logo
Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Αρχική > Προϊόντα >
Λάδι Σκόρδου Χονδρικής 100% Καθαρό Λάδι Σκόρδου Τροφίμων

Λάδι Σκόρδου Χονδρικής 100% Καθαρό Λάδι Σκόρδου Τροφίμων

MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25102001
Ονομα:
Έλαιο σκόρδου
Εμφάνιση:
Απαλό κίτρινο διαυγές ελαιώδες υγρό.
Μυρωδιά:
Δυνατό άρωμα σκόρδου
MOQ:
1KG
Μάρκα:
SLBIO
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Περιγραφή προϊόντος

Λάδι Σκόρδου

Τι είναι το Λάδι Σκόρδου;   

Το φυσικό λάδι σκόρδου είναι ένα φυσικό λάδι που εξάγεται από το σκόρδο. Είναι μια ειδική ουσία που περιέχεται στο σκόρδο. Μετά την εξαγωγή, είναι κυρίως ένα διαυγές υγρό κεχριμπαρένιο χρώμα. Μετά τον καθαρισμό, το λάδι σκόρδου περιέχει μεγάλη ποσότητα ενεργού θειούχου, το οποίο έχει σημαντική προστατευτική δράση στην ανθρώπινη καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.
Το Λάδι Σκόρδου είναι ένα premium προϊόν που εξάγεται από φρέσκο σκόρδο μέσω προηγμένων τεχνικών όπως η απόσταξη με ατμό. Διατηρεί το φυσικό άρωμα, τη γεύση και τις ενεργές ενώσεις του σκόρδου, όπως η αλλικίνη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αποτελεσματικότητα. 

Λάδι Σκόρδου Χονδρικής 100% Καθαρό Λάδι Σκόρδου Τροφίμων

Βασικά Χαρακτηριστικά

1. Μειώνει τη χοληστερόλη και τα λιπίδια του αίματος, ενισχύει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την αρτηριακή πίεση, μειώνει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών.
2. Έχει ισχυρή αντισηπτική δράση, ιδιαίτερα αποτελεσματική για λοιμώξεις των πνευμόνων και του στομάχου και μικροβιακές λοιμώξεις.
3. Ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος, μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη και μειώνει την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 30% και καρκίνου του στομάχου κατά 50%.
4. Συνδέεται με το λίπος, καθαρίζει τα έντερα, αποτοξινώνει, καθαρίζει το αίμα και απομακρύνει τις ακαθαρσίες από το σώμα.
5. Απομακρύνει αποτελεσματικά την ακμή και μειώνει τις λοιμώξεις.


Εφαρμογές

Βιομηχανία τροφίμων: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται ευρέως ως καρύκευμα λόγω της μοναδικής του γεύσης, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη γεύση των τροφίμων. Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία μπαχαρικών και αρωμάτων.

product-276-183

Ιατρικός τομέας: Το λάδι σκόρδου έχει σημαντική αντιβακτηριακή δράση, ιδιαίτερα έναντι του Escherichia coli, Shigella dysenteriae, Staphylococcus aureus, Salmonella typhi, κ.λπ., και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών όπως η γαστρεντερίτιδα. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει την περιεκτικότητα σε χοληστερόλη, να μειώσει τα λιπίδια του αίματος, να διαστείλει τα αιμοφόρα αγγεία, να προωθήσει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας έτσι την αρτηριακή πίεση, και να προλάβει αποτελεσματικά την αθηροσκλήρωση, την υπέρταση και άλλες ασθένειες.

product-276-183

Βιομηχανία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, παρασκευάζεται σε μαλακές κάψουλες, πόσιμα υγρά ή σκόνες, κ.λπ., για να συμπληρώνουν οι άνθρωποι τη διατροφή και να προάγουν την υγεία. Μπορεί να ενισχύσει την ανοσία, να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, να ρυθμίσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, κ.λπ.

product-300-168

Καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται επίσης σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω των αντιβακτηριακών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ακμής, του εκζέματος και της φλεγμονής του δέρματος, και να προάγει την επιδιόρθωση και την υγεία του δέρματος. Το λάδι σκόρδου έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα κατά της γήρανσης.

