logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
Σκόνη Allantoin

Σκόνη Allantoin

MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, Paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25092801
Ονομα:
Σκόνη Allantoin
CAS:
97-59-6
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
≥99,0%
MOQ:
1KG
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Περιγραφή προϊόντος

Σκόνη αλλαντοΐνης

Τι είναι η σκόνη αλλαντοΐνης;         

      Σκόνη αλλαντοΐνης είναι μια εξευγενισμένη ένωση που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες λόγω των ευεργετικών της ιδιοτήτων. Προερχόμενη από τη ρίζα του φυτού κομψής (Symphytum officinale) ή συντιθέμενη μέσω χημικών διεργασιών, η αλλαντοΐνη είναι γνωστή για την αξιοσημείωτη ικανότητά της να προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και την επιδιόρθωση των ιστών. Η ουσιαστική της ικανότητα είναι να προάγει την κυτταρική διαίρεση και την επιδιόρθωση των ιστών, καθιστώντας την ιδανική για τη θεραπεία μικρών ερεθισμών του δέρματος, πληγών και εγκαυμάτων. Επιπλέον, η αλλαντοΐνη έχει ενυδατικές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και στη βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος.

Σκόνη Allantoin

Βασικά Χαρακτηριστικά

    •      1. Καταπραϋντική και Επουλωτική Δράση στο Δέρμα: Η σκόνη αλλαντοΐνης είναι γνωστή για την ικανότητά της να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

    •      2. Ενυδάτωση: Η αλλαντοΐνη βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος.

    •      3. Απολέπιση: Η αλλαντοΐνη έχει κερατολυτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην απαλότητα και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

    •      4.Επούλωση Πληγών: Λόγω της ικανότητάς της να προάγει την κυτταρική ανάπτυξη και διαίρεση, η αλλαντοΐνη συχνά περιλαμβάνεται σε προϊόντα περιποίησης πληγών για την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

    •      5. Αντι-ερεθιστική: Η αλλαντοΐνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής στο δέρμα.

    •      6. Περιποίηση Μαλλιών: Στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η αλλαντοΐνη μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση και την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, μειώνοντας την πιτυρίδα και προάγοντας ένα υγιές περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής.

    •      7. Ιδιότητες κατά της ακμής: Αλλαντοΐνη μπορεί να είναι ευεργετική για το δέρμα με τάση ακμής, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος που μπορούν να φράξουν τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τις φλεγμαίνουσες περιοχές.

    •      8. Λοσιόν μετά το ξύρισμα: Συχνά προστίθεται σε λοσιόν και βάλσαμα μετά το ξύρισμα για να ηρεμήσει το κάψιμο από το ξυράφι και να καταπραΰνει το δέρμα μετά το ξύρισμα.

Εφαρμογές

     Η σκόνη αλλαντοΐνης χρησιμοποιείται εκτενώς σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, των καλλυντικών και των ποτών. Χρησιμοποιείται σε τοπικές αλοιφές και κρέμες για την επούλωση πληγών και την περιποίηση του δέρματος στη φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτό το περιεχόμενο φαίνεται υπερβολικά αυτοματοποιημένο. Οι αναγεννητικές της ιδιότητες την καθιστούν ιδανική για τη θεραπεία μικρών κοψιμάτων, εγκαυμάτων και εκδορών, καθώς και για χρήση σε δερματολογικές θεραπείες.

     Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η αλλαντοΐνη είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος, όπως ενυδατικές κρέμες και κρέμες κατά της γήρανσης. Η ικανότητά της να ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος την καθιστά ένα περιζήτητο συστατικό σε συνθέσεις που στοχεύουν στο γηρασμένο δέρμα, καθώς και σε προϊόντα που προορίζονται για ευαίσθητο ή ταλαιπωρημένο δέρμα. Η βιομηχανία καλλυντικών επωφελείται από τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες της αλλαντοΐνης. Βρίσκεται συνήθως σε μάσκες προσώπου, καθαριστικά και ορούς, όπου βοηθά στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος. Στη βιομηχανία ποτών, η αλλαντοΐνη είναι λιγότερο συχνή, αλλά μπορεί να περιλαμβάνεται σε ορισμένα λειτουργικά ποτά που προορίζονται για την υγεία του δέρματος και τη γενική ευεξία.

Παράμετροι Προϊόντος

Είδη Προδιαγραφή Αποτέλεσμα
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ανάλυση 99.0~101.0% 99.17%
Σημείο τήξης ≥225. C 229.7. C
PH(0.5% σε H2O) 4.5~6.0 4.53
Cl(Χλωρίδιο) ≤0.05% <0.05%
Απώλεια κατά την ξήρανση ≤0.1% 0.071%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0.1% 0.05%
Βαρέα μέταλλα ≤10ppm ≤10ppm
Γωνιακή περιστροφή ≤0.1% 0.03%
Οπτική περιστροφή -0.10 Å+0.10 ℃ Συμμόρφωση
Αναγωγικές ουσίες <0.5% Συμμόρφωση
Συσκευασία & Αποθήκευση

      Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Αλουμινένιες σακούλες, 25kg/τύμπανο

      Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη πρέπει να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. Η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σκόνη Allantoin
MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, Paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25092801
Ονομα:
Σκόνη Allantoin
CAS:
97-59-6
Εμφάνιση:
Λευκή σκόνη
Προσδιορισμός:
≥99,0%
MOQ:
1KG
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
T/T, Paypal
Περιγραφή προϊόντος

Σκόνη αλλαντοΐνης

Τι είναι η σκόνη αλλαντοΐνης;         

      Σκόνη αλλαντοΐνης είναι μια εξευγενισμένη ένωση που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες λόγω των ευεργετικών της ιδιοτήτων. Προερχόμενη από τη ρίζα του φυτού κομψής (Symphytum officinale) ή συντιθέμενη μέσω χημικών διεργασιών, η αλλαντοΐνη είναι γνωστή για την αξιοσημείωτη ικανότητά της να προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και την επιδιόρθωση των ιστών. Η ουσιαστική της ικανότητα είναι να προάγει την κυτταρική διαίρεση και την επιδιόρθωση των ιστών, καθιστώντας την ιδανική για τη θεραπεία μικρών ερεθισμών του δέρματος, πληγών και εγκαυμάτων. Επιπλέον, η αλλαντοΐνη έχει ενυδατικές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και στη βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος.

Σκόνη Allantoin

Βασικά Χαρακτηριστικά

    •      1. Καταπραϋντική και Επουλωτική Δράση στο Δέρμα: Η σκόνη αλλαντοΐνης είναι γνωστή για την ικανότητά της να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

    •      2. Ενυδάτωση: Η αλλαντοΐνη βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος.

    •      3. Απολέπιση: Η αλλαντοΐνη έχει κερατολυτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην απαλότητα και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

    •      4.Επούλωση Πληγών: Λόγω της ικανότητάς της να προάγει την κυτταρική ανάπτυξη και διαίρεση, η αλλαντοΐνη συχνά περιλαμβάνεται σε προϊόντα περιποίησης πληγών για την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

    •      5. Αντι-ερεθιστική: Η αλλαντοΐνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής στο δέρμα.

    •      6. Περιποίηση Μαλλιών: Στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η αλλαντοΐνη μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση και την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, μειώνοντας την πιτυρίδα και προάγοντας ένα υγιές περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής.

    •      7. Ιδιότητες κατά της ακμής: Αλλαντοΐνη μπορεί να είναι ευεργετική για το δέρμα με τάση ακμής, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος που μπορούν να φράξουν τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τις φλεγμαίνουσες περιοχές.

    •      8. Λοσιόν μετά το ξύρισμα: Συχνά προστίθεται σε λοσιόν και βάλσαμα μετά το ξύρισμα για να ηρεμήσει το κάψιμο από το ξυράφι και να καταπραΰνει το δέρμα μετά το ξύρισμα.

Εφαρμογές

     Η σκόνη αλλαντοΐνης χρησιμοποιείται εκτενώς σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, των καλλυντικών και των ποτών. Χρησιμοποιείται σε τοπικές αλοιφές και κρέμες για την επούλωση πληγών και την περιποίηση του δέρματος στη φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτό το περιεχόμενο φαίνεται υπερβολικά αυτοματοποιημένο. Οι αναγεννητικές της ιδιότητες την καθιστούν ιδανική για τη θεραπεία μικρών κοψιμάτων, εγκαυμάτων και εκδορών, καθώς και για χρήση σε δερματολογικές θεραπείες.

     Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η αλλαντοΐνη είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος, όπως ενυδατικές κρέμες και κρέμες κατά της γήρανσης. Η ικανότητά της να ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος την καθιστά ένα περιζήτητο συστατικό σε συνθέσεις που στοχεύουν στο γηρασμένο δέρμα, καθώς και σε προϊόντα που προορίζονται για ευαίσθητο ή ταλαιπωρημένο δέρμα. Η βιομηχανία καλλυντικών επωφελείται από τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες της αλλαντοΐνης. Βρίσκεται συνήθως σε μάσκες προσώπου, καθαριστικά και ορούς, όπου βοηθά στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος. Στη βιομηχανία ποτών, η αλλαντοΐνη είναι λιγότερο συχνή, αλλά μπορεί να περιλαμβάνεται σε ορισμένα λειτουργικά ποτά που προορίζονται για την υγεία του δέρματος και τη γενική ευεξία.

Παράμετροι Προϊόντος

Είδη Προδιαγραφή Αποτέλεσμα
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ανάλυση 99.0~101.0% 99.17%
Σημείο τήξης ≥225. C 229.7. C
PH(0.5% σε H2O) 4.5~6.0 4.53
Cl(Χλωρίδιο) ≤0.05% <0.05%
Απώλεια κατά την ξήρανση ≤0.1% 0.071%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0.1% 0.05%
Βαρέα μέταλλα ≤10ppm ≤10ppm
Γωνιακή περιστροφή ≤0.1% 0.03%
Οπτική περιστροφή -0.10 Å+0.10 ℃ Συμμόρφωση
Αναγωγικές ουσίες <0.5% Συμμόρφωση
Συσκευασία & Αποθήκευση

      Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Αλουμινένιες σακούλες, 25kg/τύμπανο

      Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινάλη πρέπει να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. Η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη