logo
Ürünler
Ürün ayrıntıları
Evde > Ürünler >
Fabrika Tedariki Meyan Kökü Ekstresi Tozu Kozmetik Sınıfı %98 Dipotasyum Glisirizinat Tozu

Fabrika Tedariki Meyan Kökü Ekstresi Tozu Kozmetik Sınıfı %98 Dipotasyum Glisirizinat Tozu

Adedi: 1kg
Fiyat: consultation
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Tedarik Kapasitesi: 1000kg/ay
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25080503
Ürün adı:
dipotasyum glisirizinat
Dış görünüş:
Beyaz toz
CAS Numarası:
68797-35-3
Şartname:
%98
Paket:
1kg/çanta/karton veya 25 kg/davul veya karton veya müşterilerin gereksinimi
Örnek:
Ücretsiz
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Depolamak:
Sıkı, ışığa dayanıklı kaplarda saklayın, doğrudan güneş ışığı, nem ve aşırı ısıya maruz kalmaktan ka
Vurgulamak:

Meyan kökü özü tozu kozmetik sınıfı

,

Dipotasyum glisirizizat tozu %98

,

Meyan kökü özü kozmetik hammadde

Ürün Açıklaması

Dipotasyum Glisirizat Nedir?

Dipotasyum Glisirizat adresinden çıkarılan yüksek saflıkta beyaz bir tozdur meyan kökü (Glycyrrhiza glabra).  olarak bilinen anti-inflamatuar, anti-alerjikve cilt yatıştırıcı özellikleri, yaygın olarak kozmetik, kişisel bakımve farmasötik formülasyonlarda kullanılır.

Dipotasyum Glisirizat Uygulamaları

  • Cilt bakımı: Tahriş önleyici, beyazlatıcı, nemlendirici
  • Saç bakımı: Saç derisi yatıştırıcı, kepek önleyici
  • Diş macunu ve ağız bakımı: Anti-inflamatuar ve anti-alerjik
  • Farmasötikler: Topikal formülasyonlar, yara bakımı

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

1. Dipotasyum Glisirizat ne için kullanılır?

Kullanılır cildi yatıştırmak, kızarıklığı azaltmakve enflamasyonu önlemek, genellikle beyazlatıcı ve hassas cilt ürünlerinde.

2. Hassas ciltler için güvenli midir?

Evet — nazik bir, tahriş etmeyen bileşiktir, rozasea eğilimli veya alerji eğilimli ciltler için bile.

3. Kozmetiklerde nasıl uygulanır?

Suda çözünür ve 0.1%–0.5% konsantrasyonda losyonlarda, kremlerde, serumlarda, jellerde ve ağız bakım ürünlerinde kullanılır.

4. Bu ürün sertifikalı organik midir?

Evet — sertifikalıdır AB Organik, USDA Organik, HELAL, KOŞERve ISO22000.

5. OEM ve formülasyonu destekleyebilir misiniz?

Evet — biz sağlarız formülasyon danışmanlığı, etiketlemeve tam yasal destek.

Ürünler
Ürün ayrıntıları
Fabrika Tedariki Meyan Kökü Ekstresi Tozu Kozmetik Sınıfı %98 Dipotasyum Glisirizinat Tozu
Adedi: 1kg
Fiyat: consultation
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Tedarik Kapasitesi: 1000kg/ay
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25080503
Ürün adı:
dipotasyum glisirizinat
Dış görünüş:
Beyaz toz
CAS Numarası:
68797-35-3
Şartname:
%98
Paket:
1kg/çanta/karton veya 25 kg/davul veya karton veya müşterilerin gereksinimi
Örnek:
Ücretsiz
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Depolamak:
Sıkı, ışığa dayanıklı kaplarda saklayın, doğrudan güneş ışığı, nem ve aşırı ısıya maruz kalmaktan ka
Min sipariş miktarı:
1kg
Fiyat:
consultation
Ambalaj bilgileri:
1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi:
3-5 gün
Ödeme koşulları:
Banka havalesi, alibaba, paypal
Yetenek temini:
1000kg/ay
Vurgulamak

Meyan kökü özü tozu kozmetik sınıfı

,

Dipotasyum glisirizizat tozu %98

,

Meyan kökü özü kozmetik hammadde

Ürün Açıklaması

Dipotasyum Glisirizat Nedir?

Dipotasyum Glisirizat adresinden çıkarılan yüksek saflıkta beyaz bir tozdur meyan kökü (Glycyrrhiza glabra).  olarak bilinen anti-inflamatuar, anti-alerjikve cilt yatıştırıcı özellikleri, yaygın olarak kozmetik, kişisel bakımve farmasötik formülasyonlarda kullanılır.

Dipotasyum Glisirizat Uygulamaları

  • Cilt bakımı: Tahriş önleyici, beyazlatıcı, nemlendirici
  • Saç bakımı: Saç derisi yatıştırıcı, kepek önleyici
  • Diş macunu ve ağız bakımı: Anti-inflamatuar ve anti-alerjik
  • Farmasötikler: Topikal formülasyonlar, yara bakımı

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

1. Dipotasyum Glisirizat ne için kullanılır?

Kullanılır cildi yatıştırmak, kızarıklığı azaltmakve enflamasyonu önlemek, genellikle beyazlatıcı ve hassas cilt ürünlerinde.

2. Hassas ciltler için güvenli midir?

Evet — nazik bir, tahriş etmeyen bileşiktir, rozasea eğilimli veya alerji eğilimli ciltler için bile.

3. Kozmetiklerde nasıl uygulanır?

Suda çözünür ve 0.1%–0.5% konsantrasyonda losyonlarda, kremlerde, serumlarda, jellerde ve ağız bakım ürünlerinde kullanılır.

4. Bu ürün sertifikalı organik midir?

Evet — sertifikalıdır AB Organik, USDA Organik, HELAL, KOŞERve ISO22000.

5. OEM ve formülasyonu destekleyebilir misiniz?

Evet — biz sağlarız formülasyon danışmanlığı, etiketlemeve tam yasal destek.