logo
محصولات
جزئیات محصولات
خونه > محصولات >
Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia

Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia

MOQ: 1 کیلوگرم
قیمت: قابل مذاکره
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم/ کیف 25 کیلوگرم/ طبل
دوره تحویل: 3-5 روز کاری
روش پرداخت: T/T، Paypal، Alibaba
ظرفیت تامین: 1000 کیلوگرم در ماه
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO9001/22000/HACCP/FDA
شماره مدل
SL0726001
نام محصول::
عصاره بذر Psoralea corylifolia مایع Bakuchiol 98 ٪
مشخصات:
مایع Bakuchiol 98 ٪
ظاهر:
مایع قهوه ای
حلالیت:
حلال عاری از الکل با استفاده از گلیسیرین نخل یا گلیسرول سبزیجات استخراج می شود.
فروشگاه در:
در مکان خشک تیره و خنک نگه دارید
روش تست:
HPLC
برجسته کردن:

عصاره مایع باکوشیل 98%

,

عصاره دانه Psoralea Corylifolia

,

ماده اولیه آرایشی باکوچیول

توضیحات محصول

Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia


توضیحات محصول


        باکوچیول، که از دانه های گیاه Psoralea corylifolia مشتق می شود، همچنین به عنوان "بابچی" یا "psoralea" شناخته شده است، به عنوان یک جایگزین بالقوه برای رتینول در مراقبت از پوست شناخته شده است.به خاطر مزاياي ضد پيري در بازار عرضه شده، از جمله کاهش خطوط نازک و چین و چروک ها و همچنین توانایی آن برای بهبود بافت پوست،باکوچیول اغلب برای افرادی که پوست حساس دارند و ممکن است با استفاده از رتینوئید های سنتی مشکلاتی داشته باشند، گزینه ی ملایم تری است..


          استخراج مایع باکوچیول در حوزه مراقبت از پوست محبوبیت زیادی پیدا کرده است، احتمالاً شامل فرمولی است که باکوچیول را به عنوان ماده فعال اصلی دارد.این فرمول ها می توانند اشکال مختلفی داشته باشند.همانطور که در مورد هر محصول مراقبت از پوست، مهم است که لیست مواد تشکیل دهنده را برای سایر اجزای آن بررسی کنید و دستورالعمل های استفاده توصیه شده را دنبال کنید.

علاوه بر این، باکوچیول یک عصاره گیاهی گیاهخوار و کاملا طبیعی است که دارای برخی شباهت های ساختاری با رزوراترول است.باکوچیول با رتینول مقایسه شده است، زیرا سلول های پوست را هدف قرار می دهد تا باعث افزایش یکپارچگی پوست شود.از آنجایی که یک پاک کننده شیمیایی نیست، نتایج مشابهی را بدون ایجاد تحریک یا حساسیت به نور ارائه می دهد.که آن را به یک جایگزین طبیعی موثر برای رتینول تبدیل می کند.به عنوان یک فینول مونوتربن تک چرخه ای، باکوچیول فعالیت آنتی اکسیدان، ضد التهابی و ضد باکتری را نشان می دهد.


مایع باکوچیولمشخصات محصول

 


نام محصول:

عصاره مایع باکوچیول

نام گیاه شناسی:

Psoralea corylifolia

بوی و طعم:

بدون مزه و بدون بوی

کاربرد:

شامپو، لوازم آرایشی، لوشن ها، کرم ها، شستشوی صورت، ساخت سرم و رنگ آمیزی مراقبت های شخصی برای صورت، مو، پوست و بدن

منبع مواد اولیه:

باکوچیول

محلول در آب:

محلول بدون الکل استخراج شده با استفاده از گلیسیرین نباتی یا گلیسیرین نباتی.

قدرت عصاره:

4:1 (معدل عصاره) به این معنی است که 4 کیلوگرم علف 1 کیلوگرم عصاره تولید می کند.

استفاده توصیه شده:

۱-۲% در فرموله ها

ظاهری:

مایع شفاف

از:

گلوتن، رنگ مصنوعی، فلزات سنگین و کود

زمان نگهداری:

دو سال

ذخیره سازی:

در یک مکان خنک و خشک نگه دارید.

