³, σημείο βρασμού 118-120°C (2.7 mm Hg), δείκτη διάθλασης 1.495-1.502 και ειδική οπτική περιστροφή 30.5°.


Στον ανθρώπινο οργανισμό, η D-Πανθενόλη μπορεί να μετατραπεί σε παντοθενικό οξύ και να συμμετάσχει στη σύνθεση του συνενζύμου Α, προάγοντας τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων. Έχει ενυδατικές, επουλωτικές για το δέρμα και τους βλεννογόνους, προληπτικές για ασθένειες και βελτιωτικές για τη λάμψη των μαλλιών λειτουργίες. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, τα τρόφιμα, τα καλλυντικά και τα υγρά σκευάσματα. Μπορεί να προλάβει και να θεραπεύσει λεπτές γραμμές, φλεγμονές, ηλιακές βλάβες και τριχόπτωση, ενώ παράλληλα προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, μειώνει τις διχαλωτές άκρες, διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και επιδιορθώνει και περιποιείται την ποιότητα των μαλλιών.

 Βιταμίνη Β5 Καλλυντικής Ποιότητας D-πανθενόλη Βιταμίνη Β5 Cas NO 81-13-0 Υγρό D-Πανθενόλη Υγρό

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχυρή Ενυδάτωση και Ενισχυμένο Φραγμός Δέρματος
Βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, επιδιορθώνει τον κατεστραμμένο φραγμό του δέρματος, μειώνει την διαεπιδερμική απώλεια νερού και κάνει το δέρμα πιο υγιές και δυνατό.


Καταπραϋντικό και Αντιφλεγμονώδες
Παρέχει εξαιρετικά καταπραϋντικά αποτελέσματα για ευαίσθητο, κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα (όπως μετά από έκθεση στον ήλιο, αισθητικές θεραπείες, έκζεμα ή δερματίτιδα).


Προάγει την Επιδιόρθωση Πληγών και Βλαβών
Επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης των ιστών του δέρματος προάγοντας τον σχηματισμό και τη μετανάστευση των επιθηλιακών κυττάρων. Προάγει αποτελεσματικά την επούλωση μικρών πληγών, εκδορών, εγκαυμάτων και ακμής.


Βελτιώνει την Υγεία των Μαλλιών και του Τριχωτού της Κεφαλής
Ενυδατώνει τα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα και αυξάνει τη λάμψη και την απαλότητα. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, ανακουφίζοντας από τον κνησμό και την πιτυρίδα που προκαλείται από την ξηρότητα.


Ήπιο και Ασφαλές
Είναι πολύ ήπιο και γενικά ασφαλές ακόμη και για ευαίσθητο δέρμα και βρέφη, καθιστώντας το ευρέως χρησιμοποιούμενο σε διάφορα ήπια προϊόντα.


Εφαρμογές

Φροντίδα Δέρματος: Χρησιμοποιείται σε ενυδατικές και επιδιορθωτικές κρέμες προσώπου για την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος.

Καταπραϋντική Φροντίδα: Χρησιμοποιείται σε καταπραϋντικούς ορούς για την ανακούφιση από την ευαισθησία, την ερυθρότητα και τη δυσφορία από ηλιακά εγκαύματα.

Φροντίδα Μαλλιών: Χρησιμοποιείται σε σαμπουάν για την ενυδάτωση των μαλλιών, τη μείωση του φριζαρίσματος και την προσθήκη λάμψης.

Φροντίδα Τριχωτού Κεφαλής: Χρησιμοποιείται σε προϊόντα φροντίδας τριχωτού κεφαλής για την καταπράυνση της ξηρότητας και του κνησμού.

Επιδιόρθωση Πληγών: Χρησιμοποιείται σε αλοιφές ή κρέμες για εγκαύματα για την προώθηση της επούλωσης πληγών.

Φροντίδα Χειλιών: Χρησιμοποιείται σε lip balms για την επιδιόρθωση σκασμένων χειλιών.

Φροντίδα Σώματος: Χρησιμοποιείται σε λοσιόν σώματος για την ανακούφιση από ξηρό και κνησμώδες δέρμα.


Παράμετροι Προϊόντος

ΕΙΔΗ
ΠΡΟΤΥΠΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εμφάνιση
Άχρωμο έως ελαφρώς κίτρινο παχύρρευστο υγρό
Συμμορφώνεται
Ανάλυση
98.0~102.0%
99.8%
Αναγνώριση
Αναγνώριση
Συμμορφώνεται
Νερό
≤1.0%
0.4%
Ειδική οπτική περιστροφή
+29.0°~+32.0°
+30.3°
Όριο Αμινοπροπανόλης
≤1.0%
0.8%
Τέφρα
≤5.0%
0.31%
Υπόλειμμα μετά την ανάφλεξη
≤0.1%
Συμμορφώνεται
Δείκτης διάθλασης
1.495~1.502
1.499
Βαρέα Μέταλλα
≤10ppm
Συμμορφώνεται



Συσκευασία & Αποθήκευση
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη πρέπει να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη αλλάζει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Βιταμίνη Β5 Καλλυντικής Ποιότητας D-πανθενόλη Βιταμίνη Β5 Cas NO 81-13-0 Υγρό D-Πανθενόλη Υγρό
MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25103001
Ονομα:
Δ-PANTHENOL
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Χημική δοκιμή:
≥98%
MOQ:
1KG
Μάρκα:
SLBIO
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
T/T, alibaba, paypal
Περιγραφή προϊόντος

Υγρό D-Πανθενόλης

Τι είναι η Υγρή D-Πανθενόλη;   

D-Πανθενόλη, με χημικό τύπο C9H19NO4 και μοριακό βάρος 205.25, είναι ένα άχρωμο, παχύρρευστο, λιπαρό υγρό ή ένα άχρωμο, διαυγές υγρό με ελαφρώς χαρακτηριστική οσμή. Έχει πυκνότητα 1.20 g/cm³, σημείο βρασμού 118-120°C (2.7 mm Hg), δείκτη διάθλασης 1.495-1.502 και ειδική οπτική περιστροφή 30.5°.


