logo
محصولات
جزئیات محصولات

?

MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25102001
نام:
روغن سیر
ظاهر:
مایع روغنی شفاف زرد کم رنگ.
رایحه:
رایحه قوی سیر
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
توضیحات محصول

روغن سیر 

روغن سیر چیست؟   

روغن سیر طبیعی، روغنی طبیعی است که از سیر استخراج می شود. این ماده ای خاص است که در سیر وجود دارد. پس از استخراج، عمدتاً مایع کهربایی شفاف است. پس از تصفیه، روغن سیر حاوی مقدار زیادی سولفید فعال است که اثر محافظتی قابل توجهی بر قلب و عروق خونی انسان دارد.
روغن سیر محصولی ممتاز است که از سیر تازه از طریق تکنیک های پیشرفته مانند تقطیر با بخار استخراج می شود. این روغن عطر، طعم و ترکیبات فعال طبیعی سیر مانند آلیسین را حفظ می کند و از اثربخشی مطلوب اطمینان حاصل می کند. 

?

ویژگی های کلیدی

1. کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد، خاصیت ارتجاعی عروق خونی را افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد، تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد و خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
2. اثر ضد عفونی کننده قوی دارد، به خصوص برای عفونت های ریه و معده و عفونت های میکروبی موثر است.
3. قند خون را تنظیم می کند، خطر دیابت را کاهش می دهد و بروز سرطان روده بزرگ را 30% و سرطان معده را 50% کاهش می دهد.
4. با چربی پیوند می خورد، روده ها را پاکسازی می کند، سم زدایی می کند، خون را تصفیه می کند و ناخالصی ها را از بدن دفع می کند.
5. به طور موثری آکنه را از بین می برد و عفونت را کاهش می دهد.


کاربردها

صنایع غذایی: روغن سیر به دلیل طعم منحصر به فرد خود که می تواند طعم غذا را بهبود بخشد، به طور گسترده ای به عنوان چاشنی استفاده می شود. همچنین در صنایع ادویه و طعم دهنده ها استفاده می شود.

product-276-183

زمینه پزشکی: روغن سیر اثر ضد باکتریایی قابل توجهی دارد، به خصوص در برابر اشریشیا کلی، شیگلا دیسانتری، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تیفی و غیره، و می تواند برای درمان بیماری هایی مانند گاستروانتریت استفاده شود. علاوه بر این، می تواند محتوای کلسترول را کاهش دهد، چربی خون را کاهش دهد، عروق خونی را گشاد کند، گردش خون را بهبود بخشد، در نتیجه فشار خون را کاهش دهد و به طور موثری از آترواسکلروز، فشار خون بالا و سایر بیماری ها جلوگیری کند.

product-276-183

صنعت محصولات بهداشتی: روغن سیر به طور گسترده ای در صنعت محصولات بهداشتی استفاده می شود و به صورت کپسول نرم، مایع خوراکی یا پودر و غیره ساخته می شود تا افراد تغذیه را تکمیل کرده و سلامتی را ارتقا دهند. این می تواند ایمنی را تقویت کند، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد، سطح قند خون را تنظیم کند و غیره.

product-300-168

محصولات آرایشی و مراقبت از پوست: روغن سیر همچنین به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی خود در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده می شود. می توان از آن برای درمان آکنه، اگزما و التهاب پوست و ارتقای ترمیم و سلامت پوست استفاده کرد. روغن سیر همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می تواند در محصولات ضد پیری استفاده شود.

Derma-cosmetics: an exciting category for brands that are serious about  efficacy | in-cosmetics Connect


پارامترهای محصول

موارد تست الزامات استاندارد نتیجه تست نتیجه واحد
ظاهر مایع روغنی شفاف زرد کم رنگ. واجد شرایط تایید شده
بو عطر سیر قوی واجد شرایط تایید شده
وزن مخصوص (20°C/20°C) 1.054~1.065 1.059 تایید شده
چرخش نوری (20°C) ---- ---- تایید شده
ضریب شکست (20°C) 1.572~1.579 1.5763 تایید شده
فلزات سنگین ≤10 3.3 تایید شده
عدد ساپونین ≤20 8.5 تایید شده
آلیسین 63%±2 0.633 تایید شده
مواد اصلی S-Allyl alliin 85%,Propyl alliin 2%, S-propyl alliin 13% واجد شرایط تایید شده

بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.

