| MOQ: | 1KG |
| Τυπική συσκευασία: | 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο |
| Προθεσμία παράδοσης: | 3-5 ΗΜΕΡΕΣ |
| Τρόπος πληρωμής: | T/T |
Το Πολυοξυαιθυλενοστεατικό είναι ένα μη ιοντικό επιφανειοδραστικό παρασκευασμένο με εστεροποίηση υδρόφιλων αλυσίδων πολυαιθυλενογλυκόλης με υδρόφοβο στεατικό οξύ. Αυτό το μόριο διαθέτει τόσο μια υδρόφιλη κεφαλή όσο και μια υδρόφοβη ουρά, επιτρέποντάς του να προσανατολίζεται στη διεπιφάνεια ελαίου-νερού. Ανάλογα με το μήκος της αλυσίδας πολυαιθυλενογλυκόλης, μπορούν να σχηματιστούν μια σειρά προϊόντων με μεταβαλλόμενες τιμές HLB, και αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμακευτικών και τροφίμων ως γαλακτωματοποιητές, πυκνωτικά και σταθεροποιητές.
![]()
Εξαιρετικά Αποτελεσματική Γαλακτωματοποίηση και Σταθεροποίηση: Το μονοστεατικό πολυαιθυλενογλυκόλης μειώνει σημαντικά την επιφανειακή τάση ελαίου-νερού, αποτρέποντας τη συσσωμάτωση σταγονιδίων σχηματίζοντας μια στενή επιφανειακή μεμβράνη. Το υδρόφοβο άκρο του συνδέεται με τη φάση του ελαίου, ενώ το υδρόφιλο άκρο του συνδέεται με την υδατική φάση, επιτρέποντας την παρασκευή εξαιρετικά σταθερών συστημάτων γαλακτωμάτων O/W με ευρεία συμβατότητα, επιδεικνύοντας καλή συμβατότητα με τα περισσότερα ιοντικά και μη ιοντικά συστατικά.
Πύκνωση και Ρύθμιση Υφής:Σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, αυτό το συστατικό μπορεί να σχηματίσει μικκυλιακές δομές στην υδατική φάση, αυξάνοντας σημαντικά το ιξώδες του συστήματος. Ταυτόχρονα, ρυθμίζοντας τη συμπεριφορά κρυστάλλωσης, προσδίδει μια λεπτή, γυαλιστερή εμφάνιση σε κρέμες και λοσιόν. Οι μοναδικές ρεολογικές του ιδιότητες προσφέρουν επίσης μια ελαφριά, μη λιπαρή αίσθηση, βελτιώνοντας σημαντικά την υφή του προϊόντος.
Ενυδάτωση και Προστασία Φραγμού:Τα τμήματα στεατικού οξέος σχηματίζουν μια διαπνέουσα προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας αποτελεσματικά την εξάτμιση της υγρασίας. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος γεμίζοντας τα κενά στην κεράτινη στιβάδα. Η μέτρια λιπαντικότητά του βελτιώνει την απλωσιμότητα του προϊόντος χωρίς να δημιουργεί λιπαρή αίσθηση, επιτυγχάνοντας μακροχρόνια ενυδάτωση.
Σε λοσιόν και κρέμες περιποίησης δέρματος, χρησιμοποιείται ευρέως ως βασικός γαλακτωματοποιητής σε συστήματα γαλακτωμάτων O/W όπως κρέμες, λοσιόν και αντηλιακά. Η ανώτερη γαλακτωματοποιητική του ικανότητα διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει ομοιόμορφο και σταθερό κατά την αποθήκευση και τη χρήση, ενώ οι μοναδικές του πυκνωτικές ιδιότητες βοηθούν στην επίτευξη του επιθυμητού ιξώδους και υφής.
Σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χρησιμοποιείται ως συν-επιφανειοδραστικό σε καθαριστικά, αφρόλουτρα και άλλα προϊόντα καθαρισμού. Η ήπια καθαριστική του δύναμη και οι πλούσιες αφρώδεις ιδιότητές του βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη, ενώ μειώνουν αποτελεσματικά τον ερεθισμό του δέρματος και την αίσθηση τραβήγματος που προκαλείται από άλλα επιφανειοδραστικά, καθιστώντας το κατάλληλο για φόρμουλες για ευαίσθητο δέρμα.
Ειδικές Εφαρμογές:Σε προϊόντα μακιγιάζ, λειτουργεί ως διασπαρτικό χρωστικών και τροποποιητικό υφής, βοηθώντας στην επίτευξη ομοιόμορφης ανάπτυξης χρώματος και ομαλής εφαρμογής. Σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, λειτουργεί ως μαλακτικός παράγοντας, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την ευκολία χτενίσματος των μαλλιών και σχηματίζοντας μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια των μαλλιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη συνθέσεων μικροκαψουλών με συγκεκριμένες λειτουργίες.
Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού της δεοξυαρβουτίνης
| MOQ: | 1KG |
| Τυπική συσκευασία: | 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο |
| Προθεσμία παράδοσης: | 3-5 ΗΜΕΡΕΣ |
| Τρόπος πληρωμής: | T/T |
Το Πολυοξυαιθυλενοστεατικό είναι ένα μη ιοντικό επιφανειοδραστικό παρασκευασμένο με εστεροποίηση υδρόφιλων αλυσίδων πολυαιθυλενογλυκόλης με υδρόφοβο στεατικό οξύ. Αυτό το μόριο διαθέτει τόσο μια υδρόφιλη κεφαλή όσο και μια υδρόφοβη ουρά, επιτρέποντάς του να προσανατολίζεται στη διεπιφάνεια ελαίου-νερού. Ανάλογα με το μήκος της αλυσίδας πολυαιθυλενογλυκόλης, μπορούν να σχηματιστούν μια σειρά προϊόντων με μεταβαλλόμενες τιμές HLB, και αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμακευτικών και τροφίμων ως γαλακτωματοποιητές, πυκνωτικά και σταθεροποιητές.
![]()
Εξαιρετικά Αποτελεσματική Γαλακτωματοποίηση και Σταθεροποίηση: Το μονοστεατικό πολυαιθυλενογλυκόλης μειώνει σημαντικά την επιφανειακή τάση ελαίου-νερού, αποτρέποντας τη συσσωμάτωση σταγονιδίων σχηματίζοντας μια στενή επιφανειακή μεμβράνη. Το υδρόφοβο άκρο του συνδέεται με τη φάση του ελαίου, ενώ το υδρόφιλο άκρο του συνδέεται με την υδατική φάση, επιτρέποντας την παρασκευή εξαιρετικά σταθερών συστημάτων γαλακτωμάτων O/W με ευρεία συμβατότητα, επιδεικνύοντας καλή συμβατότητα με τα περισσότερα ιοντικά και μη ιοντικά συστατικά.
Πύκνωση και Ρύθμιση Υφής:Σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, αυτό το συστατικό μπορεί να σχηματίσει μικκυλιακές δομές στην υδατική φάση, αυξάνοντας σημαντικά το ιξώδες του συστήματος. Ταυτόχρονα, ρυθμίζοντας τη συμπεριφορά κρυστάλλωσης, προσδίδει μια λεπτή, γυαλιστερή εμφάνιση σε κρέμες και λοσιόν. Οι μοναδικές ρεολογικές του ιδιότητες προσφέρουν επίσης μια ελαφριά, μη λιπαρή αίσθηση, βελτιώνοντας σημαντικά την υφή του προϊόντος.
Ενυδάτωση και Προστασία Φραγμού:Τα τμήματα στεατικού οξέος σχηματίζουν μια διαπνέουσα προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας αποτελεσματικά την εξάτμιση της υγρασίας. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος γεμίζοντας τα κενά στην κεράτινη στιβάδα. Η μέτρια λιπαντικότητά του βελτιώνει την απλωσιμότητα του προϊόντος χωρίς να δημιουργεί λιπαρή αίσθηση, επιτυγχάνοντας μακροχρόνια ενυδάτωση.
Σε λοσιόν και κρέμες περιποίησης δέρματος, χρησιμοποιείται ευρέως ως βασικός γαλακτωματοποιητής σε συστήματα γαλακτωμάτων O/W όπως κρέμες, λοσιόν και αντηλιακά. Η ανώτερη γαλακτωματοποιητική του ικανότητα διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει ομοιόμορφο και σταθερό κατά την αποθήκευση και τη χρήση, ενώ οι μοναδικές του πυκνωτικές ιδιότητες βοηθούν στην επίτευξη του επιθυμητού ιξώδους και υφής.
Σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χρησιμοποιείται ως συν-επιφανειοδραστικό σε καθαριστικά, αφρόλουτρα και άλλα προϊόντα καθαρισμού. Η ήπια καθαριστική του δύναμη και οι πλούσιες αφρώδεις ιδιότητές του βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη, ενώ μειώνουν αποτελεσματικά τον ερεθισμό του δέρματος και την αίσθηση τραβήγματος που προκαλείται από άλλα επιφανειοδραστικά, καθιστώντας το κατάλληλο για φόρμουλες για ευαίσθητο δέρμα.
Ειδικές Εφαρμογές:Σε προϊόντα μακιγιάζ, λειτουργεί ως διασπαρτικό χρωστικών και τροποποιητικό υφής, βοηθώντας στην επίτευξη ομοιόμορφης ανάπτυξης χρώματος και ομαλής εφαρμογής. Σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, λειτουργεί ως μαλακτικός παράγοντας, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την ευκολία χτενίσματος των μαλλιών και σχηματίζοντας μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια των μαλλιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη συνθέσεων μικροκαψουλών με συγκεκριμένες λειτουργίες.
Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτομερή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού της δεοξυαρβουτίνης