بسته بندی:

طبق نیاز

منبع گیاه

دانه های گیاه Psoralea corylifolia

خلوص

>98%

Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia

 

کاربرد های گوناگون مایع باکوچیول

 

  • مراقبت از پوست:

    باکوچیول باعث تولید کلاژن می شود، خطوط نازک را کاهش می دهد، رنگ پوست را برابر می کند و پوست را آرام می کند، که در کرم ها، سرم ها، لوسیون ها و ماسک ها استفاده می شود.

  • لوازم آرایشی:

    استفاده می شود در پایه ها، پوشاک ها و کرم های BB برای مزایای مراقبت از پوست اضافی، مناسب برای پوست حساس.

  • پوست شناسی:

    به خاطر خواص ضد التهابی اش برای بیماری هایی مثل آکنه، اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

  • مراقبت از مو:

    از سلامت موها با محافظت در برابر آسیب های محیطی و ترویج سلامت پوست سر در شامپو ها، بالش ها و درمان های پوست سر بهره می برد.

  • محصولات مراقبت شخصی:

    مناسب برای محصولات مختلف مانند پاک کننده ها، کرم های بدن و مرطوب کننده ها.

  • محصولات مراقبت از آفتاب:

    در کرم های ضد آفتاب ارزشمند، پوست را از آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

  • درمان های ضد پیری:

    از آن در کرم های ضد چین و چروک، سرم های محکم کننده و کرم های چشم به دلیل اثرات شبیه به رتینول استفاده می شود.


مزایای مایع باکوچیول برای پوست

مزایای باکوچیول عمدتاً ضد پیری است. چند مورد از مزایای اصلی باکوچیول برای صورت و پوست عبارتند از:


  • تولید کلاژن رو افزایش میده:

    بسته به فرموله ها، باکوچیول توانایی افزایش تولید کلاژن نوع I و VII را دارد. فرموله ها این توانایی را دارند که این کار را در کمتر از 4 ساعت انجام دهند.اگرچه این ممکن است از محصول به محصول متفاوت باشد..

  • باعث تجدید سلول می شود:

    باکوچیول به افزایش گردش و تجدید سلول ها کمک می کند و باعث ایجاد یک پوست درخشان تر می شود.

  • خطوط ظریف و چین و چروک را کاهش می دهد:

    استفاده منظم از باکوچیول می تواند به کاهش علائم پیری از جمله خطوط نازک و چین و چروک ها کمک کند - حتی آنهایی که عمیق هستند، به پوست کمک می کند تا جوان تر به نظر برسد.

  • انعطاف پذیری و محکم بودن پوست را بهبود می بخشد:

    با افزایش سن، پوست به طور طبیعی توانایی خود را از دست می دهد تا به جای خود برگردد و می تواند شروع به خم شدن کند. محصولات حاوی باکوچیول می توانند به تحریک کلاژن کمک کنند،بنابراین به طور بالقوه افزایش محکم و تعریف مجدد خطوط.

  • درمان عکس پیری و سرخ شدن:

    فوتوپیری فرآیند پیری زودرس پوست به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب است. ساختار باکوچیول به کاهش تأثیر فوتوپیری کمک می کند و همچنین می تواند به تسکین قرمز شدن کمک کند.

  • لکه های تیره را کاهش می دهد و رنگ پوست را صاف می کند:

    برخی مطالعات نشان داده اند که Bakuchiol ممکن است توانایی محو کردن لکه های تیره و بهبود رنگ پوست را داشته باشد.

  • خواص آنتی اکسیدان:

    با تشکر از عمل آنتی اکسیدان آن، Bakuchiol می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد، ترکیبات ناپایدار که می توانند به سلول های پوست آسیب برسانند و علائم پیری زودرس را برجسته کنند، کمک کند.

  • احتمال کاهش لکه های پوست مبتلا به آکنه:

    مطالعات محدود نشان داده اند که خواص آنتی اکسیدان، ضد باکتری و ضد سرخ شدن روغن باکوچیول می تواند برخی از علائم آکنه خفیف مانند جوش را کاهش دهد و آرام کند.



