| Adedi: | 1kg |
| Standart paketleme: | 1kg/torba 25kg/davul |
| Teslim süresi: | 3-5 gün |
| Ödeme yöntemi: | Banka havalesi, alibaba, paypal |
Kitin'in deasetilasyonu ile sentezlenen doğal bir biyopolimer olan kitosan, "altıncı hayati element" olarak da bilinen, (1→4)-2-asetilamino-2-deoksi-D-glukoz zincirlerinden oluşan dallanmamış bir polisakkarittir. İnci parlaklığına sahip, yarı saydam, kirli beyaz renkte, belirgin bir kokusu olmayan bir katıdır. Pozitif yüklüdür ve suda düşük çözünürlüğe sahiptir, ancak asetik asit gibi zayıf asitlerde çözünür.
Kitosan, çeşitli kimyasal bileşikler üretmek üzere kimyasal olarak modifiye edilebilen bir amino polisakkarit türüdür. Moleküler zinciri iki aktif fonksiyonel grup içerir: -NH2 ve -OH, -NH2, -OH'den daha reaktiftir. Bu iki fonksiyonel grubun modifikasyonu, farklı yapı ve özelliklere sahip bileşikler üretebilir ve kitosanın uygulamasını genişletebilir.
![]()
Kitosan Tozu, sindirim sisteminiz için harikadır çünkü sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir. Bağırsak floranızı sağlıklı tutmaya ve bağırsak hareketlerinizi düzenli tutmaya yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, şeyleri birbirine iyi yapıştığı için gıda sektöründe doğal bir kıvam arttırıcı ve koruyucu olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.
Toplu Kitosan Tozu, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya da yardımcı olabilir, bu da başka bir önemli avantajdır. Araştırmacılar, kitosanın virüs ve bakteri gibi zararlı mikroorganizmaları yok edebileceğini keşfettiler. Bu, onu sağlığınız için sağlıklı bir diyete eklemek için harika bir gıda haline getirir.
En iyi doğal kitosan, güneş ışığına maruz kaldıktan sonra cildi onarabilir, cilt izi oluşumunu engelleyebilir ve iltihaplı pigmentasyonu önleyebilir. Cilt iltihaplandığında, kitosan cildimize nem ve besin takviyesi yapar, cilt parlaklığını artırır ve yaraların hızlı iyileşmesine yardımcı olabilir. Büyük cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Sadece sağlık ve zindelik endüstrisinde değil, aynı zamanda birçok başka endüstride de insanlar kitosan tozu kullanmaktadır. İnsanlar, şeyleri doğal bir şekilde taze tutmak ve daha kalın hale getirmek için mutfakta yaygın olarak kullanırlar. Ayrıca, vücut için güvenli olduğu ve doğal olarak parçalandığı için ilaçları uygulamak üzere farmasötik endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Çiftçiler kullanır saf kitosan tozuzararlılarla mücadele etmek ve bitki gelişimini doğal bir şekilde yönetmek için. Ayrıca, cildi nemlendirdiği ve tahrişi giderdiği için cilt bakım ürünlerinde doğal bir bileşen olarak kozmetiklerde de kullanılmaktadır.
![]()
| Ürün | Özellik | Test sonucu |
| Fiziksel Kontrol | ||
| Görünüm | Beyaz Toz | Uygun |
| Koku | Karakteristik | Uygun |
| Tat | Karakteristik | Uygun |
| Saflık | 99% | Uygun |
| Kurutma Kaybı | ≤5.0% | Uygun |
| Kül | ≤5.0% | Uygun |
| Partikül boyutu | 95% 80 mesh geçer | Uygun |
| Alerjenler | Yok | Uygun |
| Kimyasal Kontrol | ||
| Ağır metaller | NMT 10ppm | Uygun |
| Arsenik | NMT 2ppm | Uygun |
| Kurşun | NMT 2ppm | Uygun |
| Kadmiyum | NMT 2ppm | Uygun |
| Cıva | NMT 2ppm | Uygun |
| Mikrobiyolojik Kontrol | ||
| Toplam Plaka Sayısı | 10.000 kob/g Maks | Uygun |
| Maya ve Küf | 1.000 kob/g Maks | Uygun |
| E.Coli | Negatif | Negatif |
| Salmonella | Negatif | Negatif |
Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torba, 25kg/varil
Nakliye sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle nakliye sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin nakliye sırasında renk değiştirecektir, bu nedenle deoksiarbutin'i vakumlu paketleyeceğiz
| Adedi: | 1kg |
| Standart paketleme: | 1kg/torba 25kg/davul |
| Teslim süresi: | 3-5 gün |
| Ödeme yöntemi: | Banka havalesi, alibaba, paypal |
Kitin'in deasetilasyonu ile sentezlenen doğal bir biyopolimer olan kitosan, "altıncı hayati element" olarak da bilinen, (1→4)-2-asetilamino-2-deoksi-D-glukoz zincirlerinden oluşan dallanmamış bir polisakkarittir. İnci parlaklığına sahip, yarı saydam, kirli beyaz renkte, belirgin bir kokusu olmayan bir katıdır. Pozitif yüklüdür ve suda düşük çözünürlüğe sahiptir, ancak asetik asit gibi zayıf asitlerde çözünür.
