logo
محصولات
جزئیات محصولات
خونه > محصولات >
استخراج صدف خرچنگ مواد غذایی پودر کیتوسان کیتوسان

استخراج صدف خرچنگ مواد غذایی پودر کیتوسان کیتوسان

MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25110302
نام:
پودر کیتوزان
ظاهر:
کریستال های سفید یا پودر کریستالی
سنجش:
95%
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
توضیحات محصول

 پودر کیتوسان

کیتوسان پودر چیست؟   

کیتوسان یک بیوپلیمر طبیعی است که از کیتین از طریق دِاستیلاسیون سنتز می شود و به عنوان "ششمین عنصر ضروری برای زندگی" نیز شناخته می شود. به صورت جامد سفید، شفاف با درخشندگی مرواریدی، بدون بو خاص و حلالیت کم در آب ظاهر می شود، اما در اسیدهای ضعیف مانند اسید استیک محلول است. کیتوسان نوعی آمینوپلی‌ساکارید است و با اصلاح شیمیایی گروه‌های عاملی فعال آن می‌توان مواد شیمیایی زیادی به دست آورد.


کیتوسان در بسیاری از زمینه ها کاربرد دارد. به عنوان مثال، در تولید مواد غذایی می توان از آن به عنوان منعقد کننده آب میوه استفاده کرد. همچنین کاربردهای فراوانی در پزشکی دارد. به دلیل عملکردهای بیولوژیکی مختلف از جمله هموستاز، خواص ضد باکتریایی، بهبود زخم، تسکین درد و کاهش هیپرپلازی اسکار، کیتوسان به طور گسترده ای در تحقیقات مواد هموستاتیک زیست تخریب پذیر و قابل جذب زیست پزشکی، مواد ترمیم و بازسازی بافت آسیب دیده، مواد داربست مهندسی بافت و مواد حامل با رهش کنترل شده استفاده شده است.

استخراج صدف خرچنگ مواد غذایی پودر کیتوسان کیتوسان

ویژگی

جذب و اتصال چربی: مولکول های کیتوسان بار مثبت دارند و می توانند به شدت به اسیدهای صفراوی و چربی های با بار منفی در روده ها متصل شده و کمپلکس هایی را تشکیل دهند که توسط بدن جذب نمی شوند و از طریق مدفوع دفع می شوند.


خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی: این ماده می تواند یکپارچگی غشای سلولی باکتری ها را مختل کرده و رشد آنها را مهار کند. اثرات مهاری خوبی بر روی انواع باکتری ها و قارچ های بیماری زا دارد و به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می کند.


هموستاز و ترویج بهبود زخم: ماهیت کاتیونی کیتوسان به آن اجازه می دهد تا با سطح گلبول های قرمز خون تعامل داشته باشد، گلبول های قرمز را جمع کرده و پلاکت ها را فعال کند و در نتیجه به سرعت خونریزی را متوقف کند. این ماده می تواند تکثیر فیبروبلاست ها و سنتز کلاژن را تقویت کرده و روند بهبود زخم و ضایعات را تسریع بخشد.


خواص فیلم سازی و مانع: می تواند یک فیلم متراکم و قابل تنفس روی سطح تشکیل دهد. این فیلم به طور موثری از دست دادن رطوبت را جلوگیری کرده و محرک های خارجی را ایزوله می کند.


تقویت ایمنی: این ماده می تواند سلول های ایمنی مانند ماکروفاژها را فعال کرده و پاسخ ایمنی غیر اختصاصی بدن را تقویت کند.

کاربردها

داروسازی و کاربردهای پزشکی

در تولید پوست مصنوعی، اسفنج های هموستاتیک، گاز و غیره استفاده می شود، به ویژه برای درمان سوختگی ها، اسکال ها و زخم های مزمن و کند بهبود یابنده. به عنوان حامل دارو، برای ایجاد میکروسفرها یا نانوذرات برای تحویل دارو با هدف گیری و رهش کنترل شده استفاده می شود. پس از جراحی بین بافت ها قرار می گیرد، زیست تخریب پذیر است و به طور موثری از چسبندگی بافت جلوگیری می کند. به عنوان یک ماده اصلی، به عنوان درمان کمکی برای هیپرکلسترولمی و مدیریت وزن استفاده می شود.


