logo
محصولات
جزئیات محصولات
خونه > محصولات >
عرضه فابریکه پودر عصاره عرق شیرین درجه آرایشی 98٪ پودر دیپوتاسیوم گلیسیرریزینات

عرضه فابریکه پودر عصاره عرق شیرین درجه آرایشی 98٪ پودر دیپوتاسیوم گلیسیرریزینات

MOQ: 1 کیلوگرم
قیمت: consultation
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم/کیف 25 کیلوگرم/طبل
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
ظرفیت تامین: 1000 کیلوگرم در ماه
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25080503
نام محصول:
دی پتاسیم گلیسیریزینات
ظاهر:
پودر سفید
شماره CAS:
68797-35-3
مشخصات:
98%
بسته:
1 کیلوگرم/کیف/کارتن یا 25 کیلوگرم در درام یا کارتن یا نیاز مشتریان
نمونه:
رایگان ارائه شده
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
ذخیره سازی:
در ظروف محکم و مقاوم در برابر نور ، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید ، رطوبت و گرمای بیش از ح
برجسته کردن:

مسحوق خلاصة عرق السوس بدرجة مستحضرات التجميل

,

مسحوق ثنائي بوتاسيوم جليسيريزينات 98%

,

?

توضیحات محصول

دیپوتاسیم گلیسیریزات چیست؟

دیپوتاسیم گلیسیریزاتپودر سفید با خلوص بالا است که ازریشه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)استخراج می شود. این ماده به دلیل خواصضد التهابی،ضد آلرژیوآرامش بخش پوستشناخته شده است و به طور گسترده درمحصولات آرایشی،مراقبت شخصیوداروییاستفاده می شود.

کاربردهای دیپوتاسیم گلیسیریزات

  • مراقبت از پوست:ضد تحریک، سفید کننده، مرطوب کننده
  • مراقبت از مو:آرامش بخش پوست سر، ضد شوره سر
  • خمیر دندان و مراقبت از دهان: ضد التهاب و ضد آلرژی
  • داروسازی: فرمولاسیون موضعی، مراقبت از زخم

سوالات متداول (FAQ)

۱. دیپوتاسیم گلیسیریزات برای چه مواردی استفاده می شود؟

برایآرام کردن پوست،کاهش قرمزیوجلوگیری از التهاباستفاده می شود، معمولاً در محصولات سفید کننده و پوست حساس.

۲. آیا برای پوست حساس بی خطر است؟

بله - این یک ترکیب ملایم وغیر تحریک کنندهاست، حتی برای پوست مستعد روزاسه یا آلرژی.

۳. چگونه در لوازم آرایشی استفاده می شود؟

این ماده محلول در آب است و در غلظت۰.۱% تا ۰.۵%در لوسیون ها، کرم ها، سرم ها، ژل ها و محصولات مراقبت از دهان استفاده می شود.

۴. آیا این محصول ارگانیک تایید شده است؟

بله - توسطارگانیک اتحادیه اروپا،ارگانیک USDA،حلال،کوشروISO22000ارائه می دهیم.

۵. آیا می توانید از OEM و فرمولاسیون پشتیبانی کنید؟

بله - مامشاوره فرمولاسیون،برچسب سفیدو پشتیبانی کاملتنظیمیارائه می دهیم.

محصولات
جزئیات محصولات
عرضه فابریکه پودر عصاره عرق شیرین درجه آرایشی 98٪ پودر دیپوتاسیوم گلیسیرریزینات
MOQ: 1 کیلوگرم
قیمت: consultation
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم/کیف 25 کیلوگرم/طبل
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
ظرفیت تامین: 1000 کیلوگرم در ماه
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25080503
نام محصول:
دی پتاسیم گلیسیریزینات
ظاهر:
پودر سفید
شماره CAS:
68797-35-3
مشخصات:
98%
بسته:
1 کیلوگرم/کیف/کارتن یا 25 کیلوگرم در درام یا کارتن یا نیاز مشتریان
نمونه:
رایگان ارائه شده
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
ذخیره سازی:
در ظروف محکم و مقاوم در برابر نور ، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید ، رطوبت و گرمای بیش از ح
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
قیمت:
consultation
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم/کیف 25 کیلوگرم/طبل
زمان تحویل:
3-5 روز
شرایط پرداخت:
T/T، علی بابا، پی پال
قابلیت ارائه:
1000 کیلوگرم در ماه
برجسته کردن

مسحوق خلاصة عرق السوس بدرجة مستحضرات التجميل

,

مسحوق ثنائي بوتاسيوم جليسيريزينات 98%

,

?

توضیحات محصول

دیپوتاسیم گلیسیریزات چیست؟

دیپوتاسیم گلیسیریزاتپودر سفید با خلوص بالا است که ازریشه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)استخراج می شود. این ماده به دلیل خواصضد التهابی،ضد آلرژیوآرامش بخش پوستشناخته شده است و به طور گسترده درمحصولات آرایشی،مراقبت شخصیوداروییاستفاده می شود.

کاربردهای دیپوتاسیم گلیسیریزات

  • مراقبت از پوست:ضد تحریک، سفید کننده، مرطوب کننده
  • مراقبت از مو:آرامش بخش پوست سر، ضد شوره سر
  • خمیر دندان و مراقبت از دهان: ضد التهاب و ضد آلرژی
  • داروسازی: فرمولاسیون موضعی، مراقبت از زخم

سوالات متداول (FAQ)

۱. دیپوتاسیم گلیسیریزات برای چه مواردی استفاده می شود؟

برایآرام کردن پوست،کاهش قرمزیوجلوگیری از التهاباستفاده می شود، معمولاً در محصولات سفید کننده و پوست حساس.

۲. آیا برای پوست حساس بی خطر است؟

بله - این یک ترکیب ملایم وغیر تحریک کنندهاست، حتی برای پوست مستعد روزاسه یا آلرژی.

۳. چگونه در لوازم آرایشی استفاده می شود؟

این ماده محلول در آب است و در غلظت۰.۱% تا ۰.۵%در لوسیون ها، کرم ها، سرم ها، ژل ها و محصولات مراقبت از دهان استفاده می شود.

۴. آیا این محصول ارگانیک تایید شده است؟

بله - توسطارگانیک اتحادیه اروپا،ارگانیک USDA،حلال،کوشروISO22000ارائه می دهیم.

۵. آیا می توانید از OEM و فرمولاسیون پشتیبانی کنید؟

بله - مامشاوره فرمولاسیون،برچسب سفیدو پشتیبانی کاملتنظیمیارائه می دهیم.