باکوچیول در پوست شما چگونه عمل می کند؟

 

وقتی که به پوست شما اعمال می شود، باکوچیول به افزایش تولید سلول های پوست کمک می کند، به این معنی که سلول های مرده پوست با سلول های تازه پوست سریعتر جایگزین می شوند.این اثر به تحریک تولید کلاژن کمک می کند و پوست را پاک می کند، که می تواند به بهبود بافت و لحن پوست کمک کند.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که باکوچیول پروتئین های کلاژن نوع I، III و IV را افزایش می دهد که ساختار و انعطاف پذیری پوست را فراهم می کند.که به همین دلیل است که شما چروک و پوست خشک ایجاد می کنید.. با افزایش کلاژن پوست، باکوچیول ممکن است به اضافه کردن چربی و انعطاف پذیری پوست کمک کند. این اثر به کاهش ظاهر خطوط ظریف و چین و چروک ها کمک می کند.1


باکوچیول همچنین به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان عمل می کند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک می کند.این ممکن است به محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی و ماوراء بنفش (UV) که باعث ایجاد چین و چروک های زودرس می شود، کمک کندعلاوه بر این، به نظر می رسد که اثر آنتی اکسیدان باکوچیول به بهبود پوست آسیب دیده کمک می کند.


تفاوت استخراج مایع باکوچیول با رتینول چیست؟

 

استخراج مایع باکیول به عنوان یک جایگزین طبیعی برای رتینول در نظر گرفته می شود زیرا عملکرد آن در رژیم مراقبت از پوست مشابه است.به عنوان یک رتینوئید یا بخشی از خانواده رتینول در نظر گرفته نمی شود زیرا ساختار شیمیایی آن با رتینول متفاوت است.

بنابراین، باکوچیول بسیاری از مزایای مراقبت از پوست را مانند رتینول بدون ایجاد تحریک یا خشکی ارائه می دهد.همچنین اعتقاد بر این است که باکوچیول برای پوشیدن در روز و شب به اندازه کافی نرم است و برای استفاده در تمام انواع پوست مناسب است..


محصولات
جزئیات محصولات
Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia
MOQ: 1 کیلوگرم
قیمت: قابل مذاکره
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم/ کیف 25 کیلوگرم/ طبل
دوره تحویل: 3-5 روز کاری
روش پرداخت: T/T، Paypal، Alibaba
ظرفیت تامین: 1000 کیلوگرم در ماه
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO9001/22000/HACCP/FDA
شماره مدل
SL0726001
نام محصول::
عصاره بذر Psoralea corylifolia مایع Bakuchiol 98 ٪
مشخصات:
مایع Bakuchiol 98 ٪
ظاهر:
مایع قهوه ای
حلالیت:
حلال عاری از الکل با استفاده از گلیسیرین نخل یا گلیسرول سبزیجات استخراج می شود.
فروشگاه در:
در مکان خشک تیره و خنک نگه دارید
روش تست:
HPLC
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
قیمت:
قابل مذاکره
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم/ کیف 25 کیلوگرم/ طبل
زمان تحویل:
3-5 روز کاری
شرایط پرداخت:
T/T، Paypal، Alibaba
قابلیت ارائه:
1000 کیلوگرم در ماه
برجسته کردن

عصاره مایع باکوشیل 98%

,

عصاره دانه Psoralea Corylifolia

,

ماده اولیه آرایشی باکوچیول

توضیحات محصول

Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia


توضیحات محصول


        باکوچیول، که از دانه های گیاه Psoralea corylifolia مشتق می شود، همچنین به عنوان "بابچی" یا "psoralea" شناخته شده است، به عنوان یک جایگزین بالقوه برای رتینول در مراقبت از پوست شناخته شده است.به خاطر مزاياي ضد پيري در بازار عرضه شده، از جمله کاهش خطوط نازک و چین و چروک ها و همچنین توانایی آن برای بهبود بافت پوست،باکوچیول اغلب برای افرادی که پوست حساس دارند و ممکن است با استفاده از رتینوئید های سنتی مشکلاتی داشته باشند، گزینه ی ملایم تری است..