صنایع غذایی
روی سطح میوه ها، سبزیجات و گوشت ها اسپری می شود یا به صورت فیلم چسبنده ساخته می شود، عمر مفید غذا را افزایش می دهد. به عنوان یک فیبر غذایی محلول در آب، به غذا اضافه می شود تا به تنظیم چربی خون و سلامت روده کمک کند. برای شفاف سازی آب میوه ها و شراب ها، حذف ناخالصی ها و رسوبات استفاده می شود.


لوازم آرایشی و بهداشتی
یک ماده عالی فیلم ساز در اسپری مو، موس و لاک ناخن است. در محصولات مراقبت از پوست برای ایجاد اثرات مرطوب کنندگی طولانی مدت استفاده می شود. با استفاده از خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی آن، در محصولاتی برای درمان آکنه و تسکین پوست حساس استفاده می شود.


کشاورزی و حفاظت از محیط زیست
با کپسوله کردن بذرها، می تواند بیماری های خاکزی را مهار کرده و جوانه زنی بذر و رشد نهال را تقویت کند. می تواند مقاومت گیاهان به بیماری را القا کند و اثر دافع کننده ای بر روی برخی آفات دارد. برای جذب و رسوب یون های فلزات سنگین، رنگ ها و سایر آلاینده ها در فاضلاب استفاده می شود.


پارامترهای محصول

موارد مشخصات) نتایج
D.A.C ≥95 96.1
ویسکوزیته) (1%-1%) ≤200 42
نامحلول ها ≤0.5 0.12
خاکستر) ≤1 0.77
رطوبت ≤10 9.44
PH 6.5-8.5 8.1
اندازه مش 96 تایید
سرب ≤2 0.39
آرسنیک ≤1 0.01
چگالی ≥0.28 0.332
ظاهر پودر سفید پودر سفید
موارد مشخصات) نتایج
D.A.C ≥95 96.1
ویسکوزیته) (1%-1%) ≤200 42

بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم / کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم / درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.

محصولات
جزئیات محصولات
استخراج صدف خرچنگ مواد غذایی پودر کیتوسان کیتوسان
MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25110302
نام:
پودر کیتوزان
ظاهر:
کریستال های سفید یا پودر کریستالی
سنجش:
95%
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
زمان تحویل:
3-5 روز
شرایط پرداخت:
T/T، علی بابا، پی پال
توضیحات محصول

 پودر کیتوسان

کیتوسان پودر چیست؟   

کیتوسان یک بیوپلیمر طبیعی است که از کیتین از طریق دِاستیلاسیون سنتز می شود و به عنوان "ششمین عنصر ضروری برای زندگی" نیز شناخته می شود. به صورت جامد سفید، شفاف با درخشندگی مرواریدی، بدون بو خاص و حلالیت کم در آب ظاهر می شود، اما در اسیدهای ضعیف مانند اسید استیک محلول است. کیتوسان نوعی آمینوپلی‌ساکارید است و با اصلاح شیمیایی گروه‌های عاملی فعال آن می‌توان مواد شیمیایی زیادی به دست آورد.


کیتوسان در بسیاری از زمینه ها کاربرد دارد. به عنوان مثال، در تولید مواد غذایی می توان از آن به عنوان منعقد کننده آب میوه استفاده کرد. همچنین کاربردهای فراوانی در پزشکی دارد. به دلیل عملکردهای بیولوژیکی مختلف از جمله هموستاز، خواص ضد باکتریایی، بهبود زخم، تسکین درد و کاهش هیپرپلازی اسکار، کیتوسان به طور گسترده ای در تحقیقات مواد هموستاتیک زیست تخریب پذیر و قابل جذب زیست پزشکی، مواد ترمیم و بازسازی بافت آسیب دیده، مواد داربست مهندسی بافت و مواد حامل با رهش کنترل شده استفاده شده است.

