logo
محصولات
جزئیات محصولات

?

MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25103005
نام:
ایزوآمیل سالیسیلات
ظاهر:
مایع شفاف و رنگ زرد بی رنگ و کم رنگ
سنجش:
≥98٪
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
توضیحات محصول

ایزوامیل سالیسیلات

ایزوامیل سالیسیلات چیست؟   

مایعی بی‌رنگ با رایحه گلی قوی. نامحلول در آب و گلیسیرین. دارای خواص تثبیت‌کننده است و در فرمولاسیون بسیاری از انواع عطرها استفاده می‌شود. به دلیل پایداری در برابر قلیاها، برای عطرهای صابون بسیار مناسب است. همچنین در پزشکی کاربرد دارد. می‌تواند در غذا استفاده شود. با استری کردن ایزوامیل الکل و اسید سالیسیلیک تهیه می‌شود.

?

ویژگی‌های کلیدی

به عنوان حلال و حلال‌کننده:

به طور موثری سایر عطرها یا اجزای روغنی را حل می‌کند و به پراکنده شدن یکنواخت آنها در فرمولاسیون کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به عنوان حامل برای برخی مواد فعال با حلالیت کم عمل کند و پایداری فرمولاسیون را بهبود بخشد.


تثبیت‌کننده عطر:
دارای سرعت تبخیر آهسته است و تبخیر سایر عطرهای بسیار فرار و با ماندگاری کوتاه را کند می‌کند، بنابراین ماندگاری کلی رایحه را طولانی‌تر می‌کند.


ایجاد رایحه ملایم:
دارای رایحه‌ای سبک گیاهی و شیرینی ظریف، شبیه به ارکیده یا چای است که رایحه‌ای منحصر به فرد به عطرها می‌بخشد.


کاربردها

عطرها در مواد شیمیایی روزمره (کاربردهای اصلی): معمولاً به عنوان تثبیت‌کننده و عامل تکمیل‌کننده در عطرها و ادکلن‌ها، به ویژه در عطرهای با نت‌های گیاهی، ادویه‌ای و شرقی استفاده می‌شود.

در شامپوها، ژل‌های دوش و محصولات مراقبت از پوست: به عنوان یک ماده پایه در عطرها، بوی ملایم و ماندگاری طولانی را فراهم می‌کند.

در فرمولاسیون‌های آرایشی (کاربردهای کاربردی): به دلیل خواص حلال خوب و سازگاری با روغن‌ها، اغلب به عنوان یک ماده پایه در محصولاتی مانند لاک ناخن و روغن مو استفاده می‌شود.

در صنعت غذا: در محدوده‌های مجاز توسط مقررات، می‌توان از آن به عنوان طعم‌دهنده غذا برای بهبود طعم آب‌نبات‌ها، محصولات پخته شده و غیره استفاده کرد.


پارامترهای محصول

آیتماستاندارد

آنالیز

بزرگتر یا مساوی98

درصد

99.2%ظاهرمایع شفاف بی‌رنگ تا زرد کم‌رنگ

مطابق

عطر

دارای رایحه گلی و شبیه یاسمن است

نسبت چگالی0.9970~1.008

1.003

1.454~1.4641.459

نقطه جوش

68~70 درجه سانتیگراد

68 درجه سانتیگرادعدد اسیدی

کوچکتر یا مساوی 1.0 میلی‌گرم KOH/گرم

0.024

حلالیت

به راحتی در اتانول حل می‌شود

مطابق

بسته بندی و نگهداری

روش بسته‌بندی ما کیسه‌های آلومینیومی 1 کیلوگرمی، درام 25 کیلوگرمی است.

برای برخی محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته‌بندی ویژه دارند، بسته‌بندی دقیق‌تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می‌کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می‌دهد، بنابراین بسته‌بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می‌دهیم.


محصولات
جزئیات محصولات
?
MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25103005
نام:
ایزوآمیل سالیسیلات
ظاهر:
مایع شفاف و رنگ زرد بی رنگ و کم رنگ
سنجش:
≥98٪
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
زمان تحویل:
3-5 روز
شرایط پرداخت:
T/T، علی بابا، پی پال
توضیحات محصول

ایزوامیل سالیسیلات

ایزوامیل سالیسیلات چیست؟   

مایعی بی‌رنگ با رایحه گلی قوی. نامحلول در آب و گلیسیرین. دارای خواص تثبیت‌کننده است و در فرمولاسیون بسیاری از انواع عطرها استفاده می‌شود. به دلیل پایداری در برابر قلیاها، برای عطرهای صابون بسیار مناسب است. همچنین در پزشکی کاربرد دارد. می‌تواند در غذا استفاده شود. با استری کردن ایزوامیل الکل و اسید سالیسیلیک تهیه می‌شود.

?

ویژگی‌های کلیدی

به عنوان حلال و حلال‌کننده:

به طور موثری سایر عطرها یا اجزای روغنی را حل می‌کند و به پراکنده شدن یکنواخت آنها در فرمولاسیون کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به عنوان حامل برای برخی مواد فعال با حلالیت کم عمل کند و پایداری فرمولاسیون را بهبود بخشد.


تثبیت‌کننده عطر:
دارای سرعت تبخیر آهسته است و تبخیر سایر عطرهای بسیار فرار و با ماندگاری کوتاه را کند می‌کند، بنابراین ماندگاری کلی رایحه را طولانی‌تر می‌کند.


ایجاد رایحه ملایم:
دارای رایحه‌ای سبک گیاهی و شیرینی ظریف، شبیه به ارکیده یا چای است که رایحه‌ای منحصر به فرد به عطرها می‌بخشد.


کاربردها

عطرها در مواد شیمیایی روزمره (کاربردهای اصلی): معمولاً به عنوان تثبیت‌کننده و عامل تکمیل‌کننده در عطرها و ادکلن‌ها، به ویژه در عطرهای با نت‌های گیاهی، ادویه‌ای و شرقی استفاده می‌شود.

در شامپوها، ژل‌های دوش و محصولات مراقبت از پوست: به عنوان یک ماده پایه در عطرها، بوی ملایم و ماندگاری طولانی را فراهم می‌کند.

در فرمولاسیون‌های آرایشی (کاربردهای کاربردی): به دلیل خواص حلال خوب و سازگاری با روغن‌ها، اغلب به عنوان یک ماده پایه در محصولاتی مانند لاک ناخن و روغن مو استفاده می‌شود.

در صنعت غذا: در محدوده‌های مجاز توسط مقررات، می‌توان از آن به عنوان طعم‌دهنده غذا برای بهبود طعم آب‌نبات‌ها، محصولات پخته شده و غیره استفاده کرد.


پارامترهای محصول

آیتماستاندارد

آنالیز

بزرگتر یا مساوی98

درصد

99.2%ظاهرمایع شفاف بی‌رنگ تا زرد کم‌رنگ

مطابق

عطر

دارای رایحه گلی و شبیه یاسمن است

نسبت چگالی0.9970~1.008

1.003

1.454~1.4641.459

نقطه جوش

68~70 درجه سانتیگراد

68 درجه سانتیگرادعدد اسیدی

کوچکتر یا مساوی 1.0 میلی‌گرم KOH/گرم

0.024

حلالیت

به راحتی در اتانول حل می‌شود

مطابق

بسته بندی و نگهداری

روش بسته‌بندی ما کیسه‌های آلومینیومی 1 کیلوگرمی، درام 25 کیلوگرمی است.

برای برخی محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته‌بندی ویژه دارند، بسته‌بندی دقیق‌تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می‌کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می‌دهد، بنابراین بسته‌بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می‌دهیم.