logo
Ürünler
Ürün ayrıntıları
Evde > Ürünler >
Soğutma Ajanı WS 23

Soğutma Ajanı WS 23

Adedi: 1kg
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25092502
İsim:
Soğutma Ajanı WS 23
CAS:
51115-67-4
Dış görünüş:
Beyaz Kristal Toz
Şartname:
%99
Adedi:
1kg
sertifika:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Depolamak:
Sabit düşük sıcaklıkta ve doğrudan güneş ışığı almayan, iyi kapalı bir yerde saklayın
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Ürün Açıklaması

Soğutucu Madde Ws 23

Soğutucu Madde Ws 23 Nedir?     

     Soğutucu Madde WS-23 geleneksel mentol bazlı ürünlerin nane veya acı tadı olmadan ferahlatıcı bir serinlik hissi veren oldukça etkili sentetik bir soğutucu maddedir. Tutarlı performansı ve çok yönlülüğü ile bilinen WS-23, gıda, içecek, kozmetik, ilaç ve vaping endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Serin ve yatıştırıcı bir etki sağlama konusundaki benzersiz yeteneği, onu üstün ferahlık ve duyusal geliştirme için tasarlanmış ürünlerde vazgeçilmez bir bileşen haline getirir.Soğutucu madde WS23'ün kimyasal adı N,2,3-trimetil-2-(1-metiletil) butanamid veya N,2,3. Trimetil-2-izopropil butanamid'dir. İngilizce adı N,2,3-trimetil-2izopropil butanamid'dir. WS-23 olarak kısaltılır. Moleküler formül: C10H21NO, moleküler ağırlık: 171.29. Ferahlatıcı, kalıcı, taze, tahriş edici olmayan ve baharatlı, acı olmayan ve düşük dozajlı olması ile karakterize edilir.

     Soğutucu maddeler, serinletici bir etki üretebilen ve tıbbi özellikleri güçlü olmayan tüm kimyasal maddeler için genel bir terimdir. En yaygın soğutucu madde mentoldür (özellikle L-mentol), ancak güçlü kokusu ve cilt, mukoza zarı dokusu ve gözler üzerindeki güçlü tahrişi nedeniyle büyük ölçekli kullanım için uygun değildir. Bu nedenle, birçok bilim insanı yeni nesil soğutucu maddeler sentezlemiş ve çıkarmıştır.

 Soğutma Ajanı WS 23

Temel Özellikler

Kozmetiklerde soğutucu madde WS-23'ün rolü esas olarak bir soğutucu ve serinletici arttırıcı olarak kullanılır.
     1.Soğutucu Madde WS-23, kimyasal adı N,2,3-trimetil-2-(1-metiletil) butanamid, İngilizce adı N,2,3-trimetil-2-izopropilbutanamid, moleküler formülü C10H21NO, kozmetik, gıda, içecek, ilaç, elektronik atomizasyon ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılan bir katkı maddesidir.

     2.Soğutucu Madde: WS-23, cilt ve ruj için soğutucu olarak kullanılabilir ve ürün için serinletici bir his sağlayabilir, özellikle yaz veya sıcak bölgeler için uygundur, bu da tüketicilere ferahlatıcı bir deneyim sunabilir.

     3.Serinletici Arttırıcı: Nane formüllerinde, çeşitli baharat formüllerinde ve ağız bakım ürünlerinde, bir serinletici arttırıcı olarak WS-23, ürünün serinletici etkisini artırabilir ve ürünün aromasını daha canlı ve kalıcı hale getirebilir.

     4.Ürün Deneyimini İyileştirme: WS-23'ün serinletici hissi 30 dakikadan fazla sürebilir, bu da tüketicilere hoş bir duyusal deneyim sunabilir ve ürünün çekiciliğini artırabilir.

     5.Güvenlik: WS-23 cilde ve mukoza zarlarına tahriş edici değildir, bu nedenle hassas ciltli ürünler için uygundur.

