| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
عامل خنک کننده WS-23 یک عامل خنک کننده مصنوعی بسیار مؤثر است که حس خنکی مطبوعی را بدون طعم نعنایی یا تلخ محصولات مبتنی بر منتول سنتی ارائه می دهد. WS-23 که به دلیل عملکرد پایدار و تطبیق پذیری خود شناخته شده است، به طور گسترده در صنایع غذایی، نوشیدنی، آرایشی، دارویی و ویپینگ استفاده می شود. توانایی منحصر به فرد آن در ایجاد اثر خنک و تسکین دهنده، آن را به یک ماده ضروری در محصولاتی تبدیل کرده است که برای طراوت نهایی و تقویت حسی طراحی شده اند. نام شیمیایی عامل خنک کننده WS23 N,2,3-تری متیل-2-(1-متیل اتیل) بوتانامید یا N,2,3. تری متیل-2-ایزوپروپیل بوتانامید است. نام انگلیسی آن N,2,3-تری متیل-2 ایزوپروپیل بوتانامید است. به اختصار WS-23 نامیده می شود. فرمول مولکولی: C10H21NO، وزن مولکولی: 171.29. این ماده با خنکی، ماندگاری، تازگی، عدم تحریک و تندی، عدم تلخی و دوز کم مشخص می شود.
عوامل خنک کننده اصطلاحی کلی برای تمام مواد شیمیایی است که می توانند اثر خنک کننده ایجاد کنند و خواص دارویی قوی ندارند. رایج ترین عامل خنک کننده منتول (به ویژه L-منتول) است، اما به دلیل بوی قوی و تحریک شدید پوست، غشای مخاطی و چشم، برای استفاده در مقیاس بزرگ مناسب نیست. بنابراین، بسیاری از دانشمندان نسل جدیدی از عوامل خنک کننده را سنتز و استخراج کرده اند.
![]()
نقش عامل خنک کننده WS-23 در لوازم آرایشی عمدتاً به عنوان عامل خنک کننده و تقویت کننده خنکی است.
1. عامل خنک کننده WS-23، نام شیمیایی N,2,3-تری متیل-2-(1-متیل اتیل) بوتانامید، نام انگلیسی N,2,3-تری متیل-2-ایزوپروپیل بوتانامید، فرمول مولکولی C10H21NO، یک افزودنی است که به طور گسترده در لوازم آرایشی، غذا، نوشیدنی، دارو، اتمیزاسیون الکترونیکی و سایر زمینه ها استفاده می شود.
2. عامل خنک کننده: WS-23 می تواند به عنوان عامل خنک کننده برای پوست و رژ لب برای ایجاد حس خنکی در محصول استفاده شود، به خصوص برای تابستان یا مناطق گرم مناسب است که می تواند تجربه ای با طراوت را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد.
3. تقویت کننده خنکی: در فرمولاسیون نعناع، فرمولاسیون های مختلف ادویه و محصولات مراقبت از دهان، WS-23 به عنوان تقویت کننده خنکی می تواند اثر خنک کنندگی محصول را افزایش دهد و عطر محصول را زنده تر و ماندگارتر کند.
4. بهبود تجربه محصول: حس خنکی WS-23 می تواند بیش از 30 دقیقه دوام داشته باشد که می تواند تجربه حسی دلپذیری را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد و جذابیت محصول را افزایش دهد.
5. ایمنی: WS-23 برای پوست و غشای مخاطی تحریک کننده نیست، بنابراین برای محصولات با پوست حساس مناسب است.
1. لوازم آرایشی: به عنوان خنک کننده برای پوست و رژ لب استفاده می شود
2. محصولات عطر: به عنوان خنک کننده در فرمولاسیون نعناع، فرمولاسیون های مختلف ادویه و محصولات سبک مراقبت از دهان استفاده می شود
3. افزودنی های غذایی: به عنوان خنک کننده در آدامس و آب نبات کودکان استفاده می شود
4. خوشبو کننده هوا: اسانس عصاره شیمیایی، ضد اکسیداسیون، ضد رگ زایی، ضد ویروس، هوا را تازه تر می کند
5. محصولات عطر: دارای رایحه گل یا پودری بسیار قوی است، اما با کمی تغییر می تواند مشک طبیعی و سایر رایحه های حیوانی را شبیه سازی کند
6. دافع حشرات: اثر دافع حشرات بهتر از DEET (دی اتیل-ام-تولوامید) است و تا حد زیادی جایگزین استفاده از دی اتیل فتالات در دافع حشرات شده است
![]()
| مورد | استاندارد | نتایج |
| خواص فیزیکی و شیمیایی | ||
| ظاهر | پودر کریستالی سفید | مطابق |
| اندازه ذرات | ≥95% عبور از مش 80 | مطابق |
| باقیمانده در اثر احتراق | ≤5 گرم در 100 گرم | 2.56 گرم در 100 گرم |
| از دست دادن در اثر خشک شدن | ≤5 گرم در 100 گرم | 1.56 گرم در 100 گرم |
| شناسایی | مطابق با TLC | مطابق |
| تجزیه و تحلیل باقیمانده | ||
| فلزات سنگین | ≤10 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| سرب (Pb) | ≤3 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| آرسنیک (As) | ≤2 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| کادمیوم (Cd) | ≤1 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| جیوه (Hg) | ≤0.5 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| تست های میکروبیولوژیکی | ||
| تعداد کل صفحات | ≤1000 cfu/g | مطابق |
| کل مخمر و کپک | ≤100 cfu/g | مطابق |
| E.Coli | منفی | مطابق |
| سالمونلا | منفی | مطابق |
| S.aureus | منفی | مطابق |
| نتیجه گیری | مطابق با استاندارد | |
| ماندگاری | دو سال در صورت نگهداری صحیح. | |
| ذخیره سازی | در جای خنک و خشک دور از رطوبت و نور نگهداری شود. | |
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم / کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم / درام است
برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.
| MOQ: | 1 کیلوگرم |
| بسته بندی استاندارد: | 1 کیلوگرم / کیسه 25 کیلوگرم / درام |
| دوره تحویل: | 3-5 روز |
| روش پرداخت: | T/T، علی بابا، پی پال |
عامل خنک کننده WS-23 یک عامل خنک کننده مصنوعی بسیار مؤثر است که حس خنکی مطبوعی را بدون طعم نعنایی یا تلخ محصولات مبتنی بر منتول سنتی ارائه می دهد. WS-23 که به دلیل عملکرد پایدار و تطبیق پذیری خود شناخته شده است، به طور گسترده در صنایع غذایی، نوشیدنی، آرایشی، دارویی و ویپینگ استفاده می شود. توانایی منحصر به فرد آن در ایجاد اثر خنک و تسکین دهنده، آن را به یک ماده ضروری در محصولاتی تبدیل کرده است که برای طراوت نهایی و تقویت حسی طراحی شده اند. نام شیمیایی عامل خنک کننده WS23 N,2,3-تری متیل-2-(1-متیل اتیل) بوتانامید یا N,2,3. تری متیل-2-ایزوپروپیل بوتانامید است. نام انگلیسی آن N,2,3-تری متیل-2 ایزوپروپیل بوتانامید است. به اختصار WS-23 نامیده می شود. فرمول مولکولی: C10H21NO، وزن مولکولی: 171.29. این ماده با خنکی، ماندگاری، تازگی، عدم تحریک و تندی، عدم تلخی و دوز کم مشخص می شود.
عوامل خنک کننده اصطلاحی کلی برای تمام مواد شیمیایی است که می توانند اثر خنک کننده ایجاد کنند و خواص دارویی قوی ندارند. رایج ترین عامل خنک کننده منتول (به ویژه L-منتول) است، اما به دلیل بوی قوی و تحریک شدید پوست، غشای مخاطی و چشم، برای استفاده در مقیاس بزرگ مناسب نیست. بنابراین، بسیاری از دانشمندان نسل جدیدی از عوامل خنک کننده را سنتز و استخراج کرده اند.
![]()
نقش عامل خنک کننده WS-23 در لوازم آرایشی عمدتاً به عنوان عامل خنک کننده و تقویت کننده خنکی است.
1. عامل خنک کننده WS-23، نام شیمیایی N,2,3-تری متیل-2-(1-متیل اتیل) بوتانامید، نام انگلیسی N,2,3-تری متیل-2-ایزوپروپیل بوتانامید، فرمول مولکولی C10H21NO، یک افزودنی است که به طور گسترده در لوازم آرایشی، غذا، نوشیدنی، دارو، اتمیزاسیون الکترونیکی و سایر زمینه ها استفاده می شود.