          استخراج مایع باکوچیول در حوزه مراقبت از پوست محبوبیت زیادی پیدا کرده است، احتمالاً شامل فرمولی است که باکوچیول را به عنوان ماده فعال اصلی دارد.این فرمول ها می توانند اشکال مختلفی داشته باشند.همانطور که در مورد هر محصول مراقبت از پوست، مهم است که لیست مواد تشکیل دهنده را برای سایر اجزای آن بررسی کنید و دستورالعمل های استفاده توصیه شده را دنبال کنید.

علاوه بر این، باکوچیول یک عصاره گیاهی گیاهخوار و کاملا طبیعی است که دارای برخی شباهت های ساختاری با رزوراترول است.باکوچیول با رتینول مقایسه شده است، زیرا سلول های پوست را هدف قرار می دهد تا باعث افزایش یکپارچگی پوست شود.از آنجایی که یک پاک کننده شیمیایی نیست، نتایج مشابهی را بدون ایجاد تحریک یا حساسیت به نور ارائه می دهد.که آن را به یک جایگزین طبیعی موثر برای رتینول تبدیل می کند.به عنوان یک فینول مونوتربن تک چرخه ای، باکوچیول فعالیت آنتی اکسیدان، ضد التهابی و ضد باکتری را نشان می دهد.


مایع باکوچیولمشخصات محصول

 


نام محصول:

عصاره مایع باکوچیول

نام گیاه شناسی:

Psoralea corylifolia

بوی و طعم:

بدون مزه و بدون بوی

کاربرد:

شامپو، لوازم آرایشی، لوشن ها، کرم ها، شستشوی صورت، ساخت سرم و رنگ آمیزی مراقبت های شخصی برای صورت، مو، پوست و بدن

منبع مواد اولیه:

باکوچیول

محلول در آب:

محلول بدون الکل استخراج شده با استفاده از گلیسیرین نباتی یا گلیسیرین نباتی.

قدرت عصاره:

4:1 (معدل عصاره) به این معنی است که 4 کیلوگرم علف 1 کیلوگرم عصاره تولید می کند.

استفاده توصیه شده:

۱-۲% در فرموله ها

ظاهری:

مایع شفاف

از:

گلوتن، رنگ مصنوعی، فلزات سنگین و کود

زمان نگهداری:

دو سال

ذخیره سازی:

در یک مکان خنک و خشک نگه دارید.

بسته بندی:

طبق نیاز

منبع گیاه

دانه های گیاه Psoralea corylifolia

خلوص

>98%

Bakuchiol مایع 98٪ عصاره دانه های Psoralea corylifolia

 

کاربرد های گوناگون مایع باکوچیول

 

  • مراقبت از پوست:

    باکوچیول باعث تولید کلاژن می شود، خطوط نازک را کاهش می دهد، رنگ پوست را برابر می کند و پوست را آرام می کند، که در کرم ها، سرم ها، لوسیون ها و ماسک ها استفاده می شود.

  • لوازم آرایشی:

    استفاده می شود در پایه ها، پوشاک ها و کرم های BB برای مزایای مراقبت از پوست اضافی، مناسب برای پوست حساس.

  • پوست شناسی:

    به خاطر خواص ضد التهابی اش برای بیماری هایی مثل آکنه، اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

  • مراقبت از مو:

    از سلامت موها با محافظت در برابر آسیب های محیطی و ترویج سلامت پوست سر در شامپو ها، بالش ها و درمان های پوست سر بهره می برد.

  • محصولات مراقبت شخصی:

    مناسب برای محصولات مختلف مانند پاک کننده ها، کرم های بدن و مرطوب کننده ها.

  • محصولات مراقبت از آفتاب:

    در کرم های ضد آفتاب ارزشمند، پوست را از آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

  • درمان های ضد پیری:

    از آن در کرم های ضد چین و چروک، سرم های محکم کننده و کرم های چشم به دلیل اثرات شبیه به رتینول استفاده می شود.


مزایای مایع باکوچیول برای پوست

مزایای باکوچیول عمدتاً ضد پیری است. چند مورد از مزایای اصلی باکوچیول برای صورت و پوست عبارتند از:


  • تولید کلاژن رو افزایش میده:

    بسته به فرموله ها، باکوچیول توانایی افزایش تولید کلاژن نوع I و VII را دارد. فرموله ها این توانایی را دارند که این کار را در کمتر از 4 ساعت انجام دهند.اگرچه این ممکن است از محصول به محصول متفاوت باشد..