Uygulamalar

     1. Kozmetik: cilt ve ruj için soğutucu olarak kullanılır
     2. Parfüm Ürünleri: nane formüllerinde, çeşitli baharat formüllerinde ve hafif ağız bakım ürünlerinde soğutucu olarak kullanılır
     3. Gıda Katkı Maddeleri: sakız ve çocuk şekerlemelerinde soğutucu olarak kullanılır
     4. Oda Spreyi: kimyasal özüt esansı, anti-oksidan, anti-anjiyogenez, anti-virüs, havayı daha taze hale getirir
     5. Parfüm Ürünleri: çok güçlü çiçek veya pudralı bir kokuya sahiptir, ancak küçük bir modifikasyonla doğal misk ve diğer hayvan kokularını taklit edebilir
     6. Böcek Kovucu: böcek kovucu etkisi DEET'ten (dietil-m-toluamid) daha iyidir ve böcek kovucularda dietil ftalat kullanımının büyük ölçüde yerini almıştır

product-1-1

Ürün Parametreleri


Öğeler Standart Sonuçlar
Fiziksel ve Kimyasal Özellik
Görünüm Beyaz Kristal Toz Uygun
Partikül Boyutu ≥95% 80 mesh'ten geçer Uygun
Kül Üzerinde Kalıntı ≤5g/100g 2.56g/100g
Kurutma Kaybı ≤5g/100g 1.56g/100g
Tanımlama TLC ile Uygun Uygun
Kalıntı Analizi
Ağır Metaller ≤10mg/kg Uygun
Kurşun(Pb) ≤3mg/kg Uygun
Arsenik(As) ≤2mg/kg Uygun
Kadmiyum(Cd) ≤1mg/kg Uygun
Cıva(Hg) ≤0.5mg/kg Uygun
Mikrobiyolojik Testler
Toplam Plaka Sayısı ≤1000cfu/g Uygun
Toplam Maya ve Küf ≤100cfu/g Uygun
E.Coli Negatif Uygun
Salmonella Negatif Uygun
S.aureus Negatif Uygun
Sonuç Standarta Uygun
Raf Ömrü Uygun şekilde saklandığında iki yıl.
Depolama Nemden, Işıktan uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.

Paketleme ve Depolama

      Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torba, 25kg/varil

      Taşıma sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle taşıma sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin taşıma sırasında renk değiştirecektir, bu nedenle deoksiarbutinin Vakumlu paketlemesini yapacağız

Ürünler
Ürün ayrıntıları
Soğutma Ajanı WS 23
Adedi: 1kg
Standart paketleme: 1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi: 3-5 gün
Ödeme yöntemi: Banka havalesi, alibaba, paypal
Detay Bilgisi
Menşe yeri
Çin
Marka adı
SL
Sertifika
ISO22000/ISO9001/HACCP/FDA
Model numarası
SL25092502
İsim:
Soğutma Ajanı WS 23
CAS:
51115-67-4
Dış görünüş:
Beyaz Kristal Toz
Şartname:
%99
Adedi:
1kg
sertifika:
ISO22000/ISO9001/HACCP
Depolamak:
Sabit düşük sıcaklıkta ve doğrudan güneş ışığı almayan, iyi kapalı bir yerde saklayın
Raf ömrü:
Düzgün Saklandığında 24 Ay
Min sipariş miktarı:
1kg
Ambalaj bilgileri:
1kg/torba 25kg/davul
Teslim süresi:
3-5 gün
Ödeme koşulları:
Banka havalesi, alibaba, paypal
Ürün Açıklaması

Soğutucu Madde Ws 23

Soğutucu Madde Ws 23 Nedir?     

     Soğutucu Madde WS-23 geleneksel mentol bazlı ürünlerin nane veya acı tadı olmadan ferahlatıcı bir serinlik hissi veren oldukça etkili sentetik bir soğutucu maddedir. Tutarlı performansı ve çok yönlülüğü ile bilinen WS-23, gıda, içecek, kozmetik, ilaç ve vaping endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Serin ve yatıştırıcı bir etki sağlama konusundaki benzersiz yeteneği, onu üstün ferahlık ve duyusal geliştirme için tasarlanmış ürünlerde vazgeçilmez bir bileşen haline getirir.Soğutucu madde WS23'ün kimyasal adı N,2,3-trimetil-2-(1-metiletil) butanamid veya N,2,3. Trimetil-2-izopropil butanamid'dir. İngilizce adı N,2,3-trimetil-2izopropil butanamid'dir. WS-23 olarak kısaltılır. Moleküler formül: C10H21NO, moleküler ağırlık: 171.29. Ferahlatıcı, kalıcı, taze, tahriş edici olmayan ve baharatlı, acı olmayan ve düşük dozajlı olması ile karakterize edilir.

     Soğutucu maddeler, serinletici bir etki üretebilen ve tıbbi özellikleri güçlü olmayan tüm kimyasal maddeler için genel bir terimdir. En yaygın soğutucu madde mentoldür (özellikle L-mentol), ancak güçlü kokusu ve cilt, mukoza zarı dokusu ve gözler üzerindeki güçlü tahrişi nedeniyle büyük ölçekli kullanım için uygun değildir. Bu nedenle, birçok bilim insanı yeni nesil soğutucu maddeler sentezlemiş ve çıkarmıştır.

 Soğutma Ajanı WS 23

Temel Özellikler

Kozmetiklerde soğutucu madde WS-23'ün rolü esas olarak bir soğutucu ve serinletici arttırıcı olarak kullanılır.
     1.Soğutucu Madde WS-23, kimyasal adı N,2,3-trimetil-2-(1-metiletil) butanamid, İngilizce adı N,2,3-trimetil-2-izopropilbutanamid, moleküler formülü C10H21NO, kozmetik, gıda, içecek, ilaç, elektronik atomizasyon ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılan bir katkı maddesidir.

     2.Soğutucu Madde: WS-23, cilt ve ruj için soğutucu olarak kullanılabilir ve ürün için serinletici bir his sağlayabilir, özellikle yaz veya sıcak bölgeler için uygundur, bu da tüketicilere ferahlatıcı bir deneyim sunabilir.

     3.Serinletici Arttırıcı: Nane formüllerinde, çeşitli baharat formüllerinde ve ağız bakım ürünlerinde, bir serinletici arttırıcı olarak WS-23, ürünün serinletici etkisini artırabilir ve ürünün aromasını daha canlı ve kalıcı hale getirebilir.

     4.Ürün Deneyimini İyileştirme: WS-23'ün serinletici hissi 30 dakikadan fazla sürebilir, bu da tüketicilere hoş bir duyusal deneyim sunabilir ve ürünün çekiciliğini artırabilir.

     5.Güvenlik: WS-23 cilde ve mukoza zarlarına tahriş edici değildir, bu nedenle hassas ciltli ürünler için uygundur.

Uygulamalar

     1. Kozmetik: cilt ve ruj için soğutucu olarak kullanılır
     2. Parfüm Ürünleri: nane formüllerinde, çeşitli baharat formüllerinde ve hafif ağız bakım ürünlerinde soğutucu olarak kullanılır
     3. Gıda Katkı Maddeleri: sakız ve çocuk şekerlemelerinde soğutucu olarak kullanılır
     4. Oda Spreyi: kimyasal özüt esansı, anti-oksidan, anti-anjiyogenez, anti-virüs, havayı daha taze hale getirir
     5. Parfüm Ürünleri: çok güçlü çiçek veya pudralı bir kokuya sahiptir, ancak küçük bir modifikasyonla doğal misk ve diğer hayvan kokularını taklit edebilir
     6. Böcek Kovucu: böcek kovucu etkisi DEET'ten (dietil-m-toluamid) daha iyidir ve böcek kovucularda dietil ftalat kullanımının büyük ölçüde yerini almıştır

product-1-1

Ürün Parametreleri


Öğeler Standart Sonuçlar
Fiziksel ve Kimyasal Özellik
Görünüm Beyaz Kristal Toz Uygun
Partikül Boyutu ≥95% 80 mesh'ten geçer Uygun
Kül Üzerinde Kalıntı ≤5g/100g 2.56g/100g
Kurutma Kaybı ≤5g/100g 1.56g/100g
Tanımlama TLC ile Uygun Uygun
Kalıntı Analizi
Ağır Metaller ≤10mg/kg Uygun
Kurşun(Pb) ≤3mg/kg Uygun
Arsenik(As) ≤2mg/kg Uygun
Kadmiyum(Cd) ≤1mg/kg Uygun
Cıva(Hg) ≤0.5mg/kg Uygun
Mikrobiyolojik Testler
Toplam Plaka Sayısı ≤1000cfu/g Uygun
Toplam Maya ve Küf ≤100cfu/g Uygun
E.Coli Negatif Uygun
Salmonella Negatif Uygun
S.aureus Negatif Uygun
Sonuç Standarta Uygun
Raf Ömrü Uygun şekilde saklandığında iki yıl.
Depolama Nemden, Işıktan uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.

Paketleme ve Depolama

      Paketleme yöntemimiz 1KG/Alüminyum torba, 25kg/varil

      Taşıma sırasında özel paketleme gerektiren bazı ürünler için daha hassas paketleme yapacağız. Örneğin, retinalin -20 °C'de saklanması gerekir, bu nedenle taşıma sırasında soğuk zincir taşımacılığını seçiyoruz; deoksiarbutin taşıma sırasında renk değiştirecektir, bu nedenle deoksiarbutinin Vakumlu paketlemesini yapacağız