Στον ανθρώπινο οργανισμό, η D-Πανθενόλη μπορεί να μετατραπεί σε παντοθενικό οξύ και να συμμετάσχει στη σύνθεση του συνενζύμου Α, προάγοντας τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων. Έχει ενυδατικές, επουλωτικές για το δέρμα και τους βλεννογόνους, προληπτικές για ασθένειες και βελτιωτικές για τη λάμψη των μαλλιών λειτουργίες. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, τα τρόφιμα, τα καλλυντικά και τα υγρά σκευάσματα. Μπορεί να προλάβει και να θεραπεύσει λεπτές γραμμές, φλεγμονές, ηλιακές βλάβες και τριχόπτωση, ενώ παράλληλα προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, μειώνει τις διχαλωτές άκρες, διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και επιδιορθώνει και περιποιείται την ποιότητα των μαλλιών.

 Βιταμίνη Β5 Καλλυντικής Ποιότητας D-πανθενόλη Βιταμίνη Β5 Cas NO 81-13-0 Υγρό D-Πανθενόλη Υγρό

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχυρή Ενυδάτωση και Ενισχυμένο Φραγμός Δέρματος
Βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, επιδιορθώνει τον κατεστραμμένο φραγμό του δέρματος, μειώνει την διαεπιδερμική απώλεια νερού και κάνει το δέρμα πιο υγιές και δυνατό.


Καταπραϋντικό και Αντιφλεγμονώδες
Παρέχει εξαιρετικά καταπραϋντικά αποτελέσματα για ευαίσθητο, κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα (όπως μετά από έκθεση στον ήλιο, αισθητικές θεραπείες, έκζεμα ή δερματίτιδα).


Προάγει την Επιδιόρθωση Πληγών και Βλαβών
Επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης των ιστών του δέρματος προάγοντας τον σχηματισμό και τη μετανάστευση των επιθηλιακών κυττάρων. Προάγει αποτελεσματικά την επούλωση μικρών πληγών, εκδορών, εγκαυμάτων και ακμής.


Βελτιώνει την Υγεία των Μαλλιών και του Τριχωτού της Κεφαλής
Ενυδατώνει τα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα και αυξάνει τη λάμψη και την απαλότητα. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, ανακουφίζοντας από τον κνησμό και την πιτυρίδα που προκαλείται από την ξηρότητα.


Ήπιο και Ασφαλές
Είναι πολύ ήπιο και γενικά ασφαλές ακόμη και για ευαίσθητο δέρμα και βρέφη, καθιστώντας το ευρέως χρησιμοποιούμενο σε διάφορα ήπια προϊόντα.


Εφαρμογές

Φροντίδα Δέρματος: Χρησιμοποιείται σε ενυδατικές και επιδιορθωτικές κρέμες προσώπου για την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος.

Καταπραϋντική Φροντίδα: Χρησιμοποιείται σε καταπραϋντικούς ορούς για την ανακούφιση από την ευαισθησία, την ερυθρότητα και τη δυσφορία από ηλιακά εγκαύματα.

Φροντίδα Μαλλιών: Χρησιμοποιείται σε σαμπουάν για την ενυδάτωση των μαλλιών, τη μείωση του φριζαρίσματος και την προσθήκη λάμψης.

Φροντίδα Τριχωτού Κεφαλής: Χρησιμοποιείται σε προϊόντα φροντίδας τριχωτού κεφαλής για την καταπράυνση της ξηρότητας και του κνησμού.

Επιδιόρθωση Πληγών: Χρησιμοποιείται σε αλοιφές ή κρέμες για εγκαύματα για την προώθηση της επούλωσης πληγών.

Φροντίδα Χειλιών: Χρησιμοποιείται σε lip balms για την επιδιόρθωση σκασμένων χειλιών.

Φροντίδα Σώματος: Χρησιμοποιείται σε λοσιόν σώματος για την ανακούφιση από ξηρό και κνησμώδες δέρμα.


Παράμετροι Προϊόντος

ΕΙΔΗ
ΠΡΟΤΥΠΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εμφάνιση
Άχρωμο έως ελαφρώς κίτρινο παχύρρευστο υγρό
Συμμορφώνεται
Ανάλυση
98.0~102.0%
99.8%
Αναγνώριση
Αναγνώριση
Συμμορφώνεται
Νερό
≤1.0%
0.4%
Ειδική οπτική περιστροφή
+29.0°~+32.0°
+30.3°
Όριο Αμινοπροπανόλης
≤1.0%
0.8%
Τέφρα
≤5.0%
0.31%
Υπόλειμμα μετά την ανάφλεξη
≤0.1%
Συμμορφώνεται
Δείκτης διάθλασης
1.495~1.502
1.499
Βαρέα Μέταλλα
≤10ppm
Συμμορφώνεται



Συσκευασία & Αποθήκευση
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη πρέπει να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη αλλάζει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη