logo
Producten
DETAILS VAN DE PRODUCTEN
Huis > Producten >
CAS 59870-68-7 Zoethoutwortel extract poeder 40% 90% 98% 99% Glabridin

CAS 59870-68-7 Zoethoutwortel extract poeder 40% 90% 98% 99% Glabridin

MOQ: 1KG
Prijs: consultation
Standaard Verpakking: 1 kg/zak 25 kg/trommel
Levertijd: 3 dagen
Betaalmethode: T/T, alibaba, paypal
Leveringscapaciteit: 1000 kg/maand
Gedetailleerde informatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
SL
Certificering
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Modelnummer
SL25080503
Productnaam:
Glabridin
Andere naam:
DGL
CAS-nummer:
59870-68-7
Specificatie:
40%-98%
Bron:
Zoethoutworteluittreksel
Verschijning:
Wit poeder
Pakket:
1 kg/tas/doos of 25 kg/drum of doos of doos of klantenvereiste
Steekproef:
Gratis voorzien
Houdbaarheid:
24 maanden indien correct opgeslagen
Opslag:
Bewaar in strakke, lichtbestendige containers, vermijd blootstelling aan direct zonlicht, vocht en o
Markeren:

zoethoutwortelextractpoeder 98% glabridine

,

Cosmetische grondstof zoethoutextract

,

glabridine zoethoutwortelpoeder 99%

Productbeschrijving

Productoverzicht: Glabridine

Glabridine (CAS 59870-68-7) is een bioactieve verbinding die voorkomt in zoethoutwortel, het best bekend om zijn sterke antioxiderende en ontstekingsremmende effecten, evenals zijn vermogen om de huid lichter te maken door tyrosinase te remmen. Het vertoont ook milde activiteit en heeft antimicrobiële eigenschappen, daarom wordt het vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten en bestudeerd vanwege zijn potentieel bij de behandeling van metabole en neurodegeneratieve ziekten.

Toepassingen van Glabridine

  • Cosmetica & Huidverzorging (Whitening, Anti-aging)
  • Farmaceutische & Dermaceutische Producten
  • Functionele Persoonlijke Verzorging
  • Natuurlijke Cosmetica & Clean Beauty

Belangrijkste Kenmerken

  • Hoogzuiver natuurlijk huidverlichtend middel
  • Krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende effecten
  • Niet-toxisch en niet-irriterend voor de gevoelige huid
  • Zeer stabiel in crème-, lotion- en serumformuleringen
  • Effectief in lage concentraties (0,1%–0,5%)



Producten
DETAILS VAN DE PRODUCTEN
CAS 59870-68-7 Zoethoutwortel extract poeder 40% 90% 98% 99% Glabridin
MOQ: 1KG
Prijs: consultation
Standaard Verpakking: 1 kg/zak 25 kg/trommel
Levertijd: 3 dagen
Betaalmethode: T/T, alibaba, paypal
Leveringscapaciteit: 1000 kg/maand
Gedetailleerde informatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
SL
Certificering
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Modelnummer
SL25080503
Productnaam:
Glabridin
Andere naam:
DGL
CAS-nummer:
59870-68-7
Specificatie:
40%-98%
Bron:
Zoethoutworteluittreksel
Verschijning:
Wit poeder
Pakket:
1 kg/tas/doos of 25 kg/drum of doos of doos of klantenvereiste
Steekproef:
Gratis voorzien
Houdbaarheid:
24 maanden indien correct opgeslagen
Opslag:
Bewaar in strakke, lichtbestendige containers, vermijd blootstelling aan direct zonlicht, vocht en o
Min. bestelaantal:
1KG
Prijs:
consultation
Verpakking Details:
1 kg/zak 25 kg/trommel
Levertijd:
3 dagen
Betalingscondities:
T/T, alibaba, paypal
Levering vermogen:
1000 kg/maand
Markeren

zoethoutwortelextractpoeder 98% glabridine

,

Cosmetische grondstof zoethoutextract

,

glabridine zoethoutwortelpoeder 99%

Productbeschrijving

Productoverzicht: Glabridine

Glabridine (CAS 59870-68-7) is een bioactieve verbinding die voorkomt in zoethoutwortel, het best bekend om zijn sterke antioxiderende en ontstekingsremmende effecten, evenals zijn vermogen om de huid lichter te maken door tyrosinase te remmen. Het vertoont ook milde activiteit en heeft antimicrobiële eigenschappen, daarom wordt het vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten en bestudeerd vanwege zijn potentieel bij de behandeling van metabole en neurodegeneratieve ziekten.

Toepassingen van Glabridine

  • Cosmetica & Huidverzorging (Whitening, Anti-aging)
  • Farmaceutische & Dermaceutische Producten
  • Functionele Persoonlijke Verzorging
  • Natuurlijke Cosmetica & Clean Beauty

Belangrijkste Kenmerken

  • Hoogzuiver natuurlijk huidverlichtend middel
  • Krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende effecten
  • Niet-toxisch en niet-irriterend voor de gevoelige huid
  • Zeer stabiel in crème-, lotion- en serumformuleringen
  • Effectief in lage concentraties (0,1%–0,5%)