  • باعث تجدید سلول می شود:

    باکوچیول به افزایش گردش و تجدید سلول ها کمک می کند و باعث ایجاد یک پوست درخشان تر می شود.

  • خطوط ظریف و چین و چروک را کاهش می دهد:

    استفاده منظم از باکوچیول می تواند به کاهش علائم پیری از جمله خطوط نازک و چین و چروک ها کمک کند - حتی آنهایی که عمیق هستند، به پوست کمک می کند تا جوان تر به نظر برسد.

  • انعطاف پذیری و محکم بودن پوست را بهبود می بخشد:

    با افزایش سن، پوست به طور طبیعی توانایی خود را از دست می دهد تا به جای خود برگردد و می تواند شروع به خم شدن کند. محصولات حاوی باکوچیول می توانند به تحریک کلاژن کمک کنند،بنابراین به طور بالقوه افزایش محکم و تعریف مجدد خطوط.

  • درمان عکس پیری و سرخ شدن:

    فوتوپیری فرآیند پیری زودرس پوست به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب است. ساختار باکوچیول به کاهش تأثیر فوتوپیری کمک می کند و همچنین می تواند به تسکین قرمز شدن کمک کند.

  • لکه های تیره را کاهش می دهد و رنگ پوست را صاف می کند:

    برخی مطالعات نشان داده اند که Bakuchiol ممکن است توانایی محو کردن لکه های تیره و بهبود رنگ پوست را داشته باشد.

  • خواص آنتی اکسیدان:

    با تشکر از عمل آنتی اکسیدان آن، Bakuchiol می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد، ترکیبات ناپایدار که می توانند به سلول های پوست آسیب برسانند و علائم پیری زودرس را برجسته کنند، کمک کند.

  • احتمال کاهش لکه های پوست مبتلا به آکنه:

    مطالعات محدود نشان داده اند که خواص آنتی اکسیدان، ضد باکتری و ضد سرخ شدن روغن باکوچیول می تواند برخی از علائم آکنه خفیف مانند جوش را کاهش دهد و آرام کند.



باکوچیول در پوست شما چگونه عمل می کند؟

 

وقتی که به پوست شما اعمال می شود، باکوچیول به افزایش تولید سلول های پوست کمک می کند، به این معنی که سلول های مرده پوست با سلول های تازه پوست سریعتر جایگزین می شوند.این اثر به تحریک تولید کلاژن کمک می کند و پوست را پاک می کند، که می تواند به بهبود بافت و لحن پوست کمک کند.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که باکوچیول پروتئین های کلاژن نوع I، III و IV را افزایش می دهد که ساختار و انعطاف پذیری پوست را فراهم می کند.که به همین دلیل است که شما چروک و پوست خشک ایجاد می کنید.. با افزایش کلاژن پوست، باکوچیول ممکن است به اضافه کردن چربی و انعطاف پذیری پوست کمک کند. این اثر به کاهش ظاهر خطوط ظریف و چین و چروک ها کمک می کند.1


باکوچیول همچنین به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان عمل می کند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک می کند.این ممکن است به محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی و ماوراء بنفش (UV) که باعث ایجاد چین و چروک های زودرس می شود، کمک کندعلاوه بر این، به نظر می رسد که اثر آنتی اکسیدان باکوچیول به بهبود پوست آسیب دیده کمک می کند.


تفاوت استخراج مایع باکوچیول با رتینول چیست؟

 

استخراج مایع باکیول به عنوان یک جایگزین طبیعی برای رتینول در نظر گرفته می شود زیرا عملکرد آن در رژیم مراقبت از پوست مشابه است.به عنوان یک رتینوئید یا بخشی از خانواده رتینول در نظر گرفته نمی شود زیرا ساختار شیمیایی آن با رتینول متفاوت است.

بنابراین، باکوچیول بسیاری از مزایای مراقبت از پوست را مانند رتینول بدون ایجاد تحریک یا خشکی ارائه می دهد.همچنین اعتقاد بر این است که باکوچیول برای پوشیدن در روز و شب به اندازه کافی نرم است و برای استفاده در تمام انواع پوست مناسب است..