| Adedi: | 1kg |
| Standart paketleme: | 1kg/torba 25kg/davul |
| Teslim süresi: | 3-5 gün |
| Ödeme yöntemi: | Banka havalesi, alibaba, paypal |
β-Karyophyllene, tırtıl, siyah biber, rozmarin, tarçın ve lavanta gibi çeşitli aromatik bitkilerde yaygın olarak bulunan doğal bir bisiklik sesquiterpen bileşiktir.Genellikle renksiz veya solgun sarı yağlı bir sıvı, hafif bir tırnak gibi aroması vardır ve suda çözünmezdir..
![]()
Parfüm bileşeni olarak:
β-Karyophyllene, doğal olarak birçok bitki uçucu yağında (kırmızı tırnak yağı ve tarçın yağı gibi) bulunur.ve parfüm taklitleri ve sabitleyici ürünlerin üretimi.
Tıbbi değeri:β- Karyophyllene lokal anestezik ve analjezik özelliklere sahiptir.Türevleri (β- karyofilen oksit gibi) analjezik etkilerini artırabilir ve analjeziklerle birlikte kullanıldığında mideyi koruyabilirNöroenflamasyonu düzenleme potansiyelini gösterir ve Parkinson hastalığı gibi nörolinflamatuar hastalıkların önlenmesine veya tedavi edilmesine yardımcı olabilir.
Böcek kovucu etkisi:β-Karyophyllene, böcek kovma özelliklerine sahiptir ve sivrisinek kovucu ürünlerde yaygın olarak kullanılan doğal koruyucu bir bileşen olarak kabul edilir.
Günlük kimyasal ve parfüm endüstrilerinde, çiviler, hafif çiviler kokusu nedeniyle genellikle parfüm, kozmetik ve sabun kokularında kullanılır;Penetrasyon arttırıcı özellikleri, merhemlerin ve deri bakım ürünlerinin etkinliğini artırmak için de kullanılır..
Gıda endüstrisinde, Çin ulusal standartlarına göre, yemek lezzetlerini karanfil, biber, nar ve diğer benzer notalarla karıştırmak için bir gıda aroması olarak kullanılabilir.
Farmasötik araştırma ve geliştirmede, önemli bir kurşun bileşiği olarak, yeni anti-enflamatuar, analjezik, nöroprotektif,ve metabolik hastalık tedavileri.
Fonksiyonel ürün geliştirmede, soğuk algısını inhibe etme özelliğine dayanarak,Özel deri bakım ürünleri veya soğuk direncini artıran koruyucu maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için araştırılıyor..
|
Ben...TEM |
STANDARD |
TSonuç |
|
Değerlendirme |
% 98'den fazla uçucu yağ içerir |
98.12% |
|
Özellikleri |
Renksiz veya hafif sarı yağlı sıvı |
İşbirliği |
|
RElatatif yoğunluk |
0.835 ~ 0.865 |
İşbirliği |
|
Refraktörölçer |
1.471 ~ 1.477 |
İşbirliği |
|
optik dönüş |
-80°C ~ -120°C |
İşbirliği |
|
Çözünürlük |
% 95 etanolde kolayca çözünür |
İşbirliği |
Taşıma sırasında özel ambalajlama gerektiren bazı ürünler için, daha hassas ambalajlama yapacağız.Bu yüzden nakliye sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçtik.Deoksirbutin taşıma sırasında renk değiştirecek, bu yüzden deoksirbutin vakum paketleme
| Adedi: | 1kg |
| Standart paketleme: | 1kg/torba 25kg/davul |
| Teslim süresi: | 3-5 gün |
| Ödeme yöntemi: | Banka havalesi, alibaba, paypal |
β-Karyophyllene, tırtıl, siyah biber, rozmarin, tarçın ve lavanta gibi çeşitli aromatik bitkilerde yaygın olarak bulunan doğal bir bisiklik sesquiterpen bileşiktir.Genellikle renksiz veya solgun sarı yağlı bir sıvı, hafif bir tırnak gibi aroması vardır ve suda çözünmezdir..
![]()
Parfüm bileşeni olarak:
β-Karyophyllene, doğal olarak birçok bitki uçucu yağında (kırmızı tırnak yağı ve tarçın yağı gibi) bulunur.ve parfüm taklitleri ve sabitleyici ürünlerin üretimi.
Tıbbi değeri:β- Karyophyllene lokal anestezik ve analjezik özelliklere sahiptir.Türevleri (β- karyofilen oksit gibi) analjezik etkilerini artırabilir ve analjeziklerle birlikte kullanıldığında mideyi koruyabilirNöroenflamasyonu düzenleme potansiyelini gösterir ve Parkinson hastalığı gibi nörolinflamatuar hastalıkların önlenmesine veya tedavi edilmesine yardımcı olabilir.
Böcek kovucu etkisi:β-Karyophyllene, böcek kovma özelliklerine sahiptir ve sivrisinek kovucu ürünlerde yaygın olarak kullanılan doğal koruyucu bir bileşen olarak kabul edilir.
Günlük kimyasal ve parfüm endüstrilerinde, çiviler, hafif çiviler kokusu nedeniyle genellikle parfüm, kozmetik ve sabun kokularında kullanılır;Penetrasyon arttırıcı özellikleri, merhemlerin ve deri bakım ürünlerinin etkinliğini artırmak için de kullanılır..
Gıda endüstrisinde, Çin ulusal standartlarına göre, yemek lezzetlerini karanfil, biber, nar ve diğer benzer notalarla karıştırmak için bir gıda aroması olarak kullanılabilir.
Farmasötik araştırma ve geliştirmede, önemli bir kurşun bileşiği olarak, yeni anti-enflamatuar, analjezik, nöroprotektif,ve metabolik hastalık tedavileri.
Fonksiyonel ürün geliştirmede, soğuk algısını inhibe etme özelliğine dayanarak,Özel deri bakım ürünleri veya soğuk direncini artıran koruyucu maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için araştırılıyor..
|
Ben...TEM |
STANDARD |
TSonuç |
|
Değerlendirme |
% 98'den fazla uçucu yağ içerir |
98.12% |
|
Özellikleri |
Renksiz veya hafif sarı yağlı sıvı |
İşbirliği |
|
RElatatif yoğunluk |
0.835 ~ 0.865 |
İşbirliği |
|
Refraktörölçer |
1.471 ~ 1.477 |
İşbirliği |
|
optik dönüş |
-80°C ~ -120°C |
İşbirliği |
|
Çözünürlük |
% 95 etanolde kolayca çözünür |
İşbirliği |
Taşıma sırasında özel ambalajlama gerektiren bazı ürünler için, daha hassas ambalajlama yapacağız.Bu yüzden nakliye sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçtik.Deoksirbutin taşıma sırasında renk değiştirecek, bu yüzden deoksirbutin vakum paketleme