| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| قیمت: | consultation |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
| ظرفیت تامین: | 1000 کیلوگرم در ماه |
صمغ خرنوب (LBG)، که با نام صمغ کارابنیز شناخته میشود، یک پلیساکارید طبیعی است که از دانههای درخت خرنوب (Ceratonia siliqua)استخراج میشود. این ماده به عنوان یک گالاکتومانان، به عنوان غلظتدهنده، عامل ژلکننده و پایدارکننده مؤثر در طیف وسیعی از فرمولاسیونهای غذایی، آرایشی و دارویی عمل میکند. این ماده به طور گسترده با شماره E: E410شناخته میشود.
![]()
مصارف اصلی:
نمونههای فرمولاسیون:
۱. آیا این محصول طبیعی و گیاهی است؟
بله، این ماده از دانههای درخت خرنوب استخراج شده و ۱۰۰٪ گیاهی است.
۲. آیا میتوان از آن در غذاهای وگان و بدون گلوتن استفاده کرد؟
قطعاً — این ماده برای هر دو خط تولید محصولات وگان و بدون گلوتن مناسب است.
۳. آیا برای استفاده در مواد غذایی در سطح جهانی تأیید شده است؟
بله، این ماده توسط اتحادیه اروپا به عنوان E410 شناخته شده و در اکثر کشورها در محصولات غذایی مجاز است.
۴. آیا آلرژیزا است؟
آلرژن شناخته شدهای ندارد؛ با این حال، همیشه طبق مقررات غذایی منطقه خود تأیید کنید.
۵. آیا میتوانم آن را با صمغ زانتان مخلوط کنم؟
بله، آنها همافزایی عالی برای بهینهسازی ژل و بافت دارند.
| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| قیمت: | consultation |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
| ظرفیت تامین: | 1000 کیلوگرم در ماه |
صمغ خرنوب (LBG)، که با نام صمغ کارابنیز شناخته میشود، یک پلیساکارید طبیعی است که از دانههای درخت خرنوب (Ceratonia siliqua)استخراج میشود. این ماده به عنوان یک گالاکتومانان، به عنوان غلظتدهنده، عامل ژلکننده و پایدارکننده مؤثر در طیف وسیعی از فرمولاسیونهای غذایی، آرایشی و دارویی عمل میکند. این ماده به طور گسترده با شماره E: E410شناخته میشود.
![]()
مصارف اصلی:
نمونههای فرمولاسیون:
۱. آیا این محصول طبیعی و گیاهی است؟
بله، این ماده از دانههای درخت خرنوب استخراج شده و ۱۰۰٪ گیاهی است.
۲. آیا میتوان از آن در غذاهای وگان و بدون گلوتن استفاده کرد؟
قطعاً — این ماده برای هر دو خط تولید محصولات وگان و بدون گلوتن مناسب است.
۳. آیا برای استفاده در مواد غذایی در سطح جهانی تأیید شده است؟
بله، این ماده توسط اتحادیه اروپا به عنوان E410 شناخته شده و در اکثر کشورها در محصولات غذایی مجاز است.
۴. آیا آلرژیزا است؟
آلرژن شناخته شدهای ندارد؛ با این حال، همیشه طبق مقررات غذایی منطقه خود تأیید کنید.
۵. آیا میتوانم آن را با صمغ زانتان مخلوط کنم؟
بله، آنها همافزایی عالی برای بهینهسازی ژل و بافت دارند.