logo
محصولات
جزئیات محصولات
خونه > محصولات >
عرضه مواد اولیه آرایشی استیل هکساپپتید-8 استیل هکساپپتید-8 پودر CAS 616204-22-9 ضد چروک

عرضه مواد اولیه آرایشی استیل هکساپپتید-8 استیل هکساپپتید-8 پودر CAS 616204-22-9 ضد چروک

MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25120505
نام:
استیل هگزاپپتید-8
ظاهر:
پودر سفید تا مایل به سفید
خلوص:
≥98.0٪
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
توضیحات محصول

 استیل هگزاپپتید-8 

استیل هگزاپپتید-8 چیست؟   

استیل هگزاپپتید-8 که با نام آرژیرلین نیز شناخته می‌شود، یک ترکیب آلی متعلق به دسته پپتیدهای مهارکننده انتقال‌دهنده‌های عصبی است. فرمول شیمیایی آن C34H60N14O12S، وزن مولکولی آن 888.91 و شماره ثبت CAS آن 616204-22-9 است. به صورت پودر سفید با چگالی 1.5±0.1 گرم بر سانتی‌متر مکعب ظاهر می‌شود و نیاز به نگهداری در دمای -20°C دارد. عمدتاً به عنوان یک ماده آرایشی پپتیدی در زمینه ضد پیری استفاده می‌شود.

عرضه مواد اولیه آرایشی استیل هکساپپتید-8 استیل هکساپپتید-8 پودر CAS 616204-22-9 ضد چروک

ویژگی

این ماده می‌تواند شدت انقباض عضلات صورت را تضعیف کرده و در نتیجه اثر فیزیولوژیکی تشکیل چین و چروک پویا را کاهش دهد. این ماده با رقابت با SNAP-25 برای محل‌های اتصال در کمپلکس فولیکولی، آزادسازی انتقال‌دهنده‌های عصبی را مهار کرده و در فرآیند تشکیل کمپلکس اختلال ایجاد می‌کند. این ماده که توسط مرکز ملی نظارت و بازرسی کیفیت لوازم آرایشی تأیید شده است، می‌تواند چین و چروک‌های پویا را 37.8% کاهش داده و بازسازی کلاژن را 32% افزایش دهد.


کاربردها

کاربرد آن در محصولات مراقبت از پوست در ناحیه چشم، گردن و دست متمرکز است، زیرا برای اثربخشی به غلظت مؤثر نیاز دارد.

پارامترهای محصول

موارد استانداردها نتایج
ظاهر پودر سفید تا شیری مطابق
شناسایی توسط ESI-MS وزن مولکولی نظری: 888.99 مطابق
خلوص (HPLC) ≥98.0% 99.70%
محتوای پپتید (بر اساس N) ≥80.0% 92.23%
آب (K.F.) ≤7.0% 3.79%
محتوای اسید استیک ≤15.0% 2.41%
محتوای اسید تری فلورو استیک ≤1.0% 0.11%
حلالیت ≥5mg/ml(H2O ) مطابق
نتیجه‌گیری مطابق با استاندارد مطابق
بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینال نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.

محصولات
جزئیات محصولات
عرضه مواد اولیه آرایشی استیل هکساپپتید-8 استیل هکساپپتید-8 پودر CAS 616204-22-9 ضد چروک
MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25120505
نام:
استیل هگزاپپتید-8
ظاهر:
پودر سفید تا مایل به سفید
خلوص:
≥98.0٪
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
زمان تحویل:
3-5 روز
شرایط پرداخت:
T/T، علی بابا، پی پال
توضیحات محصول

 استیل هگزاپپتید-8 

استیل هگزاپپتید-8 چیست؟   

استیل هگزاپپتید-8 که با نام آرژیرلین نیز شناخته می‌شود، یک ترکیب آلی متعلق به دسته پپتیدهای مهارکننده انتقال‌دهنده‌های عصبی است. فرمول شیمیایی آن C34H60N14O12S، وزن مولکولی آن 888.91 و شماره ثبت CAS آن 616204-22-9 است. به صورت پودر سفید با چگالی 1.5±0.1 گرم بر سانتی‌متر مکعب ظاهر می‌شود و نیاز به نگهداری در دمای -20°C دارد. عمدتاً به عنوان یک ماده آرایشی پپتیدی در زمینه ضد پیری استفاده می‌شود.

عرضه مواد اولیه آرایشی استیل هکساپپتید-8 استیل هکساپپتید-8 پودر CAS 616204-22-9 ضد چروک

ویژگی

این ماده می‌تواند شدت انقباض عضلات صورت را تضعیف کرده و در نتیجه اثر فیزیولوژیکی تشکیل چین و چروک پویا را کاهش دهد. این ماده با رقابت با SNAP-25 برای محل‌های اتصال در کمپلکس فولیکولی، آزادسازی انتقال‌دهنده‌های عصبی را مهار کرده و در فرآیند تشکیل کمپلکس اختلال ایجاد می‌کند. این ماده که توسط مرکز ملی نظارت و بازرسی کیفیت لوازم آرایشی تأیید شده است، می‌تواند چین و چروک‌های پویا را 37.8% کاهش داده و بازسازی کلاژن را 32% افزایش دهد.


کاربردها

کاربرد آن در محصولات مراقبت از پوست در ناحیه چشم، گردن و دست متمرکز است، زیرا برای اثربخشی به غلظت مؤثر نیاز دارد.

پارامترهای محصول

موارد استانداردها نتایج
ظاهر پودر سفید تا شیری مطابق
شناسایی توسط ESI-MS وزن مولکولی نظری: 888.99 مطابق
خلوص (HPLC) ≥98.0% 99.70%
محتوای پپتید (بر اساس N) ≥80.0% 92.23%
آب (K.F.) ≤7.0% 3.79%
محتوای اسید استیک ≤15.0% 2.41%
محتوای اسید تری فلورو استیک ≤1.0% 0.11%
حلالیت ≥5mg/ml(H2O ) مطابق
نتیجه‌گیری مطابق با استاندارد مطابق
بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینال نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.