| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
اسید فرولیک به نام اسید آلی که اولین بار از گیاه فرولا کشف و جدا شد، نامگذاری شده است. این ماده که به طور گسترده در گیاهان مختلف یافت می شود، جزئی از دیواره سلولی گیاهان است. اسید فرولیک همراه با پلی ساکاریدها و پروتئین ها، اسکلت دیواره سلولی گیاهان را تشکیل می دهد. اسید فرولیک یک اسید آلی ضعیف است و پایداری آن با افزایش دما و pH کاهش می یابد.
ساختار مولکولی اسید فرولیک حاوی پیوندهای دوگانه مزدوج و گروه های هیدروکسیل فنولیک است. این دو گروه عاملی به راحتی به رادیکال های آزاد متصل می شوند و به طور موثر جفت الکترون های تنها را به دام می اندازند و در نتیجه واکنش زنجیره ای ناشی از رادیکال های آزاد را مهار کرده و از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند. زنجیره جانبی اشباع نشده خواص کاهنده آن را القا می کند و همچنین ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی را به آن می بخشد.
![]()
1. اسید فرولیک می تواند یک آنتی اکسیدان باشد
عصاره سبوس برنج اسید فرولیک می تواند یک آنتی اکسیدان باشد، رادیکال های آزاد را از بین ببرد، اشعه ماوراء بنفش را به سلول های پوست کاهش دهد، پیری سلول های پوست را مهار کند و از پیری پوست جلوگیری کند.
2. اسید فرولیک می تواند ضد التهاب باشد
عصاره اسید فرولیک می تواند حلقه کلیدی در پاسخ التهابی را قطع کند، بر متابولیسم اسید آراشیدونیک تأثیر بگذارد، سنتز پروستاگلاندین PEG2 را مهار کند و همچنین می تواند سیستم ایمنی را برای دستیابی به اثرات ضد التهابی و ضد آلرژیک تنظیم کند.
3. اسید فرولیک می تواند سفید کننده باشد
عصاره اسید فرولیک می تواند تولید و فعالیت تیروزیناز را مهار کند، تولید ملانین را کاهش دهد و تا حدی پوست را سفید کند و از تیره شدن پوست جلوگیری کند.
![]()
سرم های ضد پیری
پودر خالص اسید فرولیک تولید کلاژن را افزایش می دهد، مواد فعال را حفظ می کند و با مبارزه با آسیب اکسیداتیو خطوط ریز را کاهش می دهد.
تقویت کننده های ضد آفتاب
SPF را با فیلترهای UV جفت کنید تا اثربخشی را تا 30% افزایش دهید. ایده آل برای ضد آفتاب های غیر چرب و سبک.
فرمولاسیون های روشن کننده
ملانین را برای پوستی یکنواخت کاهش دهید. مفید با نیاسینامید یا عصاره ریشه شیرین بیان.
ترکیبات سفارشی
برای پلاگین و بازی، ویتامین های C/E را از قبل مخلوط کنید (10:1).
|
نام محصول
|
عصاره سبوس برنج
|
|
مشخصات
|
98% اسید فرولیک
|
|
ظاهر
|
پودر سفید خاکستری
|
|
درجه
|
درجه غذایی & لوازم آرایشی
|
|
اندازه ذرات
|
80 مش
|
|
از دست دادن در خشک شدن
|
≤5.0%
|
|
خاکستر (3 ساعت در 600 درجه سانتیگراد)
|
≤5.0%
|
|
فلزات سنگین
|
≤10ppm
|
|
آرسنیک
|
≤2ppm
|
|
سرب
|
≤2ppm
|
|
کادمیوم
|
≤1ppm
|
|
جیوه
|
≤0.1ppm
|
|
کل باکتری ها
|
≤1000cfu/g
|
|
قارچ ها
|
≤100cfu/g
|
|
سالمونلا
|
منفی
|
|
اشریشیا کلی
|
منفی
|
|
استافیلوکوکوس اورئوس
|
منفی
|
|
گواهینامه
|
حلال/ کوشر
|
|
تامین کننده
|
تولید کننده 20 ساله Shaanxi Hongda
|
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/ کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/ درام است
برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینال نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.
| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
اسید فرولیک به نام اسید آلی که اولین بار از گیاه فرولا کشف و جدا شد، نامگذاری شده است. این ماده که به طور گسترده در گیاهان مختلف یافت می شود، جزئی از دیواره سلولی گیاهان است. اسید فرولیک همراه با پلی ساکاریدها و پروتئین ها، اسکلت دیواره سلولی گیاهان را تشکیل می دهد. اسید فرولیک یک اسید آلی ضعیف است و پایداری آن با افزایش دما و pH کاهش می یابد.
ساختار مولکولی اسید فرولیک حاوی پیوندهای دوگانه مزدوج و گروه های هیدروکسیل فنولیک است. این دو گروه عاملی به راحتی به رادیکال های آزاد متصل می شوند و به طور موثر جفت الکترون های تنها را به دام می اندازند و در نتیجه واکنش زنجیره ای ناشی از رادیکال های آزاد را مهار کرده و از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند. زنجیره جانبی اشباع نشده خواص کاهنده آن را القا می کند و همچنین ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی را به آن می بخشد.
![]()
1. اسید فرولیک می تواند یک آنتی اکسیدان باشد
عصاره سبوس برنج اسید فرولیک می تواند یک آنتی اکسیدان باشد، رادیکال های آزاد را از بین ببرد، اشعه ماوراء بنفش را به سلول های پوست کاهش دهد، پیری سلول های پوست را مهار کند و از پیری پوست جلوگیری کند.
2. اسید فرولیک می تواند ضد التهاب باشد
عصاره اسید فرولیک می تواند حلقه کلیدی در پاسخ التهابی را قطع کند، بر متابولیسم اسید آراشیدونیک تأثیر بگذارد، سنتز پروستاگلاندین PEG2 را مهار کند و همچنین می تواند سیستم ایمنی را برای دستیابی به اثرات ضد التهابی و ضد آلرژیک تنظیم کند.
3. اسید فرولیک می تواند سفید کننده باشد
عصاره اسید فرولیک می تواند تولید و فعالیت تیروزیناز را مهار کند، تولید ملانین را کاهش دهد و تا حدی پوست را سفید کند و از تیره شدن پوست جلوگیری کند.
![]()
سرم های ضد پیری
پودر خالص اسید فرولیک تولید کلاژن را افزایش می دهد، مواد فعال را حفظ می کند و با مبارزه با آسیب اکسیداتیو خطوط ریز را کاهش می دهد.
تقویت کننده های ضد آفتاب
SPF را با فیلترهای UV جفت کنید تا اثربخشی را تا 30% افزایش دهید. ایده آل برای ضد آفتاب های غیر چرب و سبک.
فرمولاسیون های روشن کننده
ملانین را برای پوستی یکنواخت کاهش دهید. مفید با نیاسینامید یا عصاره ریشه شیرین بیان.
ترکیبات سفارشی
برای پلاگین و بازی، ویتامین های C/E را از قبل مخلوط کنید (10:1).
|
نام محصول
|
عصاره سبوس برنج
|
|
مشخصات
|
98% اسید فرولیک
|
|
ظاهر
|
پودر سفید خاکستری
|
|
درجه
|
درجه غذایی & لوازم آرایشی
|
|
اندازه ذرات
|
80 مش
|
|
از دست دادن در خشک شدن
|
≤5.0%
|
|
خاکستر (3 ساعت در 600 درجه سانتیگراد)
|
≤5.0%
|
|
فلزات سنگین
|
≤10ppm
|
|
آرسنیک
|
≤2ppm
|
|
سرب
|
≤2ppm
|
|
کادمیوم
|
≤1ppm
|
|
جیوه
|
≤0.1ppm
|
|
کل باکتری ها
|
≤1000cfu/g
|
|
قارچ ها
|
≤100cfu/g
|
|
سالمونلا
|
منفی
|
|
اشریشیا کلی
|
منفی
|
|
استافیلوکوکوس اورئوس
|
منفی
|
|
گواهینامه
|
حلال/ کوشر
|
|
تامین کننده
|
تولید کننده 20 ساله Shaanxi Hongda
|
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/ کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/ درام است
برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینال نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.