استخراج صدف خرچنگ مواد غذایی پودر کیتوسان کیتوسان

ویژگی

جذب و اتصال چربی: مولکول های کیتوسان بار مثبت دارند و می توانند به شدت به اسیدهای صفراوی و چربی های با بار منفی در روده ها متصل شده و کمپلکس هایی را تشکیل دهند که توسط بدن جذب نمی شوند و از طریق مدفوع دفع می شوند.


خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی: این ماده می تواند یکپارچگی غشای سلولی باکتری ها را مختل کرده و رشد آنها را مهار کند. اثرات مهاری خوبی بر روی انواع باکتری ها و قارچ های بیماری زا دارد و به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می کند.


هموستاز و ترویج بهبود زخم: ماهیت کاتیونی کیتوسان به آن اجازه می دهد تا با سطح گلبول های قرمز خون تعامل داشته باشد، گلبول های قرمز را جمع کرده و پلاکت ها را فعال کند و در نتیجه به سرعت خونریزی را متوقف کند. این ماده می تواند تکثیر فیبروبلاست ها و سنتز کلاژن را تقویت کرده و روند بهبود زخم و ضایعات را تسریع بخشد.


خواص فیلم سازی و مانع: می تواند یک فیلم متراکم و قابل تنفس روی سطح تشکیل دهد. این فیلم به طور موثری از دست دادن رطوبت را جلوگیری کرده و محرک های خارجی را ایزوله می کند.


تقویت ایمنی: این ماده می تواند سلول های ایمنی مانند ماکروفاژها را فعال کرده و پاسخ ایمنی غیر اختصاصی بدن را تقویت کند.

کاربردها

داروسازی و کاربردهای پزشکی

در تولید پوست مصنوعی، اسفنج های هموستاتیک، گاز و غیره استفاده می شود، به ویژه برای درمان سوختگی ها، اسکال ها و زخم های مزمن و کند بهبود یابنده. به عنوان حامل دارو، برای ایجاد میکروسفرها یا نانوذرات برای تحویل دارو با هدف گیری و رهش کنترل شده استفاده می شود. پس از جراحی بین بافت ها قرار می گیرد، زیست تخریب پذیر است و به طور موثری از چسبندگی بافت جلوگیری می کند. به عنوان یک ماده اصلی، به عنوان درمان کمکی برای هیپرکلسترولمی و مدیریت وزن استفاده می شود.


صنایع غذایی
روی سطح میوه ها، سبزیجات و گوشت ها اسپری می شود یا به صورت فیلم چسبنده ساخته می شود، عمر مفید غذا را افزایش می دهد. به عنوان یک فیبر غذایی محلول در آب، به غذا اضافه می شود تا به تنظیم چربی خون و سلامت روده کمک کند. برای شفاف سازی آب میوه ها و شراب ها، حذف ناخالصی ها و رسوبات استفاده می شود.


لوازم آرایشی و بهداشتی
یک ماده عالی فیلم ساز در اسپری مو، موس و لاک ناخن است. در محصولات مراقبت از پوست برای ایجاد اثرات مرطوب کنندگی طولانی مدت استفاده می شود. با استفاده از خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی آن، در محصولاتی برای درمان آکنه و تسکین پوست حساس استفاده می شود.


کشاورزی و حفاظت از محیط زیست
با کپسوله کردن بذرها، می تواند بیماری های خاکزی را مهار کرده و جوانه زنی بذر و رشد نهال را تقویت کند. می تواند مقاومت گیاهان به بیماری را القا کند و اثر دافع کننده ای بر روی برخی آفات دارد. برای جذب و رسوب یون های فلزات سنگین، رنگ ها و سایر آلاینده ها در فاضلاب استفاده می شود.


پارامترهای محصول

موارد مشخصات) نتایج
D.A.C ≥95 96.1
ویسکوزیته) (1%-1%) ≤200 42
نامحلول ها ≤0.5 0.12
خاکستر) ≤1 0.77
رطوبت ≤10 9.44
PH 6.5-8.5 8.1
اندازه مش 96 تایید
سرب ≤2 0.39
آرسنیک ≤1 0.01
چگالی ≥0.28 0.332
ظاهر پودر سفید پودر سفید
موارد مشخصات) نتایج
D.A.C ≥95 96.1
ویسکوزیته) (1%-1%) ≤200 42

بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم / کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم / درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.