Derma-cosmetics: an exciting category for brands that are serious about  efficacy | in-cosmetics Connect


Παράμετροι Προϊόντος

Είδη Ελέγχου Τυπικές Απαιτήσεις Αποτέλεσμα Ελέγχου Ατομικό Συμπέρασμα
Εμφάνιση Ανοιχτό κίτρινο διαυγές ελαιώδες υγρό. Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε
Οσμή Ισχυρό άρωμα σκόρδου Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε
Ειδικό Βάρος (20°C/20°C) 1.054~1.065 1.059 Επιβεβαιώθηκε
Οπτική Περιστροφή (20°C) ---- ---- Επιβεβαιώθηκε
Δείκτης Διάθλασης (20°C) 1.572~1.579 1.5763 Επιβεβαιώθηκε
Βαρέα μέταλλα ≤10 3.3 Επιβεβαιώθηκε
Αξία σαπωνοποίησης ≤20 8.5 Επιβεβαιώθηκε
Αλλικίνη 63%±2 0.633 Επιβεβαιώθηκε
Κύρια Συστατικά S-Αλλυιλ αλλιίνη 85%, Προπυλ αλλιίνη 2%, S-προπυλ αλλιίνη 13% Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε

Συσκευασία & Αποθήκευση
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. Η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη

Προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Λάδι Σκόρδου Χονδρικής 100% Καθαρό Λάδι Σκόρδου Τροφίμων
MOQ: 1KG
Τυπική συσκευασία: 1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Προθεσμία παράδοσης: 3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Τρόπος πληρωμής: T/T, alibaba, paypal
Λεπτομέρειες
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
SL
Πιστοποίηση
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Αριθμό μοντέλου
SL25102001
Ονομα:
Έλαιο σκόρδου
Εμφάνιση:
Απαλό κίτρινο διαυγές ελαιώδες υγρό.
Μυρωδιά:
Δυνατό άρωμα σκόρδου
MOQ:
1KG
Μάρκα:
SLBIO
πιστοποιητικό:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Αποθήκευση:
Φυλάσσεται σε καλά κλειστό μέρος με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως
Διάρκεια ζωής:
24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά
Ποσότητα παραγγελίας min:
1KG
Συσκευασία λεπτομέρειες:
1kg/σάκο 25kg/τύμπανο
Χρόνος παράδοσης:
3-5 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής:
T/T, alibaba, paypal
Περιγραφή προϊόντος

Λάδι Σκόρδου

Τι είναι το Λάδι Σκόρδου;   

Το φυσικό λάδι σκόρδου είναι ένα φυσικό λάδι που εξάγεται από το σκόρδο. Είναι μια ειδική ουσία που περιέχεται στο σκόρδο. Μετά την εξαγωγή, είναι κυρίως ένα διαυγές υγρό κεχριμπαρένιο χρώμα. Μετά τον καθαρισμό, το λάδι σκόρδου περιέχει μεγάλη ποσότητα ενεργού θειούχου, το οποίο έχει σημαντική προστατευτική δράση στην ανθρώπινη καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.
Το Λάδι Σκόρδου είναι ένα premium προϊόν που εξάγεται από φρέσκο σκόρδο μέσω προηγμένων τεχνικών όπως η απόσταξη με ατμό. Διατηρεί το φυσικό άρωμα, τη γεύση και τις ενεργές ενώσεις του σκόρδου, όπως η αλλικίνη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αποτελεσματικότητα. 

Λάδι Σκόρδου Χονδρικής 100% Καθαρό Λάδι Σκόρδου Τροφίμων

Βασικά Χαρακτηριστικά

1. Μειώνει τη χοληστερόλη και τα λιπίδια του αίματος, ενισχύει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την αρτηριακή πίεση, μειώνει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών.
2. Έχει ισχυρή αντισηπτική δράση, ιδιαίτερα αποτελεσματική για λοιμώξεις των πνευμόνων και του στομάχου και μικροβιακές λοιμώξεις.
3. Ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος, μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη και μειώνει την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 30% και καρκίνου του στομάχου κατά 50%.
4. Συνδέεται με το λίπος, καθαρίζει τα έντερα, αποτοξινώνει, καθαρίζει το αίμα και απομακρύνει τις ακαθαρσίες από το σώμα.
5. Απομακρύνει αποτελεσματικά την ακμή και μειώνει τις λοιμώξεις.


Εφαρμογές

Βιομηχανία τροφίμων: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται ευρέως ως καρύκευμα λόγω της μοναδικής του γεύσης, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη γεύση των τροφίμων. Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία μπαχαρικών και αρωμάτων.

product-276-183

Ιατρικός τομέας: Το λάδι σκόρδου έχει σημαντική αντιβακτηριακή δράση, ιδιαίτερα έναντι του Escherichia coli, Shigella dysenteriae, Staphylococcus aureus, Salmonella typhi, κ.λπ., και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών όπως η γαστρεντερίτιδα. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει την περιεκτικότητα σε χοληστερόλη, να μειώσει τα λιπίδια του αίματος, να διαστείλει τα αιμοφόρα αγγεία, να προωθήσει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας έτσι την αρτηριακή πίεση, και να προλάβει αποτελεσματικά την αθηροσκλήρωση, την υπέρταση και άλλες ασθένειες.

product-276-183

Βιομηχανία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, παρασκευάζεται σε μαλακές κάψουλες, πόσιμα υγρά ή σκόνες, κ.λπ., για να συμπληρώνουν οι άνθρωποι τη διατροφή και να προάγουν την υγεία. Μπορεί να ενισχύσει την ανοσία, να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, να ρυθμίσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, κ.λπ.

product-300-168

Καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος: Το λάδι σκόρδου χρησιμοποιείται επίσης σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω των αντιβακτηριακών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ακμής, του εκζέματος και της φλεγμονής του δέρματος, και να προάγει την επιδιόρθωση και την υγεία του δέρματος. Το λάδι σκόρδου έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα κατά της γήρανσης.

Derma-cosmetics: an exciting category for brands that are serious about  efficacy | in-cosmetics Connect


Παράμετροι Προϊόντος

Είδη Ελέγχου Τυπικές Απαιτήσεις Αποτέλεσμα Ελέγχου Ατομικό Συμπέρασμα
Εμφάνιση Ανοιχτό κίτρινο διαυγές ελαιώδες υγρό. Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε
Οσμή Ισχυρό άρωμα σκόρδου Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε
Ειδικό Βάρος (20°C/20°C) 1.054~1.065 1.059 Επιβεβαιώθηκε
Οπτική Περιστροφή (20°C) ---- ---- Επιβεβαιώθηκε
Δείκτης Διάθλασης (20°C) 1.572~1.579 1.5763 Επιβεβαιώθηκε
Βαρέα μέταλλα ≤10 3.3 Επιβεβαιώθηκε
Αξία σαπωνοποίησης ≤20 8.5 Επιβεβαιώθηκε
Αλλικίνη 63%±2 0.633 Επιβεβαιώθηκε
Κύρια Συστατικά S-Αλλυιλ αλλιίνη 85%, Προπυλ αλλιίνη 2%, S-προπυλ αλλιίνη 13% Εγκεκριμένο Επιβεβαιώθηκε

Συσκευασία & Αποθήκευση
Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι 1KG/Σακούλες αλουμινίου, 25kg/τύμπανο

Για ορισμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πραγματοποιήσουμε πιο λεπτή συσκευασία. Για παράδειγμα, η ρετινόλη χρειάζεται να αποθηκεύεται στους -20 °C, οπότε επιλέγουμε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας κατά τη μεταφορά. Η δεοξυαρβουτίνη θα αλλάξει χρώμα κατά τη μεταφορά, οπότε θα κάνουμε συσκευασία κενού για τη δεοξυαρβουτίνη