Kitosan, çeşitli kimyasal bileşikler üretmek üzere kimyasal olarak modifiye edilebilen bir amino polisakkarit türüdür. Moleküler zinciri iki aktif fonksiyonel grup içerir: -NH2 ve -OH, -NH2, -OH'den daha reaktiftir. Bu iki fonksiyonel grubun modifikasyonu, farklı yapı ve özelliklere sahip bileşikler üretebilir ve kitosanın uygulamasını genişletebilir.
![]()
Kitosan Tozu, sindirim sisteminiz için harikadır çünkü sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir. Bağırsak floranızı sağlıklı tutmaya ve bağırsak hareketlerinizi düzenli tutmaya yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, şeyleri birbirine iyi yapıştığı için gıda sektöründe doğal bir kıvam arttırıcı ve koruyucu olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.
Toplu Kitosan Tozu, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya da yardımcı olabilir, bu da başka bir önemli avantajdır. Araştırmacılar, kitosanın virüs ve bakteri gibi zararlı mikroorganizmaları yok edebileceğini keşfettiler. Bu, onu sağlığınız için sağlıklı bir diyete eklemek için harika bir gıda haline getirir.
En iyi doğal kitosan, güneş ışığına maruz kaldıktan sonra cildi onarabilir, cilt izi oluşumunu engelleyebilir ve iltihaplı pigmentasyonu önleyebilir. Cilt iltihaplandığında, kitosan cildimize nem ve besin takviyesi yapar, cilt parlaklığını artırır ve yaraların hızlı iyileşmesine yardımcı olabilir. Büyük cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Sadece sağlık ve zindelik endüstrisinde değil, aynı zamanda birçok başka endüstride de insanlar kitosan tozu kullanmaktadır. İnsanlar, şeyleri doğal bir şekilde taze tutmak ve daha kalın hale getirmek için mutfakta yaygın olarak kullanırlar. Ayrıca, vücut için güvenli olduğu ve doğal olarak parçalandığı için ilaçları uygulamak üzere farmasötik endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Çiftçiler kullanır saf kitosan tozuzararlılarla mücadele etmek ve bitki gelişimini doğal bir şekilde yönetmek için. Ayrıca, cildi nemlendirdiği ve tahrişi giderdiği için cilt bakım ürünlerinde doğal bir bileşen olarak kozmetiklerde de kullanılmaktadır.
![]()
| Ürün | Özellik | Test sonucu |
| Fiziksel Kontrol | ||
| Görünüm | Beyaz Toz | Uygun |
| Koku | Karakteristik | Uygun |
| Tat | Karakteristik | Uygun |
| Saflık | 99% | Uygun |
| Kurutma Kaybı | ≤5.0% | Uygun |
| Kül | ≤5.0% | Uygun |
| Partikül boyutu | 95% 80 mesh geçer | Uygun |
| Alerjenler | Yok | Uygun |
| Kimyasal Kontrol | ||
| Ağır metaller | NMT 10ppm | Uygun |
| Arsenik | NMT 2ppm | Uygun |
| Kurşun | NMT 2ppm | Uygun |
| Kadmiyum | NMT 2ppm | Uygun |
| Cıva | NMT 2ppm | Uygun |
| Mikrobiyolojik Kontrol | ||
| Toplam Plaka Sayısı | 10.000 kob/g Maks | Uygun |
| Maya ve Küf | 1.000 kob/g Maks | Uygun |
| E.Coli | Negatif | Negatif |
| Salmonella | Negatif | Negatif |
Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torba, 25kg/varil
Nakliye sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle nakliye sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin nakliye sırasında renk değiştirecektir, bu nedenle deoksiarbutin'i vakumlu paketleyeceğiz