logo
Ürünler
Ürün ayrıntıları
Evde > Ürünler >
yüksek kaliteli Isoamyl Salisilat/3-Methylbutyl o-hidroksibenzoat

yüksek kaliteli Isoamyl Salisilat/3-Methylbutyl o-hidroksibenzoat

Adedi: 1kg
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25103005
İsim:
İzoamil salisilat
Dış görünüş:
Renksiz ila soluk sarı şeffaf sıvı
tahlil:
≥98%
Adedi:
1kg
Marka:
SLBIO
sertifika:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Depolamak:
Sabit düşük sıcaklıkta ve doğrudan güneş ışığı almayan, iyi kapalı bir yerde saklayın
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Ürün Açıklaması

 İzoamil salisilat

İzoamil salisilat Nedir?   

Güçlü çiçeksi bir aromaya sahip renksiz bir sıvıdır. Su ve gliserinde çözünmez. Sabitleyici özelliklere sahiptir ve birçok türde parfüm formülasyonunda kullanılır. Alkalilere karşı stabilitesi nedeniyle sabun parfümleri için oldukça uygundur. Tıpta da kullanılır. Gıdalarda kullanılabilir. İzoamil alkol ve salisilik asidin esterifikasyonu ile hazırlanır.

yüksek kaliteli Isoamyl Salisilat/3-Methylbutyl o-hidroksibenzoat

Anahtar Özellikler

Çözücü ve çözünürleştirici olarak:

Diğer kokuları veya yağlı bileşenleri etkili bir şekilde çözer, formülasyonda eşit şekilde dağılmalarına yardımcı olur. Ayrıca, formülasyonun stabilitesini artırarak, belirli az çözünen aktif bileşenler için bir taşıyıcı görevi görebilir.


Parfüm sabitleyici:
Yavaş buharlaşma oranına sahiptir, diğer oldukça uçucu ve kısa ömürlü kokuların dağılmasını yavaşlatır, böylece genel aromanın kalıcılığını uzatır.


Hafif bir koku sağlamak:
Orkide veya çayı andıran hafif otsu ve ince tatlılığa sahiptir, parfümlere benzersiz bir aroma katar.


Uygulamalar

Günlük Kimyasallarda Parfümler (Temel Kullanımlar): Özellikle otsu, baharatlı ve oryantal notalara sahip parfümlerde sabitleyici ve sonlandırıcı ajan olarak yaygın olarak kullanılır.

Şampuanlar, Duş Jelleri ve Cilt Bakım Ürünlerinde: Parfümlerde temel bileşen olarak, uzun ömürlü, hafif bir koku sağlar.

Kozmetik Formülasyonlarda (Fonksiyonel Kullanımlar): İyi çözücü özellikleri ve yağlarla uyumluluğu nedeniyle, oje ve saç yağı gibi ürünlerde temel bileşen olarak sıklıkla kullanılır.

Gıda Endüstrisinde: Mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde, şekerleme, unlu mamuller vb. lezzetini artırmak için gıda aroması olarak kullanılabilir.


Ürün Parametreleri

ITEM

STANDART

TEST SONUCU

Analiz

≥98%

99.2%

Görünüm

Renksizden açık sarıya kadar şeffaf sıvı

Uygun

Fragrance

Çiçeksi ve yasemin benzeri bir aromaya sahiptir

Uygun

Densite oranı

0.9970~1.008

1.003

Refraktif indeks

1.454~1.464

1.459

Kaynama noktası

68~70℃

68℃

Asit değeri

≤1.0mgKOH/g

0.024

Solubility

Etanolde kolayca çözünür

Uygun


Paket ve Depolama
Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torbalar, 25kg/davul

Taşıma sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle taşıma sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin taşıma sırasında renk değiştirir, bu nedenle deoksiarbutinin Vakumlu paketlemesini yapacağız

Ürünler
Ürün ayrıntıları
yüksek kaliteli Isoamyl Salisilat/3-Methylbutyl o-hidroksibenzoat
Adedi: 1kg
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25103005
İsim:
İzoamil salisilat
Dış görünüş:
Renksiz ila soluk sarı şeffaf sıvı
tahlil:
≥98%
Adedi:
1kg
Marka:
SLBIO
sertifika:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Depolamak:
Sabit düşük sıcaklıkta ve doğrudan güneş ışığı almayan, iyi kapalı bir yerde saklayın
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Min sipariş miktarı:
1kg
Ambalaj bilgileri:
1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi:
3-5 gün
Ödeme koşulları:
Banka havalesi, alibaba, paypal
Ürün Açıklaması

 İzoamil salisilat

İzoamil salisilat Nedir?   

Güçlü çiçeksi bir aromaya sahip renksiz bir sıvıdır. Su ve gliserinde çözünmez. Sabitleyici özelliklere sahiptir ve birçok türde parfüm formülasyonunda kullanılır. Alkalilere karşı stabilitesi nedeniyle sabun parfümleri için oldukça uygundur. Tıpta da kullanılır. Gıdalarda kullanılabilir. İzoamil alkol ve salisilik asidin esterifikasyonu ile hazırlanır.

yüksek kaliteli Isoamyl Salisilat/3-Methylbutyl o-hidroksibenzoat

Anahtar Özellikler

Çözücü ve çözünürleştirici olarak:

Diğer kokuları veya yağlı bileşenleri etkili bir şekilde çözer, formülasyonda eşit şekilde dağılmalarına yardımcı olur. Ayrıca, formülasyonun stabilitesini artırarak, belirli az çözünen aktif bileşenler için bir taşıyıcı görevi görebilir.


Parfüm sabitleyici:
Yavaş buharlaşma oranına sahiptir, diğer oldukça uçucu ve kısa ömürlü kokuların dağılmasını yavaşlatır, böylece genel aromanın kalıcılığını uzatır.


Hafif bir koku sağlamak:
Orkide veya çayı andıran hafif otsu ve ince tatlılığa sahiptir, parfümlere benzersiz bir aroma katar.


Uygulamalar

Günlük Kimyasallarda Parfümler (Temel Kullanımlar): Özellikle otsu, baharatlı ve oryantal notalara sahip parfümlerde sabitleyici ve sonlandırıcı ajan olarak yaygın olarak kullanılır.

Şampuanlar, Duş Jelleri ve Cilt Bakım Ürünlerinde: Parfümlerde temel bileşen olarak, uzun ömürlü, hafif bir koku sağlar.

Kozmetik Formülasyonlarda (Fonksiyonel Kullanımlar): İyi çözücü özellikleri ve yağlarla uyumluluğu nedeniyle, oje ve saç yağı gibi ürünlerde temel bileşen olarak sıklıkla kullanılır.

Gıda Endüstrisinde: Mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde, şekerleme, unlu mamuller vb. lezzetini artırmak için gıda aroması olarak kullanılabilir.


Ürün Parametreleri

ITEM

STANDART

TEST SONUCU

Analiz

≥98%

99.2%

Görünüm

Renksizden açık sarıya kadar şeffaf sıvı

Uygun

Fragrance

Çiçeksi ve yasemin benzeri bir aromaya sahiptir

Uygun

Densite oranı

0.9970~1.008

1.003

Refraktif indeks

1.454~1.464

1.459

Kaynama noktası

68~70℃

68℃

Asit değeri

≤1.0mgKOH/g

0.024

Solubility

Etanolde kolayca çözünür

Uygun


Paket ve Depolama
Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torbalar, 25kg/davul

Taşıma sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle taşıma sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin taşıma sırasında renk değiştirir, bu nedenle deoksiarbutinin Vakumlu paketlemesini yapacağız