logo
Produkty
szczegółowe informacje o produktach
Strona główna > Produkty >
CAS 59870-68-7 Ekstrakt z korzenia lukrecji w proszku 40% 90% 98% 99% Glabrydyna

CAS 59870-68-7 Ekstrakt z korzenia lukrecji w proszku 40% 90% 98% 99% Glabrydyna

MOQ: 1 KG
Cena: consultation
Standardowe opakowanie: 1 kg/torba 25 kg/bęben
Okres dostawy: 3 dni
Metoda płatności: T/T, alibaba, PayPal
Wydajność dostaw: 1000 kg/miesiąc
Informacje szczegółowe
Miejsce pochodzenia
Chiny
Nazwa handlowa
SL
Orzecznictwo
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Numer modelu
SL25080503
Nazwa produktu:
Glabrydyna
Inna nazwa:
DGL
Numer CAS:
59870-68-7
Specyfikacja:
40%-98%
Źródło:
Ekstrakt z korzenia lukrecji
Wygląd:
Biały proszek
Pakiet:
1 kg/torba/karton lub 25 kg/bęben lub karton lub wymagania klientów
Próbka:
Bezpłatny
Okres przydatności do spożycia:
24 miesiące przy prawidłowym przechowywaniu
Składowanie:
Przechowuj w ciasnych, lekkich pojemnikach, unikaj narażenia na bezpośrednie światło słoneczne, wilg
Podkreślić:

ekstrakt z korzenia lukrecji w proszku 98% glabrydyny

,

surowiec kosmetyczny ekstrakt lukrecji

,

proszek z korzenia lukrecji glabrydyna 99%

Opis produktu

Przegląd produktu: Glabrydyna

Glabrydyna (CAS 59870-68-7) to bioaktywny związek występujący w korzeniu lukrecji, najlepiej znany ze swoich silnych właściwości antyoksydacyjnych i przeciwzapalnych, a także ze zdolności do rozjaśniania skóry poprzez hamowanie tyrozynazy. Wykazuje również łagodne działanie i właściwości antybakteryjne, dlatego często jest stosowany w produktach do pielęgnacji skóry i badany pod kątem potencjału w leczeniu chorób metabolicznych i neurodegeneracyjnych.

Zastosowania Glabrydyny

  • Kosmetyki i Pielęgnacja Skóry (Wybielanie, Anti-aging)
  • Produkty Farmaceutyczne i Dermokosmetyczne
  • Funkcjonalna Pielęgnacja Osobista
  • Naturalne Kosmetyki i Czyste Piękno

Kluczowe cechy

  • Wysokiej czystości naturalny środek wybielający skórę
  • Silne działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne
  • Nietoksyczny i niepodrażniający dla skóry wrażliwej
  • Bardzo stabilny w formulacjach kremów, balsamów i serum
  • Skuteczny w niskich stężeniach (0,1%–0,5%)



Produkty
szczegółowe informacje o produktach
CAS 59870-68-7 Ekstrakt z korzenia lukrecji w proszku 40% 90% 98% 99% Glabrydyna
MOQ: 1 KG
Cena: consultation
Standardowe opakowanie: 1 kg/torba 25 kg/bęben
Okres dostawy: 3 dni
Metoda płatności: T/T, alibaba, PayPal
Wydajność dostaw: 1000 kg/miesiąc
Informacje szczegółowe
Miejsce pochodzenia
Chiny
Nazwa handlowa
SL
Orzecznictwo
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Numer modelu
SL25080503
Nazwa produktu:
Glabrydyna
Inna nazwa:
DGL
Numer CAS:
59870-68-7
Specyfikacja:
40%-98%
Źródło:
Ekstrakt z korzenia lukrecji
Wygląd:
Biały proszek
Pakiet:
1 kg/torba/karton lub 25 kg/bęben lub karton lub wymagania klientów
Próbka:
Bezpłatny
Okres przydatności do spożycia:
24 miesiące przy prawidłowym przechowywaniu
Składowanie:
Przechowuj w ciasnych, lekkich pojemnikach, unikaj narażenia na bezpośrednie światło słoneczne, wilg
Minimalne zamówienie:
1 KG
Cena:
consultation
Szczegóły pakowania:
1 kg/torba 25 kg/bęben
Czas dostawy:
3 dni
Zasady płatności:
T/T, alibaba, PayPal
Możliwość Supply:
1000 kg/miesiąc
Podkreślić

ekstrakt z korzenia lukrecji w proszku 98% glabrydyny

,

surowiec kosmetyczny ekstrakt lukrecji

,

proszek z korzenia lukrecji glabrydyna 99%

Opis produktu

Przegląd produktu: Glabrydyna

Glabrydyna (CAS 59870-68-7) to bioaktywny związek występujący w korzeniu lukrecji, najlepiej znany ze swoich silnych właściwości antyoksydacyjnych i przeciwzapalnych, a także ze zdolności do rozjaśniania skóry poprzez hamowanie tyrozynazy. Wykazuje również łagodne działanie i właściwości antybakteryjne, dlatego często jest stosowany w produktach do pielęgnacji skóry i badany pod kątem potencjału w leczeniu chorób metabolicznych i neurodegeneracyjnych.

Zastosowania Glabrydyny

  • Kosmetyki i Pielęgnacja Skóry (Wybielanie, Anti-aging)
  • Produkty Farmaceutyczne i Dermokosmetyczne
  • Funkcjonalna Pielęgnacja Osobista
  • Naturalne Kosmetyki i Czyste Piękno

Kluczowe cechy

  • Wysokiej czystości naturalny środek wybielający skórę
  • Silne działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne
  • Nietoksyczny i niepodrażniający dla skóry wrażliwej
  • Bardzo stabilny w formulacjach kremów, balsamów i serum
  • Skuteczny w niskich stężeniach (0,1%–0,5%)