2. عامل خنک کننده: WS-23 می تواند به عنوان عامل خنک کننده برای پوست و رژ لب برای ایجاد حس خنکی در محصول استفاده شود، به خصوص برای تابستان یا مناطق گرم مناسب است که می تواند تجربه ای با طراوت را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد.
3. تقویت کننده خنکی: در فرمولاسیون نعناع، فرمولاسیون های مختلف ادویه و محصولات مراقبت از دهان، WS-23 به عنوان تقویت کننده خنکی می تواند اثر خنک کنندگی محصول را افزایش دهد و عطر محصول را زنده تر و ماندگارتر کند.
4. بهبود تجربه محصول: حس خنکی WS-23 می تواند بیش از 30 دقیقه دوام داشته باشد که می تواند تجربه حسی دلپذیری را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد و جذابیت محصول را افزایش دهد.
5. ایمنی: WS-23 برای پوست و غشای مخاطی تحریک کننده نیست، بنابراین برای محصولات با پوست حساس مناسب است.
1. لوازم آرایشی: به عنوان خنک کننده برای پوست و رژ لب استفاده می شود
2. محصولات عطر: به عنوان خنک کننده در فرمولاسیون نعناع، فرمولاسیون های مختلف ادویه و محصولات سبک مراقبت از دهان استفاده می شود
3. افزودنی های غذایی: به عنوان خنک کننده در آدامس و آب نبات کودکان استفاده می شود
4. خوشبو کننده هوا: اسانس عصاره شیمیایی، ضد اکسیداسیون، ضد رگ زایی، ضد ویروس، هوا را تازه تر می کند
5. محصولات عطر: دارای رایحه گل یا پودری بسیار قوی است، اما با کمی تغییر می تواند مشک طبیعی و سایر رایحه های حیوانی را شبیه سازی کند
6. دافع حشرات: اثر دافع حشرات بهتر از DEET (دی اتیل-ام-تولوامید) است و تا حد زیادی جایگزین استفاده از دی اتیل فتالات در دافع حشرات شده است
![]()
| مورد | استاندارد | نتایج |
| خواص فیزیکی و شیمیایی | ||
| ظاهر | پودر کریستالی سفید | مطابق |
| اندازه ذرات | ≥95% عبور از مش 80 | مطابق |
| باقیمانده در اثر احتراق | ≤5 گرم در 100 گرم | 2.56 گرم در 100 گرم |
| از دست دادن در اثر خشک شدن | ≤5 گرم در 100 گرم | 1.56 گرم در 100 گرم |
| شناسایی | مطابق با TLC | مطابق |
| تجزیه و تحلیل باقیمانده | ||
| فلزات سنگین | ≤10 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| سرب (Pb) | ≤3 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| آرسنیک (As) | ≤2 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| کادمیوم (Cd) | ≤1 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| جیوه (Hg) | ≤0.5 میلی گرم بر کیلوگرم | مطابق |
| تست های میکروبیولوژیکی | ||
| تعداد کل صفحات | ≤1000 cfu/g | مطابق |
| کل مخمر و کپک | ≤100 cfu/g | مطابق |
| E.Coli | منفی | مطابق |
| سالمونلا | منفی | مطابق |
| S.aureus | منفی | مطابق |
| نتیجه گیری | مطابق با استاندارد | |
| ماندگاری | دو سال در صورت نگهداری صحیح. | |
| ذخیره سازی | در جای خنک و خشک دور از رطوبت و نور نگهداری شود. | |
روش بسته بندی ما 1 کیلوگرم / کیسه آلومینیومی، 25 کیلوگرم / درام است
برای برخی از محصولاتی که در حین حمل و نقل نیاز به بسته بندی ویژه دارند، بسته بندی دقیق تری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال، رتینول نیاز به نگهداری در دمای -20 درجه سانتیگراد دارد، بنابراین ما در حین حمل و نقل از حمل و نقل زنجیره سرد استفاده می کنیم؛ دئوکسی آربوتین در حین حمل و نقل تغییر رنگ می دهد، بنابراین ما بسته بندی خلاء دئوکسی آربوتین را انجام می دهیم.