محصولات
جزئیات محصولات
?
MOQ: 1 کیلوگرم
بسته بندی استاندارد: 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
دوره تحویل: 3-5 روز
روش پرداخت: T/T، علی بابا، پی پال
اطلاعات جزئیات
محل منبع
چین
نام تجاری
SL
گواهی
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
شماره مدل
SL25102001
نام:
روغن سیر
ظاهر:
مایع روغنی شفاف زرد کم رنگ.
رایحه:
رایحه قوی سیر
MOQ:
1 کیلوگرم
نام تجاری:
SLBIO
گواهی:
ISO22000/ISO9001/HACCP
ذخیره سازی:
در مکانی در بسته با دمای پایین ثابت و بدون نور مستقیم خورشید نگهداری شود
ماندگاری:
24 ماه زمانی که به درستی ذخیره شود
مقدار حداقل تعداد سفارش:
1 کیلوگرم
جزئیات بسته بندی:
1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام
زمان تحویل:
3-5 روز
شرایط پرداخت:
T/T، علی بابا، پی پال
توضیحات محصول

روغن سیر 

روغن سیر چیست؟   

روغن سیر طبیعی، روغنی طبیعی است که از سیر استخراج می شود. این ماده ای خاص است که در سیر وجود دارد. پس از استخراج، عمدتاً مایع کهربایی شفاف است. پس از تصفیه، روغن سیر حاوی مقدار زیادی سولفید فعال است که اثر محافظتی قابل توجهی بر قلب و عروق خونی انسان دارد.
روغن سیر محصولی ممتاز است که از سیر تازه از طریق تکنیک های پیشرفته مانند تقطیر با بخار استخراج می شود. این روغن عطر، طعم و ترکیبات فعال طبیعی سیر مانند آلیسین را حفظ می کند و از اثربخشی مطلوب اطمینان حاصل می کند. 

?

ویژگی های کلیدی

1. کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد، خاصیت ارتجاعی عروق خونی را افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد، تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد و خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
2. اثر ضد عفونی کننده قوی دارد، به خصوص برای عفونت های ریه و معده و عفونت های میکروبی موثر است.
3. قند خون را تنظیم می کند، خطر دیابت را کاهش می دهد و بروز سرطان روده بزرگ را 30% و سرطان معده را 50% کاهش می دهد.
4. با چربی پیوند می خورد، روده ها را پاکسازی می کند، سم زدایی می کند، خون را تصفیه می کند و ناخالصی ها را از بدن دفع می کند.
5. به طور موثری آکنه را از بین می برد و عفونت را کاهش می دهد.


کاربردها

صنایع غذایی: روغن سیر به دلیل طعم منحصر به فرد خود که می تواند طعم غذا را بهبود بخشد، به طور گسترده ای به عنوان چاشنی استفاده می شود. همچنین در صنایع ادویه و طعم دهنده ها استفاده می شود.

product-276-183

زمینه پزشکی: روغن سیر اثر ضد باکتریایی قابل توجهی دارد، به خصوص در برابر اشریشیا کلی، شیگلا دیسانتری، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تیفی و غیره، و می تواند برای درمان بیماری هایی مانند گاستروانتریت استفاده شود. علاوه بر این، می تواند محتوای کلسترول را کاهش دهد، چربی خون را کاهش دهد، عروق خونی را گشاد کند، گردش خون را بهبود بخشد، در نتیجه فشار خون را کاهش دهد و به طور موثری از آترواسکلروز، فشار خون بالا و سایر بیماری ها جلوگیری کند.

product-276-183

صنعت محصولات بهداشتی: روغن سیر به طور گسترده ای در صنعت محصولات بهداشتی استفاده می شود و به صورت کپسول نرم، مایع خوراکی یا پودر و غیره ساخته می شود تا افراد تغذیه را تکمیل کرده و سلامتی را ارتقا دهند. این می تواند ایمنی را تقویت کند، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد، سطح قند خون را تنظیم کند و غیره.

product-300-168

محصولات آرایشی و مراقبت از پوست: روغن سیر همچنین به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی خود در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده می شود. می توان از آن برای درمان آکنه، اگزما و التهاب پوست و ارتقای ترمیم و سلامت پوست استفاده کرد. روغن سیر همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می تواند در محصولات ضد پیری استفاده شود.

Derma-cosmetics: an exciting category for brands that are serious about  efficacy | in-cosmetics Connect


پارامترهای محصول

موارد تست الزامات استاندارد نتیجه تست نتیجه واحد
ظاهر مایع روغنی شفاف زرد کم رنگ. واجد شرایط تایید شده
بو عطر سیر قوی واجد شرایط تایید شده
وزن مخصوص (20°C/20°C) 1.054~1.065 1.059 تایید شده
چرخش نوری (20°C) ---- ---- تایید شده
ضریب شکست (20°C) 1.572~1.579 1.5763 تایید شده
فلزات سنگین ≤10 3.3 تایید شده
عدد ساپونین ≤20 8.5 تایید شده
آلیسین 63%±2 0.633 تایید شده
مواد اصلی S-Allyl alliin 85%,Propyl alliin 2%, S-propyl alliin 13% واجد شرایط تایید شده

بسته بندی و نگهداری
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم/کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم/درام است

برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.