logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
95% Sclareol

95% Sclareol

MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25092901
Ονομα:
95% Sclareol
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
95%
MOQ:
1KG
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Περιγραφή προϊόντος

95% Σκλαρεόλη

Τι είναι η 95% Σκλαρεόλη;     

     Σκλαρεόλη είναι μια αμβροσιακή χημική γαλακτωματοποίηση που ταξινομείται ως διτερπενική αλκοόλη δικυκλικής δομής. Είναι λευκός χρωματισμός με γλυκιά, βαλσαμική μυρωδιά που απαντάται φυσικά στο φασκόμηλο (Salvia sclarea). Η σκλαρεόλη χρησιμοποιείται ουσιαστικά στην παρασκευή φυσικών υποκατάστατων αμπερ-γκρι και στην αρωματοποιία. Με τις αντιφλεγμονώδεις, χολαγωγικές και αντικαρκινικές της ιδιότητες, η σκλαρεόλη χρησιμοποιείται επίσης εκτενώς στον ιατρικό τομέα.

95% Sclareol

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

     Η σκλαρεόλη είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό φασκόμηλο και έχει μια σειρά από πιθανά οφέλη για την υγεία. Εδώ είναι μερικές από τις αναφερόμενες δράσεις της.

     Ορμονική ισορροπία Η σκλαρεόλη μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων ορμονών στο σώμα, κάτι που μπορεί να είναι ωφέλιμο για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση ή για όσες έχουν ορμονικές διαταραχές.


1.Αντιφλεγμονώδης 

     Η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, καθιστώντας την δυνητικά χρήσιμη για καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις.


2.Αντιμικροβιακή 

     Η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντιμικροβιακές δράσεις και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες.


3.Φροντίδα δέρματος 

     Η σκλαρεόλη έχει χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω της αναφερόμενης ικανότητάς της να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και να βελτιώνει τη συνολική υφή και τον τόνο του δέρματος.


4.Πιθανές αντικαρκινικές ιδιότητες 

     Ορισμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου, αν και απαιτείται περαιτέρω έρευνα σε αυτόν τον τομέα.


     Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η σκλαρεόλη δείχνει υποσχέσεις σε αυτούς τους τομείς, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για την πλήρη κατανόηση των δράσεών της και των πιο αποτελεσματικών δοσολογιών για διαφορετικές χρήσεις. Είναι επίσης σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν λάβετε σκλαρεόλη, ειδικά εάν λαμβάνετε φάρμακα ή έχετε ιατρική πάθηση.

Εφαρμογές

     Η σκόνη σκλαρεόλης είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό φασκόμηλο και έχει μια ποικιλία πιθανών εφαρμογών σε διάφορους τομείς. Εδώ είναι μερικοί τομείς όπου η σκόνη σκλαρεόλης μελετάται ή χρησιμοποιείται επί του παρόντος:


     1.Καλλυντικά και περιποίηση δέρματος: Η σκόνη σκλαρεόλης χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω της αναφερόμενης ικανότητάς της να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και να βελτιώνει τη συνολική υφή και τον τόνο του δέρματος.


     2.Ορμονική ισορροπία: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων ορμονών στο σώμα, κάτι που μπορεί να είναι ωφέλιμο για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση ή για όσες έχουν ορμονικές διαταραχές.


     3.Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, καθιστώντας την δυνητικά χρήσιμη για καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις.


     4.Αντιμικροβιακές δράσεις: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να έχει αντιμικροβιακές δράσεις και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες.


     5.Αρωματική ύλη τροφίμων: Η σκόνη σκλαρεόλης έχει ένα γλυκό, βοτανικό άρωμα που την καθιστά δημοφιλή επιλογή ως αρωματική ύλη τροφίμων.


     6.Άρωμα: Η σκόνη σκλαρεόλης χρησιμοποιείται επίσης σε αρώματα και αρωματικά προϊόντα λόγω του ευχάριστου αρώματός της.

Flow Chart.png

Παράμετροι Προϊόντος

Είδος

Προδιαγραφή

Εμφάνιση

Λευκή Σκόνη

Ανάλυση

95%

Απώλεια κατά την Ξήρανση

≤ 5.0%

Τέφρα

≤ 5.0%

Μέγεθος Κόσκινου

100 % πέρασμα 80 mesh

Βαρέα Μέταλλα

≤ 10 mg/kg

As

≤ 1 mg/kg

Pb

≤ 2 mg/kg

Hg

≤ 0.1 mg/kg

Υπολείμματα Φυτοφαρμάκων

Αρνητικό

Συνολικός Αριθμός Πλακών

≤ 1000cfu/g

Ζύμη & Μύκητες

≤ 100cfu/g

E.coli

Αρνητικό

Σαλμονέλα

Αρνητικό


Συσκευασία & Αποθήκευση

      Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες Αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

      Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
95% Sclareol
MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25092901
Ονομα:
95% Sclareol
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
95%
MOQ:
1KG
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
T/T, alibaba, paypal
Περιγραφή προϊόντος

95% Σκλαρεόλη

Τι είναι η 95% Σκλαρεόλη;     

     Σκλαρεόλη είναι μια αμβροσιακή χημική γαλακτωματοποίηση που ταξινομείται ως διτερπενική αλκοόλη δικυκλικής δομής. Είναι λευκός χρωματισμός με γλυκιά, βαλσαμική μυρωδιά που απαντάται φυσικά στο φασκόμηλο (Salvia sclarea). Η σκλαρεόλη χρησιμοποιείται ουσιαστικά στην παρασκευή φυσικών υποκατάστατων αμπερ-γκρι και στην αρωματοποιία. Με τις αντιφλεγμονώδεις, χολαγωγικές και αντικαρκινικές της ιδιότητες, η σκλαρεόλη χρησιμοποιείται επίσης εκτενώς στον ιατρικό τομέα.

95% Sclareol

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

     Η σκλαρεόλη είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό φασκόμηλο και έχει μια σειρά από πιθανά οφέλη για την υγεία. Εδώ είναι μερικές από τις αναφερόμενες δράσεις της.

     Ορμονική ισορροπία Η σκλαρεόλη μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων ορμονών στο σώμα, κάτι που μπορεί να είναι ωφέλιμο για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση ή για όσες έχουν ορμονικές διαταραχές.


1.Αντιφλεγμονώδης 

     Η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, καθιστώντας την δυνητικά χρήσιμη για καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις.


2.Αντιμικροβιακή 

     Η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντιμικροβιακές δράσεις και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες.


3.Φροντίδα δέρματος 

     Η σκλαρεόλη έχει χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω της αναφερόμενης ικανότητάς της να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και να βελτιώνει τη συνολική υφή και τον τόνο του δέρματος.


4.Πιθανές αντικαρκινικές ιδιότητες 

     Ορισμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι η σκλαρεόλη μπορεί να έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου, αν και απαιτείται περαιτέρω έρευνα σε αυτόν τον τομέα.


     Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η σκλαρεόλη δείχνει υποσχέσεις σε αυτούς τους τομείς, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για την πλήρη κατανόηση των δράσεών της και των πιο αποτελεσματικών δοσολογιών για διαφορετικές χρήσεις. Είναι επίσης σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν λάβετε σκλαρεόλη, ειδικά εάν λαμβάνετε φάρμακα ή έχετε ιατρική πάθηση.

Εφαρμογές

     Η σκόνη σκλαρεόλης είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό φασκόμηλο και έχει μια ποικιλία πιθανών εφαρμογών σε διάφορους τομείς. Εδώ είναι μερικοί τομείς όπου η σκόνη σκλαρεόλης μελετάται ή χρησιμοποιείται επί του παρόντος:


     1.Καλλυντικά και περιποίηση δέρματος: Η σκόνη σκλαρεόλης χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω της αναφερόμενης ικανότητάς της να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και να βελτιώνει τη συνολική υφή και τον τόνο του δέρματος.


     2.Ορμονική ισορροπία: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων ορμονών στο σώμα, κάτι που μπορεί να είναι ωφέλιμο για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση ή για όσες έχουν ορμονικές διαταραχές.


     3.Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, καθιστώντας την δυνητικά χρήσιμη για καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις.


     4.Αντιμικροβιακές δράσεις: Η σκόνη σκλαρεόλης μπορεί να έχει αντιμικροβιακές δράσεις και να είναι χρήσιμη στην πρόληψη ή τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες.


     5.Αρωματική ύλη τροφίμων: Η σκόνη σκλαρεόλης έχει ένα γλυκό, βοτανικό άρωμα που την καθιστά δημοφιλή επιλογή ως αρωματική ύλη τροφίμων.


     6.Άρωμα: Η σκόνη σκλαρεόλης χρησιμοποιείται επίσης σε αρώματα και αρωματικά προϊόντα λόγω του ευχάριστου αρώματός της.

Flow Chart.png

Παράμετροι Προϊόντος

Είδος

Προδιαγραφή

Εμφάνιση

Λευκή Σκόνη

Ανάλυση

95%

Απώλεια κατά την Ξήρανση

≤ 5.0%

Τέφρα

≤ 5.0%

Μέγεθος Κόσκινου

100 % πέρασμα 80 mesh

Βαρέα Μέταλλα

≤ 10 mg/kg

As

≤ 1 mg/kg

Pb

≤ 2 mg/kg

Hg

≤ 0.1 mg/kg

Υπολείμματα Φυτοφαρμάκων

Αρνητικό

Συνολικός Αριθμός Πλακών

≤ 1000cfu/g

Ζύμη & Μύκητες

≤ 100cfu/g

E.coli

Αρνητικό

Σαλμονέλα

Αρνητικό


Συσκευασία & Αποθήκευση

      Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες Αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

      Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη