logo
Ürünler
Ürün ayrıntıları
Evde > Ürünler >
Kozmetik Sınıf CAS 79725-98-7 %99 Kojik Asit Dipalmitat Tozu

Kozmetik Sınıf CAS 79725-98-7 %99 Kojik Asit Dipalmitat Tozu

Adedi: 1kg
Fiyat: consultation
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Tedarik Kapasitesi: 1000kg/ay
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25080503
Ürün adı:
Kojik asit dipalmitat
CAS Numarası:
79725-98-7
Şartname:
%99
Dış görünüş:
Beyaz toz
Moleküler Formül:
C38H66O6
Paket:
1kg/çanta/karton veya 25 kg/davul veya karton veya müşterilerin gereksinimi
Örnek:
Ücretsiz
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Depolamak:
Sıkı, ışığa dayanıklı kaplarda saklayın, doğrudan güneş ışığı, nem ve aşırı ısıya maruz kalmaktan ka
Vurgulamak:

kojik asit dipalmitat tozu kozmetik sınıfı

,

% 99 Kojic Asit Dipalmitat Tozu

,

kojik asit dipalmitat kozmetik hammadde

Ürün Açıklaması

Kojik Asit Dipalmitat Nedir?

Kojik Asit Dipalmitat kozmetik uygulamalarda geliştirilmiş etkinlik ve formülasyon kararlılığı için tasarlanmış, kojik asidin kararlı, yağda çözünen bir türevidir. CAS No. 79725-98-7 ve moleküler formülü C38H66O6 ile tanımlanan bu yüksek saflıktaki bileşik, ince bir beyaz toz olarak görünür ve 99% saflıktaNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Standart kojik asit ile karşılaştırıldığında, Kojik Asit Dipalmitat daha iyi ısıya, ışığa ve oksidasyona karşı direnç sunarken, güçlü cilt aydınlatma etkilerini korur. Hedeflenen hiperpigmentasyon, melazma, yaşlılık lekeleri ve düzensiz cilt tonuNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Kojik Asit Dipalmitat Uygulamaları

Kojik Asit Dipalmitat, tahrişe neden olmadan, melanin üretiminden sorumlu anahtar enzim olan tirozinaz aktivitesini inhibe ederek çalışır.Cilt aydınlatma ve parlaklık artırıcı ürünlerdeNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Sıkça Sorulan Sorular

Kojik Asit Dipalmitatınızın saflığı nedir?
Ürünümüz 99% saflıkta standartlaştırılmıştır ve kozmetik sınıfı formülasyonlar için uygundur.

Ürünün görünümü nasıldır?
İnce bir beyaz toz olup, kokusuzdur ve standart depolama ve formülasyon koşullarında kararlıdır.

Temel kullanımları nelerdir?
 Beyazlatıcı cilt bakımı, pigment düzeltme, yaşlanma karşıtı kozmetikler ve aydınlatıcı formülasyonlarda kullanılır.Normal kojik aside göre avantajı nedir?

Daha kararlı, yağda çözünür ve depolama veya formülasyon işlemleri sırasında 
oksitlenmesi veya bozulması daha az olasıdır.

Ürünler
Ürün ayrıntıları
Kozmetik Sınıf CAS 79725-98-7 %99 Kojik Asit Dipalmitat Tozu
Adedi: 1kg
Fiyat: consultation
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Tedarik Kapasitesi: 1000kg/ay
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25080503
Ürün adı:
Kojik asit dipalmitat
CAS Numarası:
79725-98-7
Şartname:
%99
Dış görünüş:
Beyaz toz
Moleküler Formül:
C38H66O6
Paket:
1kg/çanta/karton veya 25 kg/davul veya karton veya müşterilerin gereksinimi
Örnek:
Ücretsiz
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Depolamak:
Sıkı, ışığa dayanıklı kaplarda saklayın, doğrudan güneş ışığı, nem ve aşırı ısıya maruz kalmaktan ka
Min sipariş miktarı:
1kg
Fiyat:
consultation
Ambalaj bilgileri:
1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi:
3 gün
Ödeme koşulları:
Banka havalesi, alibaba, paypal
Yetenek temini:
1000kg/ay
Vurgulamak

kojik asit dipalmitat tozu kozmetik sınıfı

,

% 99 Kojic Asit Dipalmitat Tozu

,

kojik asit dipalmitat kozmetik hammadde

Ürün Açıklaması

Kojik Asit Dipalmitat Nedir?

Kojik Asit Dipalmitat kozmetik uygulamalarda geliştirilmiş etkinlik ve formülasyon kararlılığı için tasarlanmış, kojik asidin kararlı, yağda çözünen bir türevidir. CAS No. 79725-98-7 ve moleküler formülü C38H66O6 ile tanımlanan bu yüksek saflıktaki bileşik, ince bir beyaz toz olarak görünür ve 99% saflıktaNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Standart kojik asit ile karşılaştırıldığında, Kojik Asit Dipalmitat daha iyi ısıya, ışığa ve oksidasyona karşı direnç sunarken, güçlü cilt aydınlatma etkilerini korur. Hedeflenen hiperpigmentasyon, melazma, yaşlılık lekeleri ve düzensiz cilt tonuNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Kojik Asit Dipalmitat Uygulamaları

Kojik Asit Dipalmitat, tahrişe neden olmadan, melanin üretiminden sorumlu anahtar enzim olan tirozinaz aktivitesini inhibe ederek çalışır.Cilt aydınlatma ve parlaklık artırıcı ürünlerdeNormal kojik aside göre avantajı nedir?

Sıkça Sorulan Sorular

Kojik Asit Dipalmitatınızın saflığı nedir?
Ürünümüz 99% saflıkta standartlaştırılmıştır ve kozmetik sınıfı formülasyonlar için uygundur.

Ürünün görünümü nasıldır?
İnce bir beyaz toz olup, kokusuzdur ve standart depolama ve formülasyon koşullarında kararlıdır.

Temel kullanımları nelerdir?
 Beyazlatıcı cilt bakımı, pigment düzeltme, yaşlanma karşıtı kozmetikler ve aydınlatıcı formülasyonlarda kullanılır.Normal kojik aside göre avantajı nedir?

Daha kararlı, yağda çözünür ve depolama veya formülasyon işlemleri sırasında 
oksitlenmesi veya bozulması